czarodziejka87 05.01.07, 17:35 Chcialabym znalezc dobry poklad korygujacy, ktory ukryje znaczne niedoskonalosci, czyli nie tylko wagry, szarosc skory ale tradzik itp. Probowalam dermablend Vichy ale szukam dalej..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martelinka Re: Podkład 06.01.07, 15:26 proponuje postawic najpierw na pielgnację skóry bo jesli tego nie robisz zaden podkład nie bedzie odpowiedni. Odpowiedz Link Zgłoś
czarodziejka87 Re: Podkład 06.01.07, 20:58 To chyba naturalne:] pielegnacja swoja droga,ale temat watku jest inny:]]] Odpowiedz Link Zgłoś
asia9646 Re: Podkład 06.01.07, 22:32 Cięzko tak doradzać niewiele wiedząc jednak ostatnio miałam próbke Clinique repairwear wydaje się całkiem fajny,dobrze kryje i długo się utrzymuje. Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: Podkład 06.01.07, 23:43 a co było nie tak z Vichy? bo jeśli za ciężki i skóra prędko się błyszczy, to niestety wszystkie podkłady kryjące w takim stopniu będą takie:( może spróbuj nieco mniej kryjących, ale za to lżejszych (choć też kryją) np. Revlon Colorstay albo L'Oreal True Match. oczywiście zakładam, że to ta kwestia drażniła Cię Vichy, ale mogę się mylić;) jednak najczęściej dziewczyny narzekają chyba na to, ja zresztą też :) Odpowiedz Link Zgłoś
malinoweciacho Re: Podkład 07.01.07, 12:56 Tradycyjny Revlon Colorstay nie jest chyba zbyt lekki? Uzywam wersji mniej kryjacej Natural (z pompka) i polecam - skora nie blyszczy sie, a uzyskany mat, raczej polmat, jest rzeczywiscie calkiem naturalny. Nie musze juz nawet uzywac bibulek matujacych (inna rzecz, ze stosuje kwasy, ktore uregulowaly wydzielanie sebum). Odpowiedz Link Zgłoś
malinoweciacho Re: Podkład 07.01.07, 12:57 Mimo ze nie jest to podklad mocno kryjacy, dobzre tuszuje niewielkie niedoskonalosci. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiq1 Re: Podkład 07.01.07, 15:46 A jakich kwasy stosujesz malinoweciacho??? Bo ja też mam problem ze świecącom skórą Odpowiedz Link Zgłoś
malinoweciacho Re: Podkład 07.01.07, 18:01 na razie tylko BHA (salicylowy) w niewielkich stezeniach, zele 1%, maseczka aspirynowa. Przymierzam sie do AHA, zamowilam wlasnie nowy peeling intensywny Avonu, ma chyba 10% kw. glikolowego. Czeka tez na mnie Lysanel Active. Odpowiedz Link Zgłoś