Dodaj do ulubionych

Endermologia

IP: *.acn.waw.pl 07.04.03, 15:01
Mam zamiar zapisać się na ten zabieg, czy może któraś z was już na tym była?
jakie efekty? jest dość drogie, 10 zabiegów kosztuje 1200 zł.,ale jestem już
dość zdesperowana bo tak do połowy jestem szczupła, a pupa i nogi to już
oddzielna historia.
Obserwuj wątek
    • Gość: Aga Re: Endermologia IP: *.tele2.pl 07.04.03, 16:46
      Ingo,
      A gdzie chcesz zrobic ten zabieg? Dowiadywalam sie o niego w Gabinecie
      Kosmetyki Leczniczej BELLA. Powiedzieli mi, ze zabieg kosztuje 150 zl. Powinno
      sie je wykonywac dwa, trzy razy w tygodniu. No i oczywiscie 10 zabiegow. Razem
      wychodzi mi 1500 zl. Troche drogo, ale nie moge juz patrzec na swoje uda.
      Jezeli mozesz podaj mi adres swojego gabinetu.
      Z gory dziekuje
      • Gość: Inga Re: Endermologia IP: *.acn.waw.pl 07.04.03, 20:34
        Ten gabinet to Viva-Derm na ursynowie na ul. Pustułeczki 30, jeśli wykupi się
        od razu 10 zabiegów to wyniesie 1200 zł. razem z tym specjalnym ubraniem, a
        pojedyńczy zabieg kosztuje 140 zł i jeszcze dochodzi zakup tego specjalnego
        ubrania w którym odbywa się zabieg. Telefon 816 61 74.
        • Gość: JANA Re: Endermologia IP: 157.25.119.* 08.04.03, 11:04
          Ja chodzę na endermologię do salonu Ligia na Świętokrzyskiej. 16 zabiegów wraz
          z tym specjalnym wdziankiem kosztowało mnie 1800 zł (ok 113 za zabieg, wdzianko
          gratis). Po czterech razach zauważyłam mocne wygładzenie skóry. Likwidacja
          cellu ma być widoczna po ok 10 razach, więc czekam...
          Pozdrawiam wiosennie
          JANA
          • Gość: b. Re: Endermologia IP: *.markom.krakow.pl 08.04.03, 14:00
            bardzo prosze, napiszcie coś wiecej o tym zabiegu, na czym po;lega, jak
            przebiega, czy jest bolesny?, jakie daje efekty i ile one sie utrzymuje!!
            jakos nic o tym nie slyszalam...?
            sa jakies przeciwskazania?
            z gory baaaaardzo dziekuje
            b.
            • Gość: Inga Re: Endermologia IP: *.acn.waw.pl 08.04.03, 14:36
              To zabieg drenujący, wykonywany głęboką masującą maszyną. Końcówka urządzenia
              wciąga skórę niczym rura od odkurzacza, a wałeczki przy niej umieszczone
              masują ciało. Zabieg pobudza obieg krwi i limfy, ożywia komórki. Masuje się
              całe ciało kładąc nacisk na miejsca z problemami. Na kurację składa się ok. 12
              zabiegów. Efekt staje się widoczny już po 5 wizycie. Najbardziej spektakularny
              bywa na ciele mniej jędrnym, z luźniejszymi wiązaniami w tkance podskórnej.
              Dziennikarka z Look która poddała się zabiegowi tak opisuje swoje doznania: Po
              pierwszym zabiegu przez całe popołudnie jestem nieco rozbita, ale to uczucie
              nie powraca po następnych. Podczas 2 zabiegu zaczynam nawet przysypiać. W
              trakcie 3 zabiegu nie nie proszę już o zmniejszenie siły ssania aparatu. Już
              po 3 zabiegu widzę efekt! Gąbczaste dołki wyraźnie się zmniejszają. Po 5
              wizycie ciało staje się prawie gładkie, po następnych- jędrne i kształtne. Po
              sześciu tygodniach nie mam celulitu! To tyle, ale są też zdjęcia i
              rzeczywiście zmiana jest wielka.
              • Gość: b. Re: Endermologia IP: *.markom.krakow.pl 08.04.03, 16:22
                no jeśli efekty są tak spektakularne to za ok.1500 zl moze warto.. hmm.
                dziękuję za obszerną odpowiedz, chetnie bym coś jeszcze doczytala na ten temat,
                w którym numerze LOOK sa te info?
                • neneh Re: Endermologia 08.04.03, 17:33
                  A jak długo utrzymuje sie efekt ?
                  • Gość: ennia Re: Endermologia IP: *.chello.pl 08.04.03, 20:51
                    Czy wszystkie wyżej wymienione gabinety posiadaja dokładnie taki sam aparat,
                    czy tez są jakieś różnice w sprzęcie i skuteczności zabiegów również?
        • Gość: Aga Re: Endermologia IP: *.tele2.pl 09.04.03, 11:17
          Inga!
          Dziękuję bardzo za namiary.
          Pozdrawiam
    • Gość: sabna Re: Endermologia IP: *.x-net.gliwice.pl 09.04.03, 10:06
      Tak z czystej ciekawości? Nie lepiej wybrać się do dobrego masażysty, ktory
      może przy okazji ładniewymodelować ciało? Masaże ręczne są o niebo
      przyjemniejsze niż te "maszynowe". Wykonany przez profesjonalistę na pewno
      przyniesie tez lepsze skutki.
      • Gość: mała mi Re: Endermologia IP: *.isk.net.pl / 192.168.1.* 09.04.03, 10:40
        endermologia jest znacznie znacznie skuteczniejsza niż masaż! masaż to tylko
        rozbijanie tkanki tłuszczowej, a endermologia oddziaływuje na przyczynę-
        zaburzenia krążenia limfy, zatrzymywanie wody. od tradycyjnych masaży odchodzi
        się juz!
        • Gość: sabna Re: Endermologia IP: *.x-net.gliwice.pl 09.04.03, 13:10
          Oj nie zupełnie. Masażysta jak najbardziej jest w stanie wypracować lepsze
          krążenie limfy. W tym celu wykozystuje się drenaż limfatyczny.I nie jest to
          bynajmniej jakaś nowość. Nie wydaje mi się że jakakolwiek maszyna jest w stanie
          zastąpić ręce dobrego masażysty. Maszyna nie wyczuje napięcia mięsni itp.
          Ciekawe artykuły na temat masażu znajduję się na stronach wizazu - polecam.
          • Gość: Katka Re: Endermologia IP: 217.8.186.* 09.04.03, 17:38
            A może znacie w W-wie dobrego masazyste, który optycznie "wyszczupli" łydki ?
            Niestety Endermologie do tego się nie nadaje ... wg pań z gabinetu Ligia.
            • Gość: Inga Re: Endermologia IP: *.acn.waw.pl 15.04.03, 15:06
              Dziewczyny zapisuję się na endermologię po świętach, po wszystkim napiszę o
              efektach, jeśli takowe będą, ale jeśli ich nie będzie też dam znać.
              • Gość: b. Re: Endermologia IP: *.markom.krakow.pl 16.04.03, 14:14
                super!!
                3mam kciuki i czekam na szczegółowe relacje! :)
                poki co - WESOŁYCH ŚWIĄT!!! :o)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka