angelika206 18.01.07, 11:38 Poszukuje jakiegos taniego i skutecznego preparatu to prostowania wlosow, mialabym prosbe , o ewentualne podanie nazwy i ceny ...Mam falujace sie wlosy , jak je wyprostuje i wyjde na dwor to zaraz mi sie faluja :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hanunia2 Re: proste wlosy... 19.01.07, 11:17 Cześć Wam dlaczego na świecie jest nie sprawiedliwie jedni prostują włosy a nie którzy muszą co dziennie kręcić pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
female06 Re: proste wlosy... 18.01.07, 13:25 Moze sprobuj fioletowego SUNSILKa..jednak najlepsza bedzie prostownica :) Odpowiedz Link Zgłoś
popka5 Re: proste wlosy... 18.01.07, 13:58 Doprostowania wloskow uzywam: fluidu Joanna - nie jest drogi ok 10-15 zeta sunsilk fioletowy - szpmon+odzywka szampon avon'u ok 10 zeta, do tego serum na puszyste wlosy jednak najlepiej dzialaja kosmetyki Loreal - niestety sa drogie, mam serum do prostowania, kosztuje 65 zl, dostepny tylko w salonie, ale bardzo wydajny, starcza mi na ok 2-3 miesiace, a myje wloski codziennie :) Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte86 Re: proste wlosy... 18.01.07, 18:08 Fioletowy sansilk jest beznadziejny - strata pieniędzy, zresztą ja też prostuje włosy prostownicą ceramiczną i gdy wychodze nie falują mi się, może masz zwyklą prostownicę z metalowymi płytkami?? Odpowiedz Link Zgłoś
shameeka Re: proste wlosy... 18.01.07, 18:24 a ja mysle ze wduzym stopniu zalezy od wlosow. ja uzywam profesjonalnych kosmetykow.. profesjonalnej prostownicy.. i sie wlosy skrecaja.. nawet jak je popsikam lakierem... Odpowiedz Link Zgłoś
tonieja77 Re: proste wlosy... 18.01.07, 18:30 tylko fryzjerskie kosmetyki poradzą,mam takie same włosy..lekko falujące,ciężkie do układania i puszące sie jeśli jest wilgoć.najlepszy bedzie jakiś krem do prostowania no i dobra prostownica. Odpowiedz Link Zgłoś
lili202 Re: proste wlosy... 19.01.07, 11:05 Dla mnie najlepszy jest jedwab ale nie ten zwykly tylko Chi silk taki jak ponizej w linku www.allegro.pl/item157110990_chi_silk_infusion_jedwab_farouk_usa_wysylka_24h.html Odpowiedz Link Zgłoś