tonieja77 18.01.07, 20:53 czy któraś z Was miala cos tej firmy?dobre,niedobre?zastanawiam sie nad kupnem bo mają ciekawe rzeczy i ceny ok.dzieki za opinie.pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmoni Re: kosmetyki Stila 19.01.07, 11:34 Ja dostałam przy zakupach na truskawie słoiczek różu w kremie jako bonus. Bardzo fajny, ładnie się rozprowadza, daje naturalny efekt. Odpowiedz Link Zgłoś
guapisima Re: kosmetyki Stila 20.01.07, 12:49 Dostałam ten sam róż - świetnie się rozprowadza, trafiłam w "swój" kolor i na pewno pozostanę mu wierna. Odpowiedz Link Zgłoś
glamourous Re: kosmetyki Stila 20.01.07, 18:13 odradzam ich pudry. Kiedys pare lat temu sie skusilam na puder rozswietlajacy i zwykly puder, bo podobaly mi sie odcienie. Niestety, okazalo sie ze oba wygladaly na twarzy jak maka,ciezko i maskowato. Marki Benefit tez nie polecam, z tego samego powodu. W ogole amerykanskie kosmetyki takie wlasnie sa : ciezkie, kryjace, maziste, wygladajace na twarzy jak maska. Odpowiedz Link Zgłoś
sniegotka Re: kosmetyki Stila 24.01.07, 17:38 Miałam cienie do powiek, takie połyskujące, super!!! Odpowiedz Link Zgłoś