Gość: Ona IP: 212.244.226.* 10.04.03, 08:50 Czy ktos używał tego pudru? Jeżeli tak to bardzo proszę o opinię. Pozdrawiam i życzę miłego dnia :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: irys Re: puder sypki-CELIA IP: *.bajana.kom-net.pl 10.04.03, 09:53 Ja mam taki puder. Odcien 2. Nie najlepiej sie nakladal, zostawial plamy i smugi, jesli wczesniej nalozylam krem (nawet gdy dobrze wsiakl). Wymieszalam go z zasypka dla niemowlat i teraz jest ok ;) Kiedys mialam transparentny i nie bylo tego problemu, ale raczej szybko sie on sciera i slabo matuje. Bardziej polecam Ci Palome. pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: puder sypki-CELIA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.03, 17:39 przeciętny widać go, jest gruboziarnisty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monstr Re: puder sypki-CELIA IP: *.wszif.wroc.pl / 192.168.131.* 11.04.03, 13:54 używam pudru sypkiego Celia nr 1 lub transparentnego i uważam, że jak na swoją cenę jest dobry; wcale nie widać go na buzi, nie tworzy maskującej powłoki tylko delikatnie matuje cerę, ale ja mam mało wymagającą cerę więc mi odpowiada ; być może dla cer z większymi niedociągnięciami będzie nieodpowiedni pozdr. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
triola Re: puder sypki-CELIA 11.04.03, 22:17 Fakt jest gruboziarnisty i go widać. Z polskich, tanich i dobrych - bardzo polecam matujący firmy Vipera. W ofercie maja też rozświetlajacy i brązujący. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apila Re: puder sypki-CELIA IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 12.04.03, 01:58 Rzezcywiście-zostawia smugi a w ciągu dnia jeszcze zmienia kolor na twarzy i ciemnieje. z tańszych sypkich pudrów może byc Hean jesli lubisz rozświetlające- ja mam taki i jestem zadowolona. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julia Re: puder sypki-CELIA IP: 217.30.134.* 12.04.03, 11:49 Ja miałam kiedyś odcień "słoneczny" (nie pamiętam dokładnie) i byłam całkiem zadowolona. Kosztował ok 12-13 zł i starczył na ok pół roku. Żadnego ciemnienia w ciągu dnia ani też smug etc. nie zauważyłam,może dlatego, że nakładałam go pędzlem a nie dołączoną gąbeczką/puszkiem. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś