Gość: ania IP: *.komrel.net 11.04.03, 15:51 Poszukuje jakiegos fajnego nawilzajacego kremiku na noc (tak jak w temacie), moze cos polecicie drogie forumowiczki??? Dzieki serdeczne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MISIA Re: krem na noc dla 25-latki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.03, 17:18 Namawiam Cię na odżywczy , będzie lepszy niż nawilżający, szczególnie na noc, bo teraz już cieplej jest.Jeden z moich ulubionych to krem AVON Milk Comfort na noc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kelijah Re: krem na noc dla 25-latki IP: *.37-151.net24.it 14.04.03, 17:49 Podciagam watek, bo tez mnie interesuje. Avon sie u mnie niestety zupelnie nie sprawdzil, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 5thAvenue Re: krem na noc dla 25-latki IP: *.d1.club-internet.fr 14.04.03, 18:14 Nie spiesz sie z tym kremem na noc. Wystarczy dobrze zmyc makijaz i przetrzec twarz tonikiem. Dobry jest tonik odzywczy Dermiki z kwiatem lotosu. To powinno ci poki co wystarczyc. Skora powinna w nocy oddychac i nie powinno sie jej przeciazac kremami (do pewnego wieku, tak mi kiedys powiedziala kosmetyczka). Jesli mozesz sobie pozwolic na tonik z wyzszej polki i masz naprawde sucha cere, to polecam ci Lotion Hydratante z serii Precision (Chanel), a na dzien krem nawilzajacy z dobrym filtrem. Odpowiedz Link Zgłoś
ptasia Re: krem na noc dla 25-latki 14.04.03, 18:50 ?!? chyba z tym przeciążaniem skóry kremami to zależy od potrzeb skóry. mam 25 lat i nie wyobrażam sobie, żebym mogła pójść spać pomaziana tylko tonikiem, po którym mam zawsze - jak po myciu twarzy - ściągniętą skórę. krem na noc jest dla mnie równie, jeśli nie bardziej, ważny co ten na dzień. musi być treściwy, żeby sobie podziałał przez noc. krem na noc inny niż na dzień stosuję od przynajmniej 3-4 lat. lubię też ten Milk Comfort i Hydrofirming Avonu (to chyba moje 2 ulubione kosmetyki tej firmy), używałam też przez jakiś czas Dax Cosmetics Chińskie Zioła, ale był jednak trochę za lekki (powinien być OK jak zrobi się cieplej), za to miałam próbkę Re-Lipid DC i b. mi się podobał - konkretny, gesty, ale nie tłusty. Odpowiedz Link Zgłoś