Dodaj do ulubionych

Woda/perfumy. Ostatni hit

03.02.07, 01:02
Witam
chciałem zapytać, jaki jest ostatni krzyk jesli chodzi o wody toaletowe dla
kobiet? Chciałem kupić coś nowego dla mojej lubej, a nie wiem, czym ją
zaskoczyć. a nie chciałbym zaskoczyc jej brakiem prezentu na 14.02
Obserwuj wątek
    • the.main.gosc Re: Woda/perfumy. Ostatni hit 03.02.07, 11:17
      naleze do konserwatystek, ale ostatnio bardzo mi sie spodobaly perfumy Hugo
      Boss "Femme" ...czy "Woman"... naprawde piekny zapach dla mlodej osoby.
      • vlastimil1 Re: Woda/perfumy. Ostatni hit 03.02.07, 12:26
        HeJ!!

Dzięki za odpowiedź. W sumie wiek nie jest ważny, jeśli jest uczucue, ale mam
        juz ponad trzydziestkę:) Ale i tak sprawdzę te zapachy. Zakup może odbyć się za
        granicą, więc cena nie gra roli, bo i tak będzie taniej.

Pozdrawiam
        vlast
    • justa_79 Re: Woda/perfumy. Ostatni hit 03.02.07, 16:53
      a skąd pewność, że ten ostatni hit jej się spodoba? możesz ją zaskoczyć
      zapachem, którego nie będzie w stanie znieść i co wtedy?
      • vlastimil1 Re: Woda/perfumy. Ostatni hit 05.02.07, 01:13
        wiem mniej więcej jakie zapachy jej się podobają a jakie sa nie do przyjęcia.
        hitów może być kilka, więc wybiorę/zlecę wybór czegoś odpowiedniego. poza tym
        bez przesady, to sa tylko zapachy. chyba liczy się w tym wszystkim cos innego.
        nie jest to prezent w rodzaju skarpetek (=per se kompromitujący). z resztą
        można kupić dwa, trzy flakoniki i w ramach rekompensaty za straty moralne
        wręczyć je w razie emergency. a jeśli i one nie będa odpowiadać, można się
        przeciez rozstać
        • justeczka1 Re: Woda/perfumy. Ostatni hit 05.02.07, 16:50
          a ja polecam perfumy niny ricci "nina". to nowosc, ale nie wiem czy dostepna w
          polsce. zapach dosc oryginalny, z dodatkiem karmelizowanych jablek, ale
          rownoczesnie nie jest tez za bardzo slodki. ja ostatnio za nim przepadam.
          • paulinaa Re: Woda/perfumy. Ostatni hit 06.02.07, 22:46
            są w polsce. sa przepiekne. kocham je
        • anniszka Re: Woda/perfumy. Ostatni hit 05.02.07, 17:13
          No cóż, chętniej nosiłabym ładne, tanie skarpetki niż obrzydliwe choc kosztowne
          perfumy. Zwłaszcza, gdyby "luby" ZLECIŁ komus ich kupienie. Ponadto, gdybym
          dostała trzy flakoniki, poczułabym sie totalnie zażenowana i z radości nici.
          Ale to tylko moja subiektywna ocena.
          • vlastimil1 Re: Woda/perfumy. Ostatni hit 06.02.07, 12:21
            Jakoś nikt Ci nie uwierzył;)
            Sorry, od kiedy to zapachy np w Sephorze są obrzydliwe? Przymiotnik chyba
            nieadekwatny. Poza tym ironia w moim poprzednim poście zaczęła 'działać' dość
            wcześnie, więc niepotrzebnie się gorączkujesz. A różnica w cenie sięgająca
            kilkudziesięciu euro chyba jednak usprawiedliwia pewne zabiegi handlowe. Jakby
            nie było, kupując w sklepie też zdajesz się na pośrednika pomiędzy klientem a
            producentem, tyle że takiego, który ma wysokie koszty stałe.

Dziękuję wszystkim za pomoc. Szwagierka przyjeżdża tydzień później, więc będę
            miał okazję przetestować wszystkie propozycje.

vlast
            • justa_79 Re: Woda/perfumy. Ostatni hit 06.02.07, 13:37
              a co, sądzisz, że jeśli perfumy są sprzedawane w Sephorze, to dany zapach nie
              może być dla kogoś obrzydliwy? oczywiście, że może i miejsce sprzedaży nie ma
              tu nic do rzeczy. po prostu kwestia indywidualnego węchu.

ale w tym wątku ja już nic nie rozumiem, to ta szwagierka jest Twoją lubą? :D
            • kejro Re: Woda/perfumy. Ostatni hit 06.02.07, 17:10
              wiesz, ja jednak też wolałabym skarpetki od nietrafionych perfum.Po prostu
              niektórzy fatalnie reagują na takie zapachy. I nie chodzi tu o obrzydliwość ale
              o inne bardziej dokuczliwe objawy nietolerowania zapachu - mdłości, wymioty,
              bóle głowy.Straszna jest taka konieczność torturowania siebie, w imię
              uniknięcia zrobienia przykrości partnerowi.
    • nikitka78 Re: Woda/perfumy. Ostatni hit 05.02.07, 20:11
      Euphoria cK zarówno "stara" jak i "nowa", obie są poprostu piękne :-)
    • joanna99991 Re: Woda/perfumy. Ostatni hit 06.02.07, 12:41
      amore amore cacharel
    • papryczka_ag Re: Woda/perfumy. Ostatni hit 06.02.07, 14:12
      Armani - CODE
      • magdiii Re: Woda/perfumy. Ostatni hit 06.02.07, 14:43
        hypnose lacome
        • kkkkk4 Re: Woda/perfumy. Ostatni hit 06.02.07, 15:06
          Pomysł bardzo fajny: ja mogłąbym dostać od meża nawet dziesięć flakonów- wcale
          bym sie nie obraziła- prezentów nigdy dosć.
          A co do nowości spodobał mi się ostatnio zapach joop jette (ale ja mam chyba
          specyficzny gust bo moim koleżankom się nie spodobał)
          poza tym uwielbiam sezonówki escady
          armani night czerwone i ładne są nowe fioletowe
          a jeśli chcesz ja zaskoczyc bardzo oryginalnym gustem polecam wyrafinowane i
          ekskluzywne masaki matushima - dość mało popularny zapach ale piękny- nie wiem
          czy kupisz w polsce.
          • kkkkk4 Re: Woda/perfumy. Ostatni hit 06.02.07, 15:15
            Acha jeszce chciałam Ci zaproponowac max marę- zapach ciężki ale b. kobiecy i
            zmysłowy oraz valentino v (te pierwsze z przeźroczystym korkiem.
            www.allegro.pl/item161656995_v_90ml_valentino_edparfum_orygianlny_tester_extra_.html
            Valentino wypuścił też teraz nowość rock' rose ale nie wiem jak pachnie ale
            butelka ładna ;))
            www.allegro.pl/item163368371_valentino_rock_n_rose_90ml_edp_tester_nowosc_.html
            miłego poszukiwania
            pozdrawiam
            • kkkkk4 Re: Woda/perfumy. Ostatni hit 06.02.07, 15:17
              Chyba sie uzależniłam od odpowiadania na ten post (ale sama mam świra na
              punkcie perfum)
              Jak chcesz błysnąć zobacz to
              www.allegro.pl/item161075716_escada_collection.html
              nie reklamuje tu sprzedawcy ani nie znam zapachu wiem tylko że perełki escady
              to naprawdę rarytas
              • vlastimil1 Re: Woda/perfumy. Ostatni hit 06.02.07, 19:50
                Super, super, super. Dzięki wielkie. Zaczyna mnie to lekko przerastac, ale
                pomyslow to chyba na kilka miesiecy starzczy (szkoda, ze pieniedzy nie;))

Gwoli wyjaśnienia: wyjeżdża szwagierka, jeżeli jest okazja, wyświadczamy sobie
                podobne przysługi.

Dzieki za tak mocny odzew.
                Pozdrawiam wszystkich
                vlast
    • gosia108 Re: Woda/perfumy. Ostatni hit 07.02.07, 08:56
      In Love Again - YSL - uwielbiam ten zapach :)
    • dixi a moze ktorys z tych zapachow? 07.02.07, 13:33
      www.allegro.pl/item163075374_chanel_n5_oryginalne_perfumy_3x7_5ml_22_5ml_.html
      www.allegro.pl/item161992415_cz_y_s_t_y_parfum_a_d_d_i_c_t.html
      www.allegro.pl/item162524058_walentynki_osmanthus_the_different_company_90ml.html

jezeli chcialbys pokazac, na co Cie stac, polecam ;))
      a na powaznie - jezeli chcesz trafic w gust swojej ukochanej, bedzie troche
      trudniej - proponuje nie kierowac sie "ostatnim krzykiem" czy popularnoscia
      zapachu, a tym, co lubi dziewczyna; napisz jakich zapachow uzywala dotychczas,
      i w ogole krotko o niej cos ; tak w ciemno nie da sie doradzic w tym temacie;

"jestem tym co oddaję a nie co mam..."
    • asia224 Re: Woda/perfumy. Ostatni hit 07.02.07, 21:03
      Zapraszam na GG 9240417, Mam 100% oryginalne perfumy polecam Versace Woman czy
      Code Armaniego. Lub z klasyki wciaz na topie Chanel 19.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka