vlastimil1 03.02.07, 01:02 Witam chciałem zapytać, jaki jest ostatni krzyk jesli chodzi o wody toaletowe dla kobiet? Chciałem kupić coś nowego dla mojej lubej, a nie wiem, czym ją zaskoczyć. a nie chciałbym zaskoczyc jej brakiem prezentu na 14.02 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the.main.gosc Re: Woda/perfumy. Ostatni hit 03.02.07, 11:17 naleze do konserwatystek, ale ostatnio bardzo mi sie spodobaly perfumy Hugo Boss "Femme" ...czy "Woman"... naprawde piekny zapach dla mlodej osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
vlastimil1 Re: Woda/perfumy. Ostatni hit 03.02.07, 12:26 HeJ!! Dzięki za odpowiedź. W sumie wiek nie jest ważny, jeśli jest uczucue, ale mam juz ponad trzydziestkę:) Ale i tak sprawdzę te zapachy. Zakup może odbyć się za granicą, więc cena nie gra roli, bo i tak będzie taniej. Pozdrawiam vlast Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: Woda/perfumy. Ostatni hit 03.02.07, 16:53 a skąd pewność, że ten ostatni hit jej się spodoba? możesz ją zaskoczyć zapachem, którego nie będzie w stanie znieść i co wtedy? Odpowiedz Link Zgłoś
vlastimil1 Re: Woda/perfumy. Ostatni hit 05.02.07, 01:13 wiem mniej więcej jakie zapachy jej się podobają a jakie sa nie do przyjęcia. hitów może być kilka, więc wybiorę/zlecę wybór czegoś odpowiedniego. poza tym bez przesady, to sa tylko zapachy. chyba liczy się w tym wszystkim cos innego. nie jest to prezent w rodzaju skarpetek (=per se kompromitujący). z resztą można kupić dwa, trzy flakoniki i w ramach rekompensaty za straty moralne wręczyć je w razie emergency. a jeśli i one nie będa odpowiadać, można się przeciez rozstać Odpowiedz Link Zgłoś
justeczka1 Re: Woda/perfumy. Ostatni hit 05.02.07, 16:50 a ja polecam perfumy niny ricci "nina". to nowosc, ale nie wiem czy dostepna w polsce. zapach dosc oryginalny, z dodatkiem karmelizowanych jablek, ale rownoczesnie nie jest tez za bardzo slodki. ja ostatnio za nim przepadam. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Woda/perfumy. Ostatni hit 06.02.07, 22:46 są w polsce. sa przepiekne. kocham je Odpowiedz Link Zgłoś
anniszka Re: Woda/perfumy. Ostatni hit 05.02.07, 17:13 No cóż, chętniej nosiłabym ładne, tanie skarpetki niż obrzydliwe choc kosztowne perfumy. Zwłaszcza, gdyby "luby" ZLECIŁ komus ich kupienie. Ponadto, gdybym dostała trzy flakoniki, poczułabym sie totalnie zażenowana i z radości nici. Ale to tylko moja subiektywna ocena. Odpowiedz Link Zgłoś
vlastimil1 Re: Woda/perfumy. Ostatni hit 06.02.07, 12:21 Jakoś nikt Ci nie uwierzył;) Sorry, od kiedy to zapachy np w Sephorze są obrzydliwe? Przymiotnik chyba nieadekwatny. Poza tym ironia w moim poprzednim poście zaczęła 'działać' dość wcześnie, więc niepotrzebnie się gorączkujesz. A różnica w cenie sięgająca kilkudziesięciu euro chyba jednak usprawiedliwia pewne zabiegi handlowe. Jakby nie było, kupując w sklepie też zdajesz się na pośrednika pomiędzy klientem a producentem, tyle że takiego, który ma wysokie koszty stałe. Dziękuję wszystkim za pomoc. Szwagierka przyjeżdża tydzień później, więc będę miał okazję przetestować wszystkie propozycje. vlast Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: Woda/perfumy. Ostatni hit 06.02.07, 13:37 a co, sądzisz, że jeśli perfumy są sprzedawane w Sephorze, to dany zapach nie może być dla kogoś obrzydliwy? oczywiście, że może i miejsce sprzedaży nie ma tu nic do rzeczy. po prostu kwestia indywidualnego węchu. ale w tym wątku ja już nic nie rozumiem, to ta szwagierka jest Twoją lubą? :D Odpowiedz Link Zgłoś
kejro Re: Woda/perfumy. Ostatni hit 06.02.07, 17:10 wiesz, ja jednak też wolałabym skarpetki od nietrafionych perfum.Po prostu niektórzy fatalnie reagują na takie zapachy. I nie chodzi tu o obrzydliwość ale o inne bardziej dokuczliwe objawy nietolerowania zapachu - mdłości, wymioty, bóle głowy.Straszna jest taka konieczność torturowania siebie, w imię uniknięcia zrobienia przykrości partnerowi. Odpowiedz Link Zgłoś
nikitka78 Re: Woda/perfumy. Ostatni hit 05.02.07, 20:11 Euphoria cK zarówno "stara" jak i "nowa", obie są poprostu piękne :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kkkkk4 Re: Woda/perfumy. Ostatni hit 06.02.07, 15:06 Pomysł bardzo fajny: ja mogłąbym dostać od meża nawet dziesięć flakonów- wcale bym sie nie obraziła- prezentów nigdy dosć. A co do nowości spodobał mi się ostatnio zapach joop jette (ale ja mam chyba specyficzny gust bo moim koleżankom się nie spodobał) poza tym uwielbiam sezonówki escady armani night czerwone i ładne są nowe fioletowe a jeśli chcesz ja zaskoczyc bardzo oryginalnym gustem polecam wyrafinowane i ekskluzywne masaki matushima - dość mało popularny zapach ale piękny- nie wiem czy kupisz w polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
kkkkk4 Re: Woda/perfumy. Ostatni hit 06.02.07, 15:15 Acha jeszce chciałam Ci zaproponowac max marę- zapach ciężki ale b. kobiecy i zmysłowy oraz valentino v (te pierwsze z przeźroczystym korkiem. www.allegro.pl/item161656995_v_90ml_valentino_edparfum_orygianlny_tester_extra_.html Valentino wypuścił też teraz nowość rock' rose ale nie wiem jak pachnie ale butelka ładna ;)) www.allegro.pl/item163368371_valentino_rock_n_rose_90ml_edp_tester_nowosc_.html miłego poszukiwania pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kkkkk4 Re: Woda/perfumy. Ostatni hit 06.02.07, 15:17 Chyba sie uzależniłam od odpowiadania na ten post (ale sama mam świra na punkcie perfum) Jak chcesz błysnąć zobacz to www.allegro.pl/item161075716_escada_collection.html nie reklamuje tu sprzedawcy ani nie znam zapachu wiem tylko że perełki escady to naprawdę rarytas Odpowiedz Link Zgłoś
vlastimil1 Re: Woda/perfumy. Ostatni hit 06.02.07, 19:50 Super, super, super. Dzięki wielkie. Zaczyna mnie to lekko przerastac, ale pomyslow to chyba na kilka miesiecy starzczy (szkoda, ze pieniedzy nie;)) Gwoli wyjaśnienia: wyjeżdża szwagierka, jeżeli jest okazja, wyświadczamy sobie podobne przysługi. Dzieki za tak mocny odzew. Pozdrawiam wszystkich vlast Odpowiedz Link Zgłoś
gosia108 Re: Woda/perfumy. Ostatni hit 07.02.07, 08:56 In Love Again - YSL - uwielbiam ten zapach :) Odpowiedz Link Zgłoś
dixi a moze ktorys z tych zapachow? 07.02.07, 13:33 www.allegro.pl/item163075374_chanel_n5_oryginalne_perfumy_3x7_5ml_22_5ml_.html www.allegro.pl/item161992415_cz_y_s_t_y_parfum_a_d_d_i_c_t.html www.allegro.pl/item162524058_walentynki_osmanthus_the_different_company_90ml.html jezeli chcialbys pokazac, na co Cie stac, polecam ;)) a na powaznie - jezeli chcesz trafic w gust swojej ukochanej, bedzie troche trudniej - proponuje nie kierowac sie "ostatnim krzykiem" czy popularnoscia zapachu, a tym, co lubi dziewczyna; napisz jakich zapachow uzywala dotychczas, i w ogole krotko o niej cos ; tak w ciemno nie da sie doradzic w tym temacie; "jestem tym co oddaję a nie co mam..." Odpowiedz Link Zgłoś
asia224 Re: Woda/perfumy. Ostatni hit 07.02.07, 21:03 Zapraszam na GG 9240417, Mam 100% oryginalne perfumy polecam Versace Woman czy Code Armaniego. Lub z klasyki wciaz na topie Chanel 19. Odpowiedz Link Zgłoś