fk90 05.02.07, 14:49 Czy do zielonego koloru oczu moge stosować niebieskie cienie? Bardzo podoba mi się taki lodowaty błękit ale obawiam sie że moze wyglądać to śmiesznie;/ Prosze o rade :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pin-up.girl Re: Niebieski a zielony.... 05.02.07, 18:11 Aby podkreślić naturalny kolor oczu zasada jest jedna-użyć cieni o kontrastowej barwie.Możesz spróbować z różnymi odcieniami fioletu albo niebieski tylko wpadający w lila.Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
jade.fox Re: Niebieski a zielony.... 05.02.07, 20:52 W tym wątku znajdziesz porady jakimi kolorami podkreślać zielone oczy. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=34743140&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
asiek_asiekowaty Re: Niebieski a zielony.... 05.02.07, 20:55 Po prostu sie tak pomaluj, a zobaczysz jak wygladasz. Zasady i rady jedno, ale rzeczywistosc drugie i ludzie maja tak przerozne wyglady i kombinacje odcieni wlosow, oczu, cery itp., ze na dobra sprawe, nie da sie jednoznacznie ocenic, co jest ok, a co nie. Ja mam niebieskie oczy i uwielbiam ciemny turkus, a to raczej nie kontrastujacy kolor. Odpowiedz Link Zgłoś