oleandii 12.02.07, 12:49 czy Wy też tak macie że świrujecie za jakimś rodzajem kosmetyków? ja np uwielbiam balsamy do ciała - mam 8 różnych:) reszta raczej w normie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bacha1979 Re: których kosmetyków macie najwięcej? 12.02.07, 13:02 Mam "fioła" na punkcie żeli pod prysznic i szamponów- jednych i drugich mam po kilkanscie rodzajów.Co spotkam jakiś o fajnym zapachu to kupje.:P Odpowiedz Link Zgłoś
poprostupromyszcz Re: których kosmetyków macie najwięcej? 12.02.07, 13:18 Zależy od sezonu :D Do niedawna w mojej kosmetyczce walało się 7 różnych podkładów. Teraz przyszedł czas na błyszczyki i żele pod prysznic. Dysponuję równiez 5 balsamami których od dawna nie moge zużyc :P Odpowiedz Link Zgłoś
mama_basienki Re: których kosmetyków macie najwięcej? 12.02.07, 13:23 Blyszzyki i balasmy. Zdecydowanie. Ale i tak wygrywaja blyszczyki - mam ok 40- tu (az wstyd sie przyznac ) :P Odpowiedz Link Zgłoś
jennie Re: których kosmetyków macie najwięcej? 17.02.07, 19:52 o__O a ja myslalam ze JA mam duzo blyszczykow a mam tylko pare! wow! Tez najbardziej lubie blyszczyki i balsamy :D :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
madzia773 Re: których kosmetyków macie najwięcej? 12.02.07, 13:25 ja mam najwięcej balsamów do ciała i cieni do powiek Odpowiedz Link Zgłoś
paulina.galli Re: których kosmetyków macie najwięcej? 12.02.07, 13:34 Najwiecej mam tonikow, plynow do demakijazu oczu (twarzy), oraz kremow pod oczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: których kosmetyków macie najwięcej? 12.02.07, 13:41 Balsamów do ciała (brązujące, pachnące edt, ujedrniające, do opalania, po opalaniu). :D Odpowiedz Link Zgłoś
arieska Re: których kosmetyków macie najwięcej? 12.02.07, 13:51 W nadmiarze mam tylko szminek i błyszczykow-obecnie jakies 20 sztuk. Raz po raz robie porzadki zostawiajac najfajniejsze, a potem znow dokupuje i tak w kółko Macieju...:) Odpowiedz Link Zgłoś
brytfanka88 Re: których kosmetyków macie najwięcej? 12.02.07, 14:01 Chyba rzeczywscie balsamow do ciala, potem sa kremy- efekt poszukiwan tego idealnego dla mnie produktu. Chwilowo bez sukcesow. Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: których kosmetyków macie najwięcej? 12.02.07, 13:57 najwiecej mam balsamow do ciala - uwielbiam pieknie pachnace i moge sie codziennie smarowac innym. Pozniej sa zele pod prysznic - kryterium doboru to rowniez zapach, ale znikaja szybko bo moj facet wylewa litry na siebie. Mam jeszcze nadmiar szamponow, ale to przewaznie dlatego, ze nie trafiam z zakupami i leza i czekaja nie wiem na co a facet nie chce ich uzywac. Swetrow do prania tez nie mam tylu... Mam tez nadmiar polskich kosmetykow, ktore kupuje na zapas bedac w Polsce. Jednak az tyle nie jestem w stanie zuzyc. Odpowiedz Link Zgłoś
othala76 Re: których kosmetyków macie najwięcej? 12.02.07, 14:07 balsamów do ciała - nawilżające, natłuszczające, ujędrniające, brązujące. Mam poważny kłopot z zużyciem. kiedyś mialam jeszcze mnóstwo cieni ale trafiłam na "mój" (art deco) i mi przeszło. Odpowiedz Link Zgłoś
inecita fluidy 12.02.07, 14:24 Fluidy - fluidy zalegają bo nie mogę znaleźć odpowiedniego od najnizszej do najwyzszej półki, kolro i efekt ma być jak z Shiny Touch Lirene a trwałość i krycie jak z double wear, niestety wciąz szukam trwałego, kryjącego ale rozswietlającego fluidu szampony - moja skóra nie toleruje prawie zadnego więc kolekcjonuję tusze- nie zalegają wprawdzie ale mam wybitnego fioła na ich punkcie, testowałam całą masę cienie do powiek i blyszczyki - kupuję bezmyślnie Odpowiedz Link Zgłoś
asiawoodstock balsamy 12.02.07, 14:33 brązujące, wyszczuplające, do skóry suchej, perfumowane, z oliwką dla dzieci itd. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
littlefrog Re: balsamy 12.02.07, 14:40 cieni do powiek i lakierów do paznokci. choć od jakichś 3 lat na moich paznokciach króluje french ale kolekcja pozostała ;) staram się za to nie chomikować szminek i błyszczyków, ze względu na to że po około roku jełczeje w nich tłuszcz i zaczynają nieprzyjemnie pachnieć, więc je wyrzucam. Odpowiedz Link Zgłoś
princessofbabylon Re: fluidy 12.02.07, 18:51 inecita napisała: > Fluidy - fluidy zalegają bo nie mogę znaleźć odpowiedniego od najnizszej do > najwyzszej półki, kolro i efekt ma być jak z Shiny Touch Lirene a trwałość i > krycie jak z double wear, niestety wciąz szukam trwałego, kryjącego ale > rozswietlającego fluidu > blyszczyki - kupuję bezmyślnie jakbym czytała o sobie :) Odpowiedz Link Zgłoś
rzepiszka Re: których kosmetyków macie najwięcej? 12.02.07, 17:15 mazidla do ust, mazidla do ciala, zapaszki :) Odpowiedz Link Zgłoś
betty.la.fea Re: których kosmetyków macie najwięcej? 12.02.07, 18:45 Zdecydowanie żeli pod prysznic, około 30, (nie mogę się oprzeć pokusie kupienia następnego gdy znajdę fakny zapach), na drugim miejscu są szampony i odżywki do włosów Odpowiedz Link Zgłoś
pralinee Re: których kosmetyków macie najwięcej? 12.02.07, 19:17 niestety nie będę oryginalna: Balsamy do ciała (przeróżne - ujędrnajjące, brązujące, rozświetlające...) oraz błyszczyki i balsamy do ust ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
agni31 Re: których kosmetyków macie najwięcej? 12.02.07, 20:01 Najwięcej mamy kosmetyków dobrych ;) A na serio to kosmetyki pielęgnacyjne mi się nie dublują, a po kilka mam cieni, perfum i pomadek ale to raczej nic dziwnego ;) A, i jeszcze 2 podkłady (lekki i bardziej kryjący) i chyba ze 3 róże. Odpowiedz Link Zgłoś
paulina.galli Re: których kosmetyków macie najwięcej? 12.02.07, 20:03 Aha -:) zrobilam dzis maly remanent - mam strasznie duzo... kredek do oczu Chyba kupuje je nalogowo w nadziwaczniejszych kolorach - nie wiem czemu bo uzywam tylko zlotej, fioletowej, czarnej , czekoladowej (i bardzo sporadycznie zielonej ) Odpowiedz Link Zgłoś
essyfloressy Re: których kosmetyków macie najwięcej? 12.02.07, 20:33 zdecydowanie kosmetyków do włosów. Odpowiedz Link Zgłoś
lalumek Re: których kosmetyków macie najwięcej? 12.02.07, 21:16 blyszczyki i pomadki;) mam ich stanowczo za duzo;P Odpowiedz Link Zgłoś
iskierka4 Re: których kosmetyków macie najwięcej? 13.02.07, 09:14 Ja mam fiola na pukcie odzywek do wlosow. Mam t na mysli te do splukiwania, bez splukiwania, odzywki do stylizacji i mnostwo masek - w sumie znalazloby sie jakioes 30-40, az czasem staram sie uzywac tylko 1 aby zuzyc i miec wiecej miejsca na polce. A potem mam mnostwo cieni do powiek, bo lubie nowe zestawy, nowe kolory, nowe eksperymenty. Odpowiedz Link Zgłoś
snow.queen Re: których kosmetyków macie najwięcej? 13.02.07, 09:28 Błyszczyki, cienie do powiek, maski do włosów, kremy pielęgnacyjne i kremy do stóp :-) Odpowiedz Link Zgłoś
meiga Re: których kosmetyków macie najwięcej? 13.02.07, 09:55 balsamów do ciała (ok. 6 w sumie, a na codzień używam 2) Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka111 Re: których kosmetyków macie najwięcej? 13.02.07, 16:22 Kolorowki mam najwiecej:mam bzika na punkcie maskar,ciagle kupuje nowe z nadzieja ,ze znajde ta jedyna, niezastapiona, cudowna...;-) Poza tym ciagle kupuje blyszczyki i cienie, ten sam problem, chociaz swojego faworyta mam i przy nim pozostane...JT!!! no i mnostwo kremow do rak... Odpowiedz Link Zgłoś
k1k2 Re: których kosmetyków macie najwięcej? 13.02.07, 17:55 lakiery do paznokci, a maluje paznokcie MOZE raz na 3 mce! balsam do ciala mam jeden kremow i maseczek do twarzy - sporo Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: których kosmetyków macie najwięcej? 14.02.07, 02:18 mydel, mydel mam najwiecej, niekiedy po 20 roznych specymenow zagraca mi szafke w lazience pasty do zebow tez mam litry, jak kupuje to 10 tubek na raz szamponow nawet nie licze olowkow do oczu i szminek tez z tuzin w kazdej kategorii tylko mazidel do twarzy z cyklu tapeta mi brak, bo nigdy nie moglam wykombinowac na co komu te bazy, podklady, fundacje, i jak to sie tam jeszcze nazywa Odpowiedz Link Zgłoś
jaga1973 Re: których kosmetyków macie najwięcej? 16.02.07, 20:15 pisałam o tym ostatnio na blogu ;) 15 szminek i błyszczyków + 3 pielęgnacyjne, po 7 różnych kremów do rąk i stóp :) Odpowiedz Link Zgłoś
tequilla78 Re: których kosmetyków macie najwięcej? 17.02.07, 00:08 szminek i cieni, w tej chwili też balsamów do ciała, ale to raczej chwilowo, bo wcześniej tak nie było - zużywam cierpliwie nie dokupując nowych;) Odpowiedz Link Zgłoś
laher Re: których kosmetyków macie najwięcej? 17.02.07, 20:51 Ja mam coraz mniej, powoli pozbywam sie nadmiaru znajdujac te idealne czyli skuteczne. Odpowiedz Link Zgłoś
frog6 Re: których kosmetyków macie najwięcej? 17.02.07, 22:22 U mnie dominują róże i pudry. Uwielbiam je, mam po kilkanaście jednych i drugich, chociaż niezbyt często ich używam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze_do_przodu Re: których kosmetyków macie najwięcej? 19.02.07, 09:19 Muszę przyznać, że ja się zaczynam martwić... Mam problemy z cerą...tłusta, "skomplikowana w obsłudze" i ciągle staram się znaleźć coś na nią...tak też dużo kremów, maseczki, żele do twarzy...jak tylko przeczytam o nowym sposobie to bym od razu kupowała.....A i tak potem zazwyczaj się zawodzę....a jak sobie pomyślę o wydawaniu 300 pln miesięcznie na kosmetyczkę (kwas migdałowy i mikrodermabrazja) - to zazwyczaj po dwóch wizytach robię przerwę....bo żal mi kasy. Co do kosmetyków, ostatnio nawet fajnie działa baza matująca pod makijaż sephory.... A tak w ogóle to uwielbiam błyszczyki, cienie, wszystko co ma w sobie jakieś błyszczące, brązujące drobinki.... Balsamy: 3 żele do twarzy: 3 mydła: 2 błyszczyki: z 10 cienie :z 10 szampon: o dziwo 1 odżywka: 2 podkład i korektory: 3 pudry: z 5 :) Szykuję się na kupno nowego fajnego podkładu, czegoś wygładzającego do włosów - może nowa seria Dove, ale koleżanka mi poleca profesjonalną serię Loreala....., jakiś nowy cień......lakier do paznokci. Odpowiedz Link Zgłoś