beti55555 15.02.07, 13:35 Dziewczyny ile kosztuje Casting Loreal Noyer 24 szampon koloryzujący (brąz)? i czy nadal jest tak świetny jak pisałyście rok temu. ? Piszcie ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzikoozka Re: Casting Loreal szampon koloryzujący 15.02.07, 13:43 w rossmanie 19,99, czasami jest promocja to 14,99 Odpowiedz Link Zgłoś
omniabulgari Re: Casting Loreal szampon koloryzujący 15.02.07, 13:54 nei wiem jak ten braz ale ogolnie jak dla mnei to byl najlepszy szmapon koloryzujacy, ale neistety wycofali moje czerwienie, nie rozumiem czemu. On bardzo pielegnowal wlosy i ok miesiac po koloryzacji byly takei blyszczace i swietnie sie ukladaly. Wella i palette robia siano i niszcza wlosy ale objezdzilam juz wszytskei sklepy fryzjerskei jakei znam w wawie i nigdzie nei maja szamponow koloryzujacych zwlaszcza kadusa, bo takiego teraz posukuje, no na koszykowj maja welle ale jakos nie lubie ich produktow. Odpowiedz Link Zgłoś
klakierka Re: Casting Loreal szampon koloryzujący 15.02.07, 18:55 od 16 do 20 zł :) Odpowiedz Link Zgłoś
klaviatoorka Re: Casting Loreal szampon koloryzujący 15.02.07, 20:14 a gdzie go można teraz spotkać? w tesco, carrefourze i drogerii natura- dawno nie widziałam. podobno bywa w rossmanie? przedwczoraj właśnie zrobiłam ciemny brąz zachomikowanym rok temu zapasikiem- włosy są piękne,błyszczące, zamierzam pielęgnować je teraz DOVE różowym, do włosów farbowanych, no i oczywiście zostało mi trochę CASTINGOWEJ odżywki- na specjalną okazję. Odpowiedz Link Zgłoś
zushka Re: Casting Loreal szampon koloryzujący 15.02.07, 20:23 ja kupiłam w drogerii "A Propos" w Bielsku za 9,90 Odpowiedz Link Zgłoś
shipa Re: Casting Loreal szampon koloryzujący 15.02.07, 20:38 Google powiedziało, że np.:9,59 zł Zajrzyj tutaj: www.perfectfresh.com/?producent=Loreal&seria=Casting&ex=pa Odpowiedz Link Zgłoś
finezze Re: Casting Loreal szampon koloryzujący 15.02.07, 21:22 Dzis bylam w Rossmanie. Zwrocilam uwage na Casting w cenie 14.90 zl. Wiecie, ze w Anglii maja farbe Casting ? Zaraz po przyjezdzie musze wyprobowac :) Odpowiedz Link Zgłoś