19monaliza 17.02.07, 22:37 hej, jestem tu pierwszy raz- widzę że poruszacie fajne tematy i na pewno mi pomozecie- wy wiecei wszystko;) polećcie proszę - jakis dobry błyszczyk do ust - jakiej firmy uzywacie? I jakiego na pewno mam nie kupować Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama_basienki Re: witam-jestem nowa;) polećcie dobry błyszczyk 17.02.07, 22:47 clinique glosswear for lips albo - moje ostatnie odkrycie YSL touche brillance - boski :D (ale przerazajaco mala pojemnosc w stosunku do cemy, co mnie oczuwiscie nie powstrzymalo :)), mam nr 8 - pieeeekny :). No i Lancome juicy tubes, mniam, mniam. :) Z tanszych bourjois effet 3D (u mnie nie ma efektu 3D ;) ale i tak lubie) Odpowiedz Link Zgłoś
mama_basienki zapomnialam sie przywiyac, przepraszam :) 17.02.07, 22:49 Witaj. I zagladaj. Warto, z autopsji wiem. :) Odpowiedz Link Zgłoś
jade.fox Re: witam-jestem nowa;) polećcie dobry błyszczyk 17.02.07, 23:26 A ile planujesz wydać na ten błyszczyk? W przedziale 30-50 zł to np.: Bardzo dobre błyszczyki ma Loreal - Glam Shine (do wyboru z drobinkami lub bez), Bourjois Effet 3D, IsaDora - ma 4 rodzaje: perłowy, z brokatem, bez brokatu, nawilżający, A z wyższej półki polecam Chanel Levres Scintilantes i Dior Addict Ultra Gloss. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek_mysiulek Re: witam-jestem nowa;) polećcie dobry błyszczyk 17.02.07, 23:34 Ja polecam Red Earth-z drobinkami różnokolorowymi odbijającymi światło. Długo się trzyma. Cena-50PLN. Odpowiedz Link Zgłoś
heart_of_ice Re: witam-jestem nowa;) polećcie dobry błyszczyk 18.02.07, 01:01 ja od zawsze polecam IsaDore:) Pauli -- "Miotłę z wystrzelonym airbagiem. Niewielki przebieg. Na chodzie. Sprzedam." Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: witam-jestem nowa;) polećcie dobry błyszczyk 18.02.07, 04:48 moja pociecha uwielbia Lancome te: www.sephora.com/assets/dyn/product/P151506/P151506_hero.jpg i te image.bizrate.co.uk/resize?sq=160&uid=426111310&mid=134561 Venus Odpowiedz Link Zgłoś
extreme_honey Re: witam-jestem nowa;) polećcie dobry błyszczyk 18.02.07, 09:18 Witamy na forum! Ja polecam Estee Lauder Pure Pops i Estee Lauder Pure Color (w kolorze QUARTZ - przepiękny, mleczny). Odpowiedz Link Zgłoś
omniabulgari Re: witam-jestem nowa;) polećcie dobry błyszczyk 18.02.07, 09:20 ja polecam vichy ale te sa calkowicie przezroczyste, z kolorowych HR. Odpowiedz Link Zgłoś
19monaliza Re: witam-jestem nowa;) polećcie dobry błyszczyk 18.02.07, 18:14 Dzięki za miłe przyjęcie i za rady.Na pewno skorzystam! Odpowiedz Link Zgłoś