Dodaj do ulubionych

Eris- Osrodek Odnowy Biologicznej

IP: 63.150.245.* 25.04.03, 21:05
Dziewczyny-
Czy ktoras z Was byla w tym osrodku? jesli tak to co o nim myslicie? Czy
zabiegi warte sa tej ceny?
Kazda odpowiedz bedzie dla mnie bardzo cenna.
Mysle o 5dniowym pobycie w lipcu tam razem z mezem.
Dzieki serdeczne.
Obserwuj wątek
    • Gość: Anja Re: Eris- Osrodek Odnowy Biologicznej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.03, 10:03
      Witaj,
      też o tym myślałam, jednak po zapoznaniu się z cennikiem mało nie padłam z
      wrażenia! Nie wiem na jakiej podstawie Eris oblicza te ceny, wg mnie ZWŁASZCZA
      jakość i klasa kosmetyków nie usprawiedliwiają liczenia sobie za 5 dni 2.400 zł.
      Wolę pochodzić np. na Thalgo.
      • Gość: baronaowa Re: Eris- Osrodek Odnowy Biologicznej IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 26.04.03, 17:52
        Gość portalu: Anja napisał(a):

> Witaj,
        > też o tym myślałam, jednak po zapoznaniu się z cennikiem mało nie padłam z
        > wrażenia! Nie wiem na jakiej podstawie Eris oblicza te ceny, wg mnie
        ZWŁASZCZA
        > jakość i klasa kosmetyków nie usprawiedliwiają liczenia sobie za 5 dni 2.400
        zł
        > .
        > Wolę pochodzić np. na Thalgo.

Zgadzam sie ale to ceny dla kolezanek z wielkiego swiata
        • Gość: Bozena Re: Eris- Osrodek Odnowy Biologicznej IP: *.ba-dsg.net 26.04.03, 20:43
          No masz racje...ceny sa drogie i naprawde niewielu na to stac..
          Szkoda bo osrodek z tego co widzialam na Internecie wyglada bardzo zadbany i
          czysty. A moze dziewczyny znacie jakis inny osrodek w tych okolicach gdzie
          mozna byloby za normalna cene troche wypoczac i sie "odnowic":-))
          Dzieki..
    • Gość: ani Re: Eris- Osrodek Odnowy Biologicznej IP: 62.233.242.* 28.04.03, 14:46
      Byłam w zeszłym roku, ale nie mieszkałam w hotelu, tylko dojeżdżałam na
      zabiegi. Jedyny minus dostały panie z kosmetyki ode mnie za to, że kiedy
      umawiałam się telefonicznie na zabieg na twarz i następnie na zabieg na ciało,
      pani nie wiadomo dlaczego nie zapisała mnie na ten masaż, chociaż bardzo
      podkreślałam, żeby się czasowo to zgrało. No ale nieważne. Bo poza tym bardzo
      mi się podobało, kosmetyczka fachowo zdiagnozowała stan mojej skóry, zabiegi
      bardzo przyjemne, np. za zabieg na twarz zapłaciłam 130zł.
      To raczej ceny hotelowe są dość wysokie. Ale cichutko, czyściutko. Tylko
      basenik mały. A w cenie pobytu są takie rzeczy jak np. konsultacje kosmetyczno-
      lekarskie, a to droga rzecz. A kto przyjeżdża - widać po klasie samochodów na
      parkingu;)
      Ja bym radziła zamieszkać gdzieś w okolicy w tańszym pencjonacie (jest wybór, w
      Czarnym Potoku czy w centrum Krynicy - 10min. busem), a wcześniej uzgodnić i
      zapisać się na cykl zabiegów.
      Jak ktoś będzie proszę się podzielić wrażeniami

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka