villa-cola 02.03.07, 11:22 jak jest z opalaniem jesli cialo jest w samooplaczu, podobno sie nie opala... wiecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwionna Re: samoopalacz 02.03.07, 12:01 opala sie i jest dodatkowo zabezpieczone Odpowiedz Link Zgłoś
angelsik Re: samoopalacz 02.03.07, 16:06 mi sie nigdy nie opaliło jak mialam nalozony samoopalacz.NIGDY!!!!a zauwazylam to jak zaczelam chodzic do solarium,nie mialam efektow nawet juz po 70 min opalania(oczywiscie w sesjach 13 i mniej minutowych). a kiedy poszłam "czysta" bez samoopal. po 30 min bylam juz opalona(kabina solaryjna ta sama) Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: samoopalacz 02.03.07, 16:10 to ciekawe, bo samoopalacz, jeśli chroni przed promieniami UV, to w bardzo znikomym stopniu. a nie sądzisz, że jednak się opaliłaś, tylko po prostu nie widziałaś tego, bo byłaś już opalona samoopalaczem? chyba nie oczekiwałaś, że samoopalacz i solarium się zsumują? Odpowiedz Link Zgłoś
villa-cola Re: samoopalacz 02.03.07, 16:14 no wlansie mi sie tez wydaje ze nie moge sie oplaic, czy w solarium czy na sloncu... Odpowiedz Link Zgłoś
littlefrog Re: samoopalacz 02.03.07, 21:39 bardzo ciekawa i nieprawdziwa teoria ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
omniabulgari Re: samoopalacz 03.03.07, 00:15 ja sie opalam bez problemow po samoopalaczu... Odpowiedz Link Zgłoś