Dodaj do ulubionych

Hest-farba i strzyżenie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.03, 09:40
Dziewczyny, poszukuję dobrego fryzjera z tego salonu. Chcę żeby doradził mi
w kolorze włosów i dobrze je podciął.
Moje włosy są dość trudne do obróbki bo bardzo grube i kręcone a właśnie
jestem na etapie zapuszczania.
Byłam tam kilka razy i z koloru byłam zawsze zadowolona natomiast cięcie do
kitu...chodziłam do pani Małgosi.
Podobno jest tam jakiś chłopak, który dobrze strzyże...
Obserwuj wątek
    • karolineg Re: Hest-farba i strzyżenie 04.05.03, 14:23
      Nikt nie chodzi do tego salonu???:(
      Może jakiś inny w takim razie...
      • Gość: Woman Re: Hest-farba i strzyżenie IP: *.acn.pl / 10.67.4.* 04.05.03, 18:09
        Mozesz opisac swoje wrazenia po wizytach u p. Malgosi? Ja sie wlasnie do niej
        zapisalam, bo polecila mi ja znajoma ktora ostrzyzona przez p. M. wyglada
        fantastycznie.
        • karolineg Re: Hest-farba i strzyżenie 04.05.03, 18:28
          Hmmm ciekawe czy chodzi o te samą p. Małgosie. Młoda, blondynka.
          Byłam 3 razy i niestety nigdy nie byłam zadowolona z fryzury. może moje włosy
          są dla niej za trudne.
          Ale dziewczyna bardzo miła i słucha co się mówi i sugeruje, tylko ten efekt
          później...nie bardzo.
          • Gość: Woman Re: Hest-farba i strzyżenie IP: *.acn.pl / 10.67.4.* 04.05.03, 18:34
            Tak, to ta sama. Moze faktycznie masz za trudne wlosy (geste i krecone). Mam
            nadzieje ze z moimi sobie poradzi, bo ja nie mam wlosow "trudnych" choc bardzo
            bym chciala. Mam kolezanke w pracy ktora tez ma bardzo grube wlosy, tylko
            proste, chodzi gdzies do fryzjera w okolice Kruczej, jesli chcesz zapytam jutro
            i Ci napisze.
            • karolineg Re: Hest-farba i strzyżenie 04.05.03, 20:27
              Bardzo chętnie, zapytaj i jeszcze o ceny bo to ważne:)
              Mam nadzieję, że będziesz zadowolona z Małgosi.
              • Gość: Woman Re: Hest-farba i strzyżenie IP: *.acn.pl / 10.67.4.* 06.05.03, 22:10
                Czesc Karolineg! Mam adres tego salonu fryzjerskiego. Jest to salon Janusza
                Szymańskiego (chyba Ci znany) mieści się na ul. Wilczej 26, fryzjerka ma na
                imie Klaudia. Ceny 85-100 (tyle mniej wiecej placi moja znajoma), podaje Ci nr
                tel. 629-99-16.
                Pozdrawiam
                • Gość: monias1 Re: Hest-farba i strzyżenie IP: 217.97.133.* 07.05.03, 08:27
                  W Hescie polecam p. Monike. Dobiera bardzo ladne odcienie blondu i naprawde
                  dobrze obcina.
                • Gość: wiki Re: Hest-farba i strzyżenie IP: *.acn.pl 11.05.03, 11:18
                  Salon Szymanskiego znam bardzo dobrze chodze tam juz od 5 lat a za strzyzenie
                  z 2 kolorowym baleyagem place 240-260 zl
                  Goraco POLECAM!
    • Gość: Graceful Re: Hest-farba i strzyżenie IP: 157.25.119.* 07.05.03, 08:39
      Jutro idę do p. Diany.
      Ostatnio była u niej moja koleżanka z pracy i była z niej zadowolona.
      Lubię tam chodzić, ale wkurza mnie jedna rzecz: muszę sama przygotowywać te
      folie....
      • zuza212 Re: Hest-farba i strzyżenie 10.05.03, 00:30
        Gość portalu: Graceful napisał(a):

> Jutro idę do p. Diany.
        > Ostatnio była u niej moja koleżanka z pracy i była z niej zadowolona.
        > Lubię tam chodzić, ale wkurza mnie jedna rzecz: muszę sama przygotowywać te
        > folie....

Jak to sama przygotowujesz folie na pasemka? Opisz jak to wyglada w "praktyce"
        (jedyne co moge sobie wyobrazic: przychodzisz siadasz na fotelu, a fryzjerka
        mowi: a teraz pani np. Kasiu prosze pociac folijke). Niewiarygodne, salon taki
        jak Hest, majacy renome, a bawia sie w takie praktyki jak w podmiejskim
        zakładziku.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka