Gość: juvenala IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.05.03, 14:29 Hej! Pozdrawiam na wstępie wszystkie Forumowiczki :)) Liczę na Was bardzo!!!- czy znacie i czy wypróbowałyście jakieś SKUTECZNE preparaty na pryszcze? Dzięki z góry za pomoc :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: M@RTa Re: kłopot IP: *.sanok.sdi.tpnet.pl 03.05.03, 15:14 Czesc! jeszcze niedawno miałam ten sam problem co ty, najpierw poszłam do dermatologa i ona po obejrzeniu mojej skóry zapisała mi żel DIFFERIN oraz żel DAVERCIN, oba te żele miałam stosować naprzemiennie (aby skóra nie przyzwyczaiła się tylko do jednego), codziennie wieczorem oprócz tego zapisała mi specjalny płyn robiony na zamówienie w aptece. Musze przyznać że cera mi się poprawiła wczesniej miałam głownie pryszcze na czole teraz mam tylko takie malusieńkie krosteczki ostrzegam cie tylko że po DaVErcinie bardzo schodziła mi skóra z czoła tylko własnie niewiem czy tak ma byc czyli ze schodzi stary naskórek czy jest to działanie uboczne:/ wiesz naprawde radze ci najpierw isc do dermatologa on juz bedzie wiedział jak ci pomóc:) a może wy macie jakies inne propozycje?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psotka Re: kłopot IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.05.03, 19:46 dostałam w prezencie serię kosmetyków "czysta cera":krwm nawilżający,żel do mycia twarzy i tonik do twarzy z DAX COSMETICS,ogólnie na moja zdziwaczałą cerę jest o.k.,tzn.suchą,ale z wulkanami szczególnie przed "czerwonym tygodniem".polecam. Odpowiedz Link Zgłoś