pocztufka 20.03.07, 13:04 marzy mi się jakiś pię, złagodzi podrażnienia itp. Pięknie pachnący, może relaksujący, łagodzący olejek do twarzy. Taki, który nałożę wieczorem, po całym dniu i poczuję odprężenie skóry. Znacie takie cudo? Możecie polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niedzwiedzica_sousie Re: marzy mi się... 20.03.07, 13:36 clarins ma duży wybór fajnych olejków Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: marzy mi się... 20.03.07, 16:02 Osobiscie od ponad trzech lat uzywam olejku z rosa mosqueta. Nie pachnie intesywnie, bo nie moze :) ale skora jest bardzo wdzieczna za np tygodniowa nocna kuracje. Odpowiedz Link Zgłoś
pocztufka Re: marzy mi się... 20.03.07, 18:15 Zajrzę do Clarinsa. Dzięki za pomysł! Mysiulku czy to ten??? www.allegro.pl/item172408094_olejek_rosa_mosqueta_chile_zmarszczki_sucha_skora.html Odpowiedz Link Zgłoś
pocztufka Re: marzy mi się... 20.03.07, 18:26 ok. jeśli dobrze skojarzyłam, to ten:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: marzy mi się... 20.03.07, 19:08 Dobrze skojarzylas :) Ten akurat jest lekko perfumowany co dodatkowo uprzyjemnia jego stosowanie. Regularnie musze slac go mojej mamie i jej kumpelom tak sie uzaleznily :) Odpowiedz Link Zgłoś
veronique_p Re: marzy mi się... 21.03.07, 08:12 Ja latem stosowalam olejek biothermu oleosource do suchej cery i bylam bardzo zadowolona bo fajnie nawilzal i pieknie rozswietlal opalona skore, pieknie pachnial i nie zostawial tlustej mazi na twarzy. Wiem, ze Nuxe tez ma olejek regenerujacy i rozswietlajacy ale nigdy nie probowalam. Odpowiedz Link Zgłoś