bizzaria 21.03.07, 15:53 Jaka jest metoda aby się nie pocić ? Jakiś dobry antyperspirant ? Nie wiem jak sobie poradzic z tym problemem. Zaznaczam od razu, że przestrzegmam wszelkich zasad higieny, wiec nie radzcie ,czas sie umyc itp ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
poprostupromyszcz Re: Pocę się.. 21.03.07, 17:35 ANTIDRAL-do kupienia w aptece, cena ok 15 zł. Dużo razy o nim już wspominano na tym forum, skorzystaj z wyszukiwarki. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_basienki Tylko Etiaxil :) 21.03.07, 22:01 Mialam ten problem po ciazy. Pewnie z powodu szalejacych hormonow pocilam sie nawet siedzac i nic nie robiac. Gdy skonczylam karmic a problem nalal byl, siegnelam po Etiaxil (myslalam tez o antidralu ale opinie na forum + opinia farmaceuty przekonaly mnie o wiekszej skutecznosci Etiaxilu). Wpisz w wyszukiwarke Etiaxil. Ja jestem zachwycona. Pachy suchutkie,a przyznam sie, ze stosuje raz na tydzien, czasem nawet co 1,5 tyg. (bo zapominam) :D Odpowiedz Link Zgłoś
dolly19 poce sie... 24.03.07, 17:10 też tak mam. nie moge zakładac wiekszosci bluzek, bo od razu pod pachami robia mi sie mokre plamy. mam wrazenie ze wszyscy sie gapia. bardzo utrudnia mi to zycie.pomozcie Odpowiedz Link Zgłoś
afera76 Re: poce sie... 24.03.07, 18:33 też mam ten problem i w związku z tym pytanko: mam pod jedną pachą dość duży pieprzyk. czy mogę więc stosować etiaxil lub antidral? Odpowiedz Link Zgłoś