magdalii 01.02.09, 19:53 Największymi wrogami? czy, najgorszymi wrogami? np. wystarczyło aby...ble ble ble...a już stali się... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdalii Re: jak się mówi ? 01.02.09, 20:39 Nie tak drastycznie :-) Wrogość ma być odwracalna :-) Odpowiedz Link Zgłoś
odziej Re: jak się mówi ? 01.02.09, 20:48 zawziętymi ? wtedy wrogość może być odwracalna .... rozwiązłymi przyjaciółmi ? Odpowiedz Link Zgłoś
magdalii Re: jak się mówi ? 01.02.09, 20:57 To jest to, zawziętymi...ponoć rozwiązłośc najlepiej międzi przyjaciółmi wychodzi. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
odziej Re: jak się mówi ? 02.02.09, 07:34 magdalii napisała: > To jest to, zawziętymi...ponoć rozwiązłośc najlepiej międzi > przyjaciółmi wychodzi. :-) a to już koleżanka powiedziała ... nie ja ;) Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: "szorstkimi przyjaciółmi" ??? 02.02.09, 19:43 ..takimi wrogami, że chociaż kruk krukowi oka nie wykole, to akurat oni tak, bo tenże człowiek temu człowiekowi wilkiem.. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalii Re: "szorstkimi przyjaciółmi" ??? 03.02.09, 12:54 Zastosujmy więc vizir z efektem lenora :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bl_ack Re: "szorstkimi przyjaciółmi" ??? 14.02.09, 16:35 Dobry pomysł! Sądzę, że największymi wrogami będzie lepsze (lepiej brzmi... według mnie oczywiście). Odpowiedz Link Zgłoś
mexico86 Re: "szorstkimi przyjaciółmi" ??? 15.02.09, 01:59 www.youtube.com/watch?v=dV0e3DpYv60 Odpowiedz Link Zgłoś
ja_dekabrysta Re: Tak na marginesie tego wroga. 15.02.09, 02:39 A mój kumpel miał kiedyś wroga wrogowa znaczy z ktorą od zarania dziejów po sądach sie ciagal za drogę co to jego dziadek dla dobra sąsiadow w wsi wyznaczył a dziadek wrogowej ogrodził.To po spotkaniu pojednawczy wyznaczonym przez sąd do oltarza iść musiał i po dzień dzisiejszy a bylo ty chyba ze 25lat temu inaczej do żony nie powie jak wrogu ty moj kochany i ciągle powtarza że wszystkim życzy takich wrogów.:))) I tak to z tymi wrogami bywa że w ciężkich chwilach opuszczają przyjaciel a wróg dłoń poda,ale to już inna historia z mojego życia. Odpowiedz Link Zgłoś