Dodaj do ulubionych

na cellulit Inneov????

22.03.07, 16:01
czy słyszałyście o nowym preparacie Inneov na cellulit??? ja na razie
słyszałam tylko, że coś takiego mają wprowadzić i że ma być super skuteczne.
macie jakieś szczegóły? dajcie znać! bo może to jest ratunek!!!

Obserwuj wątek
    • karinthy Re: na cellulit Inneov???? 22.03.07, 20:50
      We Francji jest juz w sprzedazy, u nas narazie tylko na allegro - cena ok. 80zl
      za opakowanie (30 saszetek). Slyszalam od pani ginekolog, z ktora mam wyklady,
      ze ten preparat na zachodzie ma rewelacyjne opinie. Ja dzis zaczynam go
      przyjmowac :) Niestety, zeby efekt byla zadowalajacy, trzeba go stosowac ok. 3
      miesiecy, czyli 180 saszetek, co daje 480zl.....
      Rozpoczelam zmasowany atak na moj cellulit - peelingi z kawy, CelluEnd,
      rowerek, duzo wody i magnezu, zero slodyczy, kawy, pizzy i KFC, no i doszedl
      teraz ten Inneov - jezeli po pierwszym opakowaniu nie bedzie choc minimalnych
      efektow, to Inneov na pewno odstawie, bo to troche jednak narusza moj budzet :)
      No a jezeli jednak beda, to trzeba bedzie zacisnac pasa :)
      Pozdrawiam wszystkie zmagajace sie z cellulitem! :)
      • sulla5 Re: na cellulit Inneov???? 26.03.07, 21:41
        Ja także już od 3 miesięcy prowadzę taki zmasowany atak na mój cellulit: masaże
        rękawicą, peelingi kawowe, kremik cellu sculpt, oczywiście do tego rowerek i
        ewentualne biegi gdy słoneczko na niebie. Ale czemu nie... spróbuję i ten specyfik.
    • justy1 Re: na cellulit Inneov???? 22.03.07, 20:52
      już jest w aptekach.
      jeśli już cos ma zadziałać to raczej zażywane od środka, niz wsmarowywane- ale
      cudów bym się nie spodziewała.

'Innéov Cellulite, Labolatoires Innéov
      Skład: zielona herbata, siarczan glukozaminy, wyciąg z kory sosny nadmorskiej
      Pinus pinaster, węglan wapnia.
      Opis: zawiera składniki wpływające na metabolizm tłuszczów oraz regenerujące
      skórę. Wapń hamuje wchłanianie kwasów tłuszczowych z posiłków oraz obniża
      magazynowanie tłuszczu w komórkach. Wyciągi z zielonej herbaty i sosny
      ułatwiają spalanie tłuszczu, poprawiają mikrokrążenie. Glukozamina usprawnia
      produkcję kolagenu odpowiadającego za napięcie skóry.
      Uwagi: jeden z najlepiej przebadanych środków, korzystny również przy utracie
      jędrności skóry związanej z wiekiem. Producent obiecuje trwałą poprawę już po
      miesiącu kuracji. Prócz cennych składników zawiera też barwniki, aromaty i
      słodzik, a sztuczne dodatki do żywności w niektórych badaniach są oskarżane o
      sprzyjanie cellulitowi. Wysoka cena.
      Cena miesięcznej kuracji: 190 zł"

inne opcje: kobieta.gazeta.pl/kobieta/1,56373,3946721.html
      • konwali-ja Re: na cellulit Inneov???? 23.03.07, 13:40
        dzieki dziewczyny za informacje! :)
        dzisiaj właśnie dostałam na maila gazetowego reklamę z informacją o tym Inneovie
        i rzeczywiśćie pisz tam, ze od wewnątrz jak się działa to można lepsze efekty
        uzyskać.no i podają też ciekawe dane:
        redukacja pomarańczowej skórki - w 28 proc.
        zmniejszenie fałdu brzusznego - w 22 proc.

karinthy, bierzesz już to? tam piszą, że to jest do picia? jak to smakuje? no i
        mam nadzieje, że dasz znać, jak efekty... bo też mam chęć się zaopatrzyć w ten
        inneov! :)

• karinthy Re: na cellulit Inneov???? 23.03.07, 15:38
          Wypilam juz dwie porcje. Smak - na pewno nie jest "wspaniały truskawkowy", jak
          to opisuja go na opakowaniu :) Smakuje jak bardzo rozcienczony sok truskawkowy
          z leciutkim pudrowym posmakiem, czyli smaku jako takiego jest tam niewiele :)
          Oczywiscie nie moge tez powiedziec, ze jest jakis niedobry, jest po prostu
          neutralny.
          Dam znac o efektach, narazie uwaznie sie obserwuje, choc wiem, ze to za
          wczesnie :) Niech zyje tzw. myslenie magiczne :)
          Pozdrawiam
          • mimetka Re: na cellulit Inneov???? 23.03.07, 15:42
            ja chciałam to kupić ale laska w aptece koło mnie powiedziała, że mieli tego
            całą półkę ale na pniu się sprzedało i dopiero w przyszłym tygodniu będzie :/
            ale poczekam, bo zawsze w mojej aptece jakiś gratis mi dodadzą, więc nie chodzę
            gdzie indziej.

Czy to można rozpuszczać w gazowanej wodzie?
            • karinthy Re: na cellulit Inneov???? 23.03.07, 22:03
              Mimetko, ja mam wersję francuską i jest napisane, żeby zalać wodą, po prostu.
              • konwali-ja Re: na cellulit Inneov???? 26.03.07, 12:29
                super karinthy! dzieki za informacje :-) szczerze mówiąc, to dla mnie nawet
                lepiej , że to jest bez-smakowe, bo ja truskawek to za bardzo nie lubie, odkąd
                jak byłam dzieckiem się najadłam za dużo lodów truskawkowych i potem
                nieprzyjemności miałam, hihi ;-)

a co do inneovu, to czemu ty masz francuską wersje? bo u nas w aptekach też już
                jest, prawda? przynajmniej Justy pisała, że jest... skoro w sumie reklame
                wysyłali nam na maila, to zanczy, że jest :) nie reklamowaliby czegoś, czego nie
                ma chyba... bo się właśnie zastanawiam żeby też to zakupić. dość zachęcająco
                brzmi :) mogłybyśmy porównywać efekty i wspierać sięw tej kuracji! ;-)

• alek06 Re: na cellulit Inneov???? 26.03.07, 13:34
                  dla mnie po pierwsze za drogi a po drugie nie wiem jak zareaguje mój organizm
                  od środka (mam problemy ze zdrowiem) wiec wole dory krem ;-((
                  • alicja-z Re: na cellulit Inneov???? 27.03.07, 14:23
                    na zdrowie to raczej nie wpływa. z tej informacji, co podała Justy wynika, że w
                    skłądzie są same naturalne rzeczy: wyciąg z zielonej herbaty, glukozaminę
                    morską, korę nadmorską... tu nie ma co zaszkodzić :] ja też stosuje ten inneov
                    od kilku dni. można mieć zastrzeżenia co do ceny... no, ale coś za coś - jeśli
                    chcesz mieć widoczne efekty, to czasem warto zainwestować... jak ja policzyłam
                    ile wydjae na nic nie działające kremy, to stwierdziłam, że lepiej raz wydać
                    więcej, ale pozbyć się cellulitu skutecznie.

• karinthy Re: na cellulit Inneov???? 27.03.07, 21:20
                  Konwali-ja, mam wersje francuska, bo moj mezyczyzna mieszka we Francji i czesto
                  tam latam :) Kupilam tuz przed tym jak sie u nas pojawilo (nie ukrywam, ze
                  balam sie ze do Polski to trafi za 100 lat, jak wiekszosc nowosci), ale dzis
                  np. widzialam w Superpharm w Arkadii za 95,99 zl :/ Cena zaporowa. Na allegro
                  jest tego sporo i nie sadze, zeby juz sie zdazyly pojawic podrobki. Poza tym
                  zawsze najlepiej kupowac od uznanego sprzedawcy.
                  Co do smaku to wprowadzam korekte :) Za pierwszym i drugim razem chyba za duzo
                  wody nalalam i dlatego taki niewyrazny byl. Jak nalewam pol szklanki, to jest
                  wyrazny smak, ale tez da sie wyczuc duzo pudru, tak jakby jednak nie byl do
                  konca rozpuszczony, co mi osobiscie nie do konca pasuje :) Wiec nalewam wody
                  wiecej i popijam do sniadanka i kolacji :)
                  Czas pokaze, czy beda jakiekolwiek efekty. Nie licze na cud, ale chcialabym,
                  zeby to chociaz troche ruszylo moj cellulit, troszeczke :) No i oczywiscie
                  picie tego wynalazku bez cwiczen czy podstawowej diety mija sie z celem, ale to
                  na pewno wszystkie panie tutaj wiedza :)
                  Pozdrawiam!
                  • konwali-ja Re: na cellulit Inneov???? 29.03.07, 16:47
                    hej, hej :) dzieki karinthy za odpowiedx! :)
                    co do tej wody, to mam nadzieje, ze to nie ma różnicy czy sie mniej wody doda
                    czy mniej... jak myślisz? bo ja to wtedy jednak wiecej też bym dodawała, coby
                    tej truskawki nie czuć :D

w ogóle dostałam newslettera od gazety na początku tygodnia z informacją o
                    inneovie i jest juz nawet specjalna strona: www.inneov-cellulit.pl/
                    nie wiem czy widzialas - mozna sie do ich newslettera zapisac i jest jakas
                    szansa na wygranie tego ;-) pewnie jakas mini-szansa, jak sie wszystkie
                    dziewuszki pozapisują, ale zawsze coś ;-) może sie uda choć jedno opakowanie
                    przyoszczędzić, hehe ;-)

a co do efektow, to na pewno cos bedzie! po prostu MUSI :) ja tez zabieram sie
                    juz nie na żarty za przygotowania wiosenno-letnie, ćwiczenia, ćwiczenia i
                    ćwiczenia, dietka no i inneov wlasnie :) wybieram sie dzis do arkadii, wiec od
                    jutra bede pic! wspierajmy sie wiec :)))

• pucek77 Re: na cellulit Inneov???? 29.03.07, 22:25
      szczerze? nic specjalnego. co prawda mój cellulitis jest delikatny ale jednak -
      nie mogłam poradzic sobie kremami, dietą, gimnastyka i postawiłam na inneov. I
      nic. 3 m-ce temu odstawiłam tabsy - może to zadziała :)
      • lu06 cellulit Inneov - dla cukrzyków? 30.03.07, 16:52
        Czy osoby chore na cukrzyce mogą to stosować? Na ulotce nie ma info.
        • justy1 Re: cellulit Inneov - dla cukrzyków? 30.03.07, 17:18
          słodzony aspartamem. nie zawiera składników przeciwwskazanych w cukrzycy.
      • kifkaa Re: na cellulit Inneov???? 30.03.07, 18:24
        ja to juz pije 2 tydzien (dostalam jak tylko sie pojawilo, bo mama w aptece
        pracuje i jakos to wczesniej mieli), koncze dzis pierwsze opakowanie i musze
        powiedziec, ze albo mi sie to wydaje albo to dziala! zaluje strasznie ze nie
        zrobilam sobie jakiegos udowadniajacego zdjecia czy nie zmierzylam obwodu uda
        chociaz. nie robie nic innego - nie mam kremu, nie odchudzam sie, akurat nawet
        tak wyszlo, ze jadlam duzo slodyczy i ze 3 razy w macdonaldzie bylam a moge dac
        sie pokroic ze celluit mi znika! mam juz drugie opakowanie i zamierzam do konca
        miesiaca dociagnac te kuracje i zobaczymy.
    • beauty_garden Oszustwo na tej stronie inneovu!!! 30.03.07, 18:25
      Nie znam tego preparatu i szkoda mi wydawac taka kase na cos, co nie jest
      obiektywnie ocenione. Wejdz, Drogie Panie, na strone innoevitu (lik byl podany
      wyzej) i w punkcie: czy mnie to takze dotyczy? zaznaczcie wszystkie odpowiedzi
      NIE.
      Otworzy Wam sie strona, ze i Wy macie cellulit, co oznacza tyle, ze wg tej
      ankiety kazda z Nas ma cellulit, nawet mala dziewczynka. I kazda z Nas powinna
      ten preparat przyjmowac.
      Zasnawiam mnie jak mozna wyeliminowac cos, co wg tej strony jest zjawiskiem
      wystepujacym u 100% kobiet?
      A swoja droga - stosujac sie do porad udzielonych na tej stronie, tj.
      uprawiajac sport, chodzac na masaze, wklepujac kremy pewnie w takim samym
      wymiarze mozna sie pozbyc cellulitu jak przy stosowaniu tego preparatu. Kolejne
      placebo jak dla mnie.
      • pieroszka etam :) 02.04.07, 11:52
        ja bym z tym "oszustwem" nie przesadzała - sprawdziłam i tez zaznaczyłam same
        "NIE" i nie ma tam, że punkty równe 0 tylko poniżej 5 :) WIęc to pewnie jest
        założenie na te kobietki, które mają albo lekką skłonność do cellulitu albo
        dopiero cellulit widoczny po ściśnięciu. I te porady co tam są to powinny i
        laski bez problemów stosować - te o piciu wody, ćwiczeniach i rękawicy - bardzo
        zdrowo :)

co do preparatu - nie wypowiem się dopóki sama nie spróbuję, więc tu nic nie
        mogę powiedzieć :)
    • anathe0 Re: na cellulit Inneov???? 02.04.07, 19:02
      ja póki co choruje i pół dnia spędzam w łóżku, ale jak tylko się wykuruje, to
      też zaczynam cos ze sobą robić, bo mój tryb zycia mnie przeraża. chyba
      siedemdziesieciolatki się więcej ruszają ode mnie :/ przez ta zime to i brzuszka
      nabrałam, boczków, o tyłku to już nie wspomne :( cellulit też jakiś wyraźniejszy
      mi się zrobił. zawsze troche miałam, ale był on spowodowany zaburzeniami
      hormonalnymi, ale teraz to całe ciało jakis sflaczałe lekko się zrobiło ajj.. ja
      jestem zdania, że środki "do wewnątrz" są skutecznniejsze niz miejscowe, więc
      piszcie dziewczyny jak efekty! jak jeszcze usłysze kilka dobrych opinii, to
      normalnie dostaje wypłate i szaleństwo! :D w końcu w lato chciałoby się wyjść w
      kostiumie czy cuś...
      • klikut Re: na cellulit Inneov???? 03.04.07, 22:54
        Ja to stosuję 8 dzień i aż mnie zatkało, bo liczyłam na efekt (za taką kasę jak
        by nie było to by był skandal!), ale nie liczyłam, że efekt będzie tak
        natychmiastowy i w ogóle zauważalny gołym okiem bez przyglądania się z lupą jak
        to zazwyczaj przy kremach bywa. otóż to cudo mimo, że mi nie smakuje, jest dla
        mnie absolutną rewelacją sezonu i pewnie i roku. Jeśli będzie gdzieś głosowanie
        to zagłosuję, bo jeszcze NIC mi tak nie likwidowało cellulitu! do tego mam
        wrażenie że przy okazji odchudza, bo o ile mi się spodnie nie rozciągnęły to
        spadają z powodu schudnięcia.
        no, najważniejsze, że kompletnie znikają dołki i zgrubienia, oby na zawsze!!!!
    • cioccolato_bianco Re: na cellulit Inneov???? 04.04.07, 10:14
      kobieta.gazeta.pl/wysokie-obcasy/1,53661,3946721.html?as=3&ias=3&startsz=x
    • toja47 Re: na cellulit Inneov???? 04.04.07, 15:52
      To naprawdę działa!!!!!. Piję juz 2 tygodnie. Kupiłam na allegro, bo sporo
      tańsze niz w aptece, a produkt oryginalny!
      • stefanya Re: na cellulit Inneov???? 06.04.07, 14:11
        Dziewczyny czy ten preparat dziala tez na wyglad skory ale nie w sensie
        cellulitu tylko czy poprawia koloryt, czy skora stała sie gładsza, ladniejsza
        bez jakis wyprysków?
    • delicja11 Re: na cellulit Inneov???? 12.04.07, 09:02
      tez zakupiłam na allegro , bo duzo taniej i dodatkowe saszetki gratis,
      zobaczymy czy podziała :)
      • boni_76 Re: na cellulit Inneov???? 12.04.07, 09:45
        Koniecznie odezwijcie się po zużyciu całego opakowania. Bardzo mnie ciekawią
        efekty. Będę trzymała kciuki za powodzenie.
    • gosia.z.bravo Inneov ale w Irlandii 12.04.07, 11:53
      Dziewczyny, ja tak troszke z innej strony. Czy wiecie czy mozna dostac ten
      preparat w Irlandii. Albo w ogole cos podobnego (dzialajacego od srodka?). Bo ja
      rozgladam sie juz od jakiegos czasu w tych ich apteko-drogeriach i nic na celulit
      (poza kremami) nie widze.
      Jesli ktoras z was wie cos na ten temat prosze bardzo o odpowiedz.
      • presens działa 17.04.07, 10:50
        Piję od piątku i czuję efekty.Wprawdzie mój celulit jest minimalny,ale
        obserwuję ogólne ujędrnienie i wygładzenie skóry, a nie jestem
        nastolatką .teraz czekam na redukcję fałdu brzusznego:),jak obiecują
        • drukarka10 Re: działa 17.04.07, 17:36
          czekam na kolejne wiesci:)
    • mrs.solis Re: na cellulit Inneov???? 18.04.07, 00:02
      Ja dzis otrzymalam to cudenko i sprobuje masowania. W moim przypadku nic
      dotychczas sie nie sprawdzilo ani dieta,ani intensywne cwiczenia poprostu nic.
      www.selfmassager.com/
      • delicja11 Re: na cellulit Inneov???? 19.04.07, 08:23
        pije dopiero 3 dzien , dam znac jak cos zauwaze - znaczy sie jakies efekty :) ,
        nawet zrobilam sobie zdjecie , żeby miec dowod na dzialanie lub nie tego
        czegos :P
        • malcontenta Re: na cellulit Inneov???? 19.04.07, 13:52
          Pod wplywem waszych opinii tez sie skusilam dzis w aptece na 2 opakowania
          Inneov,chce to przetestowac na wlasnej skorze!!!Precz z cellulitem!
    • ofelia1982 Re: na cellulit Inneov???? 22.04.07, 13:16
      ja stosuje i naprawde jest skuteczny (szok!), choc w smaku ohydny
    • agula2006 Re: na cellulit Inneov???? 24.04.07, 09:41
      Witam, pije Inneov od tygodnia i szczerze mowiąc widze pierwsze efekty. Skóra
      rzeczywiscie jest bardziej gładka i jedrna. Dodatkowo smaruje nogi i brzuch
      rano kremem a wieczorem serum Eveline.
    • delicja11 Re: na cellulit Inneov???? 24.04.07, 10:34

To juz tydzień jak pije INNEOV. Skóra jakby jedrniejasza, ale stosuje też
      preparaty na cellulit.
      Cellulit nadal widoczny :(, ale pewnie to za króto zeby było widac znaczne
      efekty. Powoli przyzwyczajam się do smaku i nierozpuszczonego tego czegoś.... ,
      czego nie da sie za chiny rozpuścic do końca.
      nadal bedę wypatrywac efektów. :))
    • malgorzatav Re: na cellulit Inneov???? 04.05.07, 02:02
      A mi chyba zaczal pomagac.
      Stosuje go od 2 tygodni, wiec krotko, ale juz widze pierwsze efekty-skora
      gladsza i jedrniejsza. Mam nadzieje, ze i cellulit z czasem ruszy.

A jak u Was...?
      • gabi1234 Re: na cellulit Inneov???? 06.05.07, 10:17
        skonczylam drugie opakowanie (a wiec miesiac kuracji) jutro zaczynam trzecie
        efekty sa swietne - skora gladka, bardziej napieta i jedrna, cellulitu golym
        okiem nie widac, a przy ucisku jeszcze lekko daje o sobie znac :)
        • aldonus Re: na cellulit Inneov???? 09.05.07, 01:54
          gabi1234, ja na I-wsze opakowanie czekam z takim utęsknieniem, że pomimo późnej
          godziny nie mogę spać;) napisz proszę, czy dodatkowo ćwiczysz, stosujesz masaż,
          kremy itp. ja niedawno odkryłam, że też należę do "pomarańczowego" grona:( moje
          stadium jest chyba początkowe i od niedawna. (nie przyglądałam się sobie
          wcześniej wnikliwie, bo jestem szczupła i nigdy nie miałam problemów z wagą,
          zawsze dużo się ruszałam i zdrowo jadłam). naczytałam się już dużo i wszędzie
          spotykam się z opiniami, że nie można się od tego uwolnić, a jeśli ktoś
          zapewnia, że mu się udało to albo reklama, albo wcale cellulitu nie miał.
          pociesz mnie i napisz od kiedy TO masz i na jakim etapie.
          • gabi1234 Re: na cellulit Inneov???? 09.05.07, 15:52
            cellulit mam od zawsze :)
            ćwiczę, 2 razy dziennie smaruje kremami antycel., peeling kawowy 1-2 razy w
            tygodniu, no i inneov
            oczywiscie cellulit nie zniknal zupelnie ale go po prostu nie widac! jasne ze
            jak mocno przyszczypie skore to go widac ale uda sa naprawde gladkie bez
            nierownosci etc
            nie chce reklamowac bo nie mam w tym zadnego interesu - kto chce niech
            wierzy,kto nie to jego sprawa
            w kazdym badz razie zaczelam 3 opakowanie i na pewno kupie kolejne
            • aldonus Re: na cellulit Inneov???? 09.05.07, 21:22
              oj, jaką Ty jesteś dla mnie nadzieją! właśnie od tygodnia staram się ćwiczyć
              godzinę dziennie, postanowiłam peelingować się kofeinowo co drugi dzień,
              stosować naprzemienne natryski czyli raz lodowato, raz ciepło, masować się ok.
              15 min. dziennie i właśnie pić inneov. nie wiem tylko, jaki krem anty sobie
              kupić, wolę wydać większe pieniądze, ale mieć pewność, że działa niż używać
              czegoś na czym tylko napisano, że ma pomóc. co polecasz?
              wspomniałam o reklamie, bo spotkałam się z opiniami, że raczej pozbyć się tego
              świństwa nie da, zwłaszcza przy szczupłych udach (tłumaczono mi, że jeśli uda są
              nieco pełniejsze to kobietom "wydaje się", że są efekty, bo następuje po prostu
              wygładzenie skóry). nie śmiem Cię pytać, czy Twoje uda należą do obfitych, czy
              raczej skąpo obdarzonych tkanka tłuszczową:):):) cieszę się, że inneov Ci
              pomaga, oczywiście wierzę w szczerość Twoich wypowiedzi i mam nadzieję,że
              niedługo napiszę o moich sukcesach z cytrusowym potworem.
              • presens rzuciłam 10.05.07, 08:23
                Nie skończyłam nawet pierwszego opakowania,bo mimo fajnego efektu na
                skórze,strasznie zepsuła mi się cera.Zrobiły mi się ropne ,straszne
                wypryski,prawdopodobnie jestem uczulona na któryś ze składników.
                Znam jeszcze jedną osobę,która miała podobnie.
                Po odstawieniu Inneovu wysypka zniknęła
              • gabi1234 Re: na cellulit Inneov???? 10.05.07, 08:43
                można zajrzeć na moją wizytówkę i przekonać się do jakich ud moje należą :)
                staosuję rano AA slim taki brązowy a wieczorem hean (obydwa w granicach 10-
                13zl, nie wierze w ich cudowne dzialanie, wiec dla mnie bez roznicy co to za
                krem, wole na nim zaoszczedzic na inneov)
                rowniez zycze ci powodzenia i wytrwalosci :)
                • papryczka_ag Re: na cellulit Inneov???? 10.05.07, 13:30
                  a ja potwierdzę - konczę drugie opakowanie i zmiana jest niewiarygodna!!!
                  • wanna1999 a co z okresem? 11.05.07, 15:38
                    Skonczyłam 1-sze opakowanie, skóra jest super. To rewelacja.
                    Ale mam pytanie do tych wszystkich, ktore stosowały: czy nie miałyście
                    jakichkolwiek problemów z okresem? Bo nie wiem czy to zbieg okoliczności, czy
                    po prostu tak mi wypadło, ale mój okres w trakcie picia Inneov był o wiele
                    krótszy... Trochę mnie to zmartwiło.
                    A i jeszcze jedno info: osoby czułe na siarczyny i siarczany powinny sobie
                    odpuścić - no niestetey któras z koleżanek z forum tego doświadczyła - mam na
                    myśli syfki...
                    • gabi1234 Re: a co z okresem? 11.05.07, 15:46
                      okres punktulanie (tabl.anty)
    • myszz gdzie najtaniej kupic? nt. 12.05.07, 13:06

• agna76 Re: gdzie najtaniej kupic? nt. 12.05.07, 13:16
        ja zamawialam z tej apteki
        www.aptecus.com/advanced_search_result.php?keywords=inneov&manufacturers_id=&categories_id=

wlasnie czekam na przesylke
        • myszz Re: gdzie najtaniej kupic? nt. 12.05.07, 13:18
          kiedy zamawiałaś?
          tez znalazłam tą aptekę jako najtańszą
          • agna76 Re: gdzie najtaniej kupic? nt. 13.05.07, 19:33
            zamawialam we wtorek 8 maja i jeszcze sie nie doczekalam, jakos strasznie dlugo
            to trwa albo ja sie juz doczekac nie moge tego inneovu:)
            szybciej zamowienia docieraly z www.fabrykazdrowia.pl (w tej aptece podniesli
            cene z 75 na ok.77zl)
    • k_lesniewska Re: na cellulit Inneov???? 17.05.07, 10:27
      Czesc dziewczyny,
      ja pije juz ten specyfik tydzien i wydaje mi sie ze widze juz efekty:))
      Ja kupuje w aptece na swietokrzyskiej 32 w Warszawie- 90pln (w aptekach
      internetowych wychodzi z przesylka ok.85 pln- a ja nie czekam)
      Niestety nie zrobilam sobie zdjecia, ale jak skoncze 3 miesieczna kuracje to na
      pewno napisze jaki efekt, zmierzylam sie jednak w pasie- bo nie powiem chyba
      bardziej zalezy mi na likwidacji faldu brzusznego nie cellulitu- choc
      przyjemnie myslec ze uda sie zlikwidowac jedno i drugie:)
      Jak dla mnie napoj nie jest taki zly- trzeba tylko dobrze i szybko wymieszac i
      wtedy nie czuje sie tego osadu. Ktoras z Was pisala ze pije z pol szklanki wody-
      ja czytalam ze nalezy to rozpuscic w duzej pelnej szklance wody.
      Pozdrawiam i trzymam kciuki w Naszej walce z pomaranczowa skorka.
    • marghot nie tylko Inneov 17.05.07, 11:15
      na rynku jest więcej tego typu preparatów np. firm Lierac, Farmona czy AZ Medica
      Niektóre tańsze inne droższe - czy one faktycznie są w stanie w czymś pomóc?
    • mieszko02 Re: na cellulit Inneov???? 23.05.07, 22:15
      up
      jak dalsze obserwacje?
      • aldonus Re: na cellulit Inneov???? 23.05.07, 22:29
        ja właśnie sączę moją drugą dawkę dzisiejszą, a lada dzień kończę pierwsze
        opakowanie, ale póki co nie oszalałam od wrażeń...
        gabi1234, jak Twoje efekty?:)
        • gabi1234 Re: na cellulit Inneov???? 26.05.07, 21:07
          koncze 4 opakowanie i na pewno kupie nastepne
          uda zwlaszcza nad kolanami sa jedrne, zwarte i bez celulitu (nadmienie ze przez
          ponad tydzien zupelnie nie cwiczylam)
      • wanna1999 Re: na cellulit Inneov???? 24.05.07, 09:33
        Moje zachwyty nad Inneov-em trochę osłabły.
        Kończę drugie opakowanie, i tak jak po pierwszym byłam bardzo zadowolona z
        widoczncyh rezultatów, tak po drugim jakoś to wszystko "przycichło"
        Fakt, że przestałam pedałować na rowerku... Może to rowerek a nie inneov był
        sprawcą moich OCH-ów i ACH-ów????
        Nie wiem, zcy kupię kolejne opakowanie... poza tym, mam jakieś niewielkie
        dolegliwości żołądkowe, związane z tym preparatem - no nie okłamujmy się - masa
        tam czystej żywej chemii.... Chyba się pogodzę z tym, że w wieku 36 lat, po
        urodzeniu 2 dzieciaków, moje ciało nie wygląda już tak jak przed 10 laty.
        Wczoraj w metrze widziałam dziewczynę, która na oko miała z 17 lat, barzdo
        szczupłą, zadbana, ale siedząc miała potworny cellulit na udach. My się chyba
        same nakręcamy...
        • delicja11 Re: na cellulit Inneov???? 24.05.07, 09:43
          Wypilam juz dwa opakowania , a cellulit pozostal (nie byl zresza wielki)
          Fakt , skora jedrniejsza, no i fald brzuszny jakby troszkę sie ruszyl, ale
          mniej jem i ćwicze....
          Nie kupie nastepnego opakowania- przereklamowane
          • sowa_hu_hu Re: na cellulit Inneov???? 25.05.07, 08:49
            kończe pierwsze opakowanie.
            cellulit sie pomniejszył ale nie zniknał (na co nawet nie liczyłam ,bo uwazam
            ze to za nierealne abe tylko dzieki piciu preparatu cellulit całkowicie
            zniknął)
            kupiłam juz drugie opakowanie przy którym mam zamiar juz wprowadzic diete i cos
            pocwiczyc.
            • aldonus Re: na cellulit Inneov???? 27.05.07, 10:40
              dziś mi się kończy I-wsze opakowanie. KUPIć II-GIE????????
              • peppa2 Re: na cellulit Inneov???? 02.07.07, 20:34
                hej,hej, i jak wam idzie , jak rezultaty? Ja dopiero zaczynam to jestem ciekawa
                tzn jedno opakowanie juz wypilam troszke nie regularnie pod koniec ale i tak po
                jednym nie oczekiwalam cudow
              • madziulka1982 Re: na cellulit Inneov???? 02.07.07, 21:11
                ja tez niebawem koncze 1 opakowanie, zastanawiam sie skad wezme pieniadze na
                drugie haha;)
        • foamclene Re: na cellulit Inneov???? 19.07.07, 10:53
          czyli jednak ;)
          ja tez mam dolegliwosci zoladkowe przy przyjmowaniu preparatu
          spory brzuch i uczucie ociezalosci
          nie wspominajac ze kg przytylam
    • bezpierscienia Re: na cellulit Inneov???? 26.07.07, 22:47
      u mnie ten Inneov działa świetnie, mam gładszą i jędrniejszą skórę na udach i
      pośladkach. wydaje mi się , że nie bez wpływu na mój znikający cellulite
      pozostało także to, że zaczęłam chodzić na aerobik i gram w siatkówkę.
      • bezpierscienia Re: na cellulit Inneov???? 26.07.07, 22:49
        aha, no i jeszcze jedno. nie wolno zapominać stosować Inneov regularnie
        (zresztą wszystko znajdziecie na ulotce). No a poza tym, to nie oszukujmy się,
        że trzeba się odżywiać racjonalnie: znaczy koniec fast foodów, czipsów i
        paluszków a więcej wody mineralnej, warzyw i owoców. U mnie już widać efekty i
        trzymam kciuki też za Was!!
        • kamillla7 jak to dłuższym okresie?ciagle efekt?- 26.08.07, 11:43
          pytam np dziewczyn ktore zaczely np w kwietniu?efekt nie byl
          chwilowy?dorazny?
          a co z cwiceniami?nie z lenistwa,ale z niecheci do rozrosniecia sie
          moicg miesni wolalbym nie cwiczyc.nie mam jakis duzych
          problemow,lekka nadwage i mlode,26letnie cialo.
          • gabi1234 Re: jak to dłuższym okresie?ciagle efekt?- 26.08.07, 15:21
            ja zaczynalam w kwietniu
            narazie miesiac juz nie pije i efekty sie utrzymuja

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka