konwali-ja 22.03.07, 16:01 czy słyszałyście o nowym preparacie Inneov na cellulit??? ja na razie słyszałam tylko, że coś takiego mają wprowadzić i że ma być super skuteczne. macie jakieś szczegóły? dajcie znać! bo może to jest ratunek!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karinthy Re: na cellulit Inneov???? 22.03.07, 20:50 We Francji jest juz w sprzedazy, u nas narazie tylko na allegro - cena ok. 80zl za opakowanie (30 saszetek). Slyszalam od pani ginekolog, z ktora mam wyklady, ze ten preparat na zachodzie ma rewelacyjne opinie. Ja dzis zaczynam go przyjmowac :) Niestety, zeby efekt byla zadowalajacy, trzeba go stosowac ok. 3 miesiecy, czyli 180 saszetek, co daje 480zl..... Rozpoczelam zmasowany atak na moj cellulit - peelingi z kawy, CelluEnd, rowerek, duzo wody i magnezu, zero slodyczy, kawy, pizzy i KFC, no i doszedl teraz ten Inneov - jezeli po pierwszym opakowaniu nie bedzie choc minimalnych efektow, to Inneov na pewno odstawie, bo to troche jednak narusza moj budzet :) No a jezeli jednak beda, to trzeba bedzie zacisnac pasa :) Pozdrawiam wszystkie zmagajace sie z cellulitem! :) Odpowiedz Link Zgłoś
sulla5 Re: na cellulit Inneov???? 26.03.07, 21:41 Ja także już od 3 miesięcy prowadzę taki zmasowany atak na mój cellulit: masaże rękawicą, peelingi kawowe, kremik cellu sculpt, oczywiście do tego rowerek i ewentualne biegi gdy słoneczko na niebie. Ale czemu nie... spróbuję i ten specyfik. Odpowiedz Link Zgłoś
justy1 Re: na cellulit Inneov???? 22.03.07, 20:52 już jest w aptekach. jeśli już cos ma zadziałać to raczej zażywane od środka, niz wsmarowywane- ale cudów bym się nie spodziewała. 'Innéov Cellulite, Labolatoires Innéov Skład: zielona herbata, siarczan glukozaminy, wyciąg z kory sosny nadmorskiej Pinus pinaster, węglan wapnia. Opis: zawiera składniki wpływające na metabolizm tłuszczów oraz regenerujące skórę. Wapń hamuje wchłanianie kwasów tłuszczowych z posiłków oraz obniża magazynowanie tłuszczu w komórkach. Wyciągi z zielonej herbaty i sosny ułatwiają spalanie tłuszczu, poprawiają mikrokrążenie. Glukozamina usprawnia produkcję kolagenu odpowiadającego za napięcie skóry. Uwagi: jeden z najlepiej przebadanych środków, korzystny również przy utracie jędrności skóry związanej z wiekiem. Producent obiecuje trwałą poprawę już po miesiącu kuracji. Prócz cennych składników zawiera też barwniki, aromaty i słodzik, a sztuczne dodatki do żywności w niektórych badaniach są oskarżane o sprzyjanie cellulitowi. Wysoka cena. Cena miesięcznej kuracji: 190 zł" inne opcje: kobieta.gazeta.pl/kobieta/1,56373,3946721.html Odpowiedz Link Zgłoś
konwali-ja Re: na cellulit Inneov???? 23.03.07, 13:40 dzieki dziewczyny za informacje! :) dzisiaj właśnie dostałam na maila gazetowego reklamę z informacją o tym Inneovie i rzeczywiśćie pisz tam, ze od wewnątrz jak się działa to można lepsze efekty uzyskać.no i podają też ciekawe dane: redukacja pomarańczowej skórki - w 28 proc. zmniejszenie fałdu brzusznego - w 22 proc. karinthy, bierzesz już to? tam piszą, że to jest do picia? jak to smakuje? no i mam nadzieje, że dasz znać, jak efekty... bo też mam chęć się zaopatrzyć w ten inneov! :) Odpowiedz Link Zgłoś
karinthy Re: na cellulit Inneov???? 23.03.07, 15:38 Wypilam juz dwie porcje. Smak - na pewno nie jest "wspaniały truskawkowy", jak to opisuja go na opakowaniu :) Smakuje jak bardzo rozcienczony sok truskawkowy z leciutkim pudrowym posmakiem, czyli smaku jako takiego jest tam niewiele :) Oczywiscie nie moge tez powiedziec, ze jest jakis niedobry, jest po prostu neutralny. Dam znac o efektach, narazie uwaznie sie obserwuje, choc wiem, ze to za wczesnie :) Niech zyje tzw. myslenie magiczne :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mimetka Re: na cellulit Inneov???? 23.03.07, 15:42 ja chciałam to kupić ale laska w aptece koło mnie powiedziała, że mieli tego całą półkę ale na pniu się sprzedało i dopiero w przyszłym tygodniu będzie :/ ale poczekam, bo zawsze w mojej aptece jakiś gratis mi dodadzą, więc nie chodzę gdzie indziej. Czy to można rozpuszczać w gazowanej wodzie? Odpowiedz Link Zgłoś
karinthy Re: na cellulit Inneov???? 23.03.07, 22:03 Mimetko, ja mam wersję francuską i jest napisane, żeby zalać wodą, po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
konwali-ja Re: na cellulit Inneov???? 26.03.07, 12:29 super karinthy! dzieki za informacje :-) szczerze mówiąc, to dla mnie nawet lepiej , że to jest bez-smakowe, bo ja truskawek to za bardzo nie lubie, odkąd jak byłam dzieckiem się najadłam za dużo lodów truskawkowych i potem nieprzyjemności miałam, hihi ;-) a co do inneovu, to czemu ty masz francuską wersje? bo u nas w aptekach też już jest, prawda? przynajmniej Justy pisała, że jest... skoro w sumie reklame wysyłali nam na maila, to zanczy, że jest :) nie reklamowaliby czegoś, czego nie ma chyba... bo się właśnie zastanawiam żeby też to zakupić. dość zachęcająco brzmi :) mogłybyśmy porównywać efekty i wspierać sięw tej kuracji! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
alek06 Re: na cellulit Inneov???? 26.03.07, 13:34 dla mnie po pierwsze za drogi a po drugie nie wiem jak zareaguje mój organizm od środka (mam problemy ze zdrowiem) wiec wole dory krem ;-(( Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-z Re: na cellulit Inneov???? 27.03.07, 14:23 na zdrowie to raczej nie wpływa. z tej informacji, co podała Justy wynika, że w skłądzie są same naturalne rzeczy: wyciąg z zielonej herbaty, glukozaminę morską, korę nadmorską... tu nie ma co zaszkodzić :] ja też stosuje ten inneov od kilku dni. można mieć zastrzeżenia co do ceny... no, ale coś za coś - jeśli chcesz mieć widoczne efekty, to czasem warto zainwestować... jak ja policzyłam ile wydjae na nic nie działające kremy, to stwierdziłam, że lepiej raz wydać więcej, ale pozbyć się cellulitu skutecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
karinthy Re: na cellulit Inneov???? 27.03.07, 21:20 Konwali-ja, mam wersje francuska, bo moj mezyczyzna mieszka we Francji i czesto tam latam :) Kupilam tuz przed tym jak sie u nas pojawilo (nie ukrywam, ze balam sie ze do Polski to trafi za 100 lat, jak wiekszosc nowosci), ale dzis np. widzialam w Superpharm w Arkadii za 95,99 zl :/ Cena zaporowa. Na allegro jest tego sporo i nie sadze, zeby juz sie zdazyly pojawic podrobki. Poza tym zawsze najlepiej kupowac od uznanego sprzedawcy. Co do smaku to wprowadzam korekte :) Za pierwszym i drugim razem chyba za duzo wody nalalam i dlatego taki niewyrazny byl. Jak nalewam pol szklanki, to jest wyrazny smak, ale tez da sie wyczuc duzo pudru, tak jakby jednak nie byl do konca rozpuszczony, co mi osobiscie nie do konca pasuje :) Wiec nalewam wody wiecej i popijam do sniadanka i kolacji :) Czas pokaze, czy beda jakiekolwiek efekty. Nie licze na cud, ale chcialabym, zeby to chociaz troche ruszylo moj cellulit, troszeczke :) No i oczywiscie picie tego wynalazku bez cwiczen czy podstawowej diety mija sie z celem, ale to na pewno wszystkie panie tutaj wiedza :) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
konwali-ja Re: na cellulit Inneov???? 29.03.07, 16:47 hej, hej :) dzieki karinthy za odpowiedx! :) co do tej wody, to mam nadzieje, ze to nie ma różnicy czy sie mniej wody doda czy mniej... jak myślisz? bo ja to wtedy jednak wiecej też bym dodawała, coby tej truskawki nie czuć :D w ogóle dostałam newslettera od gazety na początku tygodnia z informacją o inneovie i jest juz nawet specjalna strona: www.inneov-cellulit.pl/ nie wiem czy widzialas - mozna sie do ich newslettera zapisac i jest jakas szansa na wygranie tego ;-) pewnie jakas mini-szansa, jak sie wszystkie dziewuszki pozapisują, ale zawsze coś ;-) może sie uda choć jedno opakowanie przyoszczędzić, hehe ;-) a co do efektow, to na pewno cos bedzie! po prostu MUSI :) ja tez zabieram sie juz nie na żarty za przygotowania wiosenno-letnie, ćwiczenia, ćwiczenia i ćwiczenia, dietka no i inneov wlasnie :) wybieram sie dzis do arkadii, wiec od jutra bede pic! wspierajmy sie wiec :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pucek77 Re: na cellulit Inneov???? 29.03.07, 22:25 szczerze? nic specjalnego. co prawda mój cellulitis jest delikatny ale jednak - nie mogłam poradzic sobie kremami, dietą, gimnastyka i postawiłam na inneov. I nic. 3 m-ce temu odstawiłam tabsy - może to zadziała :) Odpowiedz Link Zgłoś
lu06 cellulit Inneov - dla cukrzyków? 30.03.07, 16:52 Czy osoby chore na cukrzyce mogą to stosować? Na ulotce nie ma info. Odpowiedz Link Zgłoś
justy1 Re: cellulit Inneov - dla cukrzyków? 30.03.07, 17:18 słodzony aspartamem. nie zawiera składników przeciwwskazanych w cukrzycy. Odpowiedz Link Zgłoś
kifkaa Re: na cellulit Inneov???? 30.03.07, 18:24 ja to juz pije 2 tydzien (dostalam jak tylko sie pojawilo, bo mama w aptece pracuje i jakos to wczesniej mieli), koncze dzis pierwsze opakowanie i musze powiedziec, ze albo mi sie to wydaje albo to dziala! zaluje strasznie ze nie zrobilam sobie jakiegos udowadniajacego zdjecia czy nie zmierzylam obwodu uda chociaz. nie robie nic innego - nie mam kremu, nie odchudzam sie, akurat nawet tak wyszlo, ze jadlam duzo slodyczy i ze 3 razy w macdonaldzie bylam a moge dac sie pokroic ze celluit mi znika! mam juz drugie opakowanie i zamierzam do konca miesiaca dociagnac te kuracje i zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
beauty_garden Oszustwo na tej stronie inneovu!!! 30.03.07, 18:25 Nie znam tego preparatu i szkoda mi wydawac taka kase na cos, co nie jest obiektywnie ocenione. Wejdz, Drogie Panie, na strone innoevitu (lik byl podany wyzej) i w punkcie: czy mnie to takze dotyczy? zaznaczcie wszystkie odpowiedzi NIE. Otworzy Wam sie strona, ze i Wy macie cellulit, co oznacza tyle, ze wg tej ankiety kazda z Nas ma cellulit, nawet mala dziewczynka. I kazda z Nas powinna ten preparat przyjmowac. Zasnawiam mnie jak mozna wyeliminowac cos, co wg tej strony jest zjawiskiem wystepujacym u 100% kobiet? A swoja droga - stosujac sie do porad udzielonych na tej stronie, tj. uprawiajac sport, chodzac na masaze, wklepujac kremy pewnie w takim samym wymiarze mozna sie pozbyc cellulitu jak przy stosowaniu tego preparatu. Kolejne placebo jak dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
pieroszka etam :) 02.04.07, 11:52 ja bym z tym "oszustwem" nie przesadzała - sprawdziłam i tez zaznaczyłam same "NIE" i nie ma tam, że punkty równe 0 tylko poniżej 5 :) WIęc to pewnie jest założenie na te kobietki, które mają albo lekką skłonność do cellulitu albo dopiero cellulit widoczny po ściśnięciu. I te porady co tam są to powinny i laski bez problemów stosować - te o piciu wody, ćwiczeniach i rękawicy - bardzo zdrowo :) co do preparatu - nie wypowiem się dopóki sama nie spróbuję, więc tu nic nie mogę powiedzieć :) Odpowiedz Link Zgłoś
anathe0 Re: na cellulit Inneov???? 02.04.07, 19:02 ja póki co choruje i pół dnia spędzam w łóżku, ale jak tylko się wykuruje, to też zaczynam cos ze sobą robić, bo mój tryb zycia mnie przeraża. chyba siedemdziesieciolatki się więcej ruszają ode mnie :/ przez ta zime to i brzuszka nabrałam, boczków, o tyłku to już nie wspomne :( cellulit też jakiś wyraźniejszy mi się zrobił. zawsze troche miałam, ale był on spowodowany zaburzeniami hormonalnymi, ale teraz to całe ciało jakis sflaczałe lekko się zrobiło ajj.. ja jestem zdania, że środki "do wewnątrz" są skutecznniejsze niz miejscowe, więc piszcie dziewczyny jak efekty! jak jeszcze usłysze kilka dobrych opinii, to normalnie dostaje wypłate i szaleństwo! :D w końcu w lato chciałoby się wyjść w kostiumie czy cuś... Odpowiedz Link Zgłoś
klikut Re: na cellulit Inneov???? 03.04.07, 22:54 Ja to stosuję 8 dzień i aż mnie zatkało, bo liczyłam na efekt (za taką kasę jak by nie było to by był skandal!), ale nie liczyłam, że efekt będzie tak natychmiastowy i w ogóle zauważalny gołym okiem bez przyglądania się z lupą jak to zazwyczaj przy kremach bywa. otóż to cudo mimo, że mi nie smakuje, jest dla mnie absolutną rewelacją sezonu i pewnie i roku. Jeśli będzie gdzieś głosowanie to zagłosuję, bo jeszcze NIC mi tak nie likwidowało cellulitu! do tego mam wrażenie że przy okazji odchudza, bo o ile mi się spodnie nie rozciągnęły to spadają z powodu schudnięcia. no, najważniejsze, że kompletnie znikają dołki i zgrubienia, oby na zawsze!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: na cellulit Inneov???? 04.04.07, 10:14 kobieta.gazeta.pl/wysokie-obcasy/1,53661,3946721.html?as=3&ias=3&startsz=x Odpowiedz Link Zgłoś
toja47 Re: na cellulit Inneov???? 04.04.07, 15:52 To naprawdę działa!!!!!. Piję juz 2 tygodnie. Kupiłam na allegro, bo sporo tańsze niz w aptece, a produkt oryginalny! Odpowiedz Link Zgłoś
stefanya Re: na cellulit Inneov???? 06.04.07, 14:11 Dziewczyny czy ten preparat dziala tez na wyglad skory ale nie w sensie cellulitu tylko czy poprawia koloryt, czy skora stała sie gładsza, ladniejsza bez jakis wyprysków? Odpowiedz Link Zgłoś
delicja11 Re: na cellulit Inneov???? 12.04.07, 09:02 tez zakupiłam na allegro , bo duzo taniej i dodatkowe saszetki gratis, zobaczymy czy podziała :) Odpowiedz Link Zgłoś
boni_76 Re: na cellulit Inneov???? 12.04.07, 09:45 Koniecznie odezwijcie się po zużyciu całego opakowania. Bardzo mnie ciekawią efekty. Będę trzymała kciuki za powodzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.z.bravo Inneov ale w Irlandii 12.04.07, 11:53 Dziewczyny, ja tak troszke z innej strony. Czy wiecie czy mozna dostac ten preparat w Irlandii. Albo w ogole cos podobnego (dzialajacego od srodka?). Bo ja rozgladam sie juz od jakiegos czasu w tych ich apteko-drogeriach i nic na celulit (poza kremami) nie widze. Jesli ktoras z was wie cos na ten temat prosze bardzo o odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
presens działa 17.04.07, 10:50 Piję od piątku i czuję efekty.Wprawdzie mój celulit jest minimalny,ale obserwuję ogólne ujędrnienie i wygładzenie skóry, a nie jestem nastolatką .teraz czekam na redukcję fałdu brzusznego:),jak obiecują Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.solis Re: na cellulit Inneov???? 18.04.07, 00:02 Ja dzis otrzymalam to cudenko i sprobuje masowania. W moim przypadku nic dotychczas sie nie sprawdzilo ani dieta,ani intensywne cwiczenia poprostu nic. www.selfmassager.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
delicja11 Re: na cellulit Inneov???? 19.04.07, 08:23 pije dopiero 3 dzien , dam znac jak cos zauwaze - znaczy sie jakies efekty :) , nawet zrobilam sobie zdjecie , żeby miec dowod na dzialanie lub nie tego czegos :P Odpowiedz Link Zgłoś
malcontenta Re: na cellulit Inneov???? 19.04.07, 13:52 Pod wplywem waszych opinii tez sie skusilam dzis w aptece na 2 opakowania Inneov,chce to przetestowac na wlasnej skorze!!!Precz z cellulitem! Odpowiedz Link Zgłoś
ofelia1982 Re: na cellulit Inneov???? 22.04.07, 13:16 ja stosuje i naprawde jest skuteczny (szok!), choc w smaku ohydny Odpowiedz Link Zgłoś
agula2006 Re: na cellulit Inneov???? 24.04.07, 09:41 Witam, pije Inneov od tygodnia i szczerze mowiąc widze pierwsze efekty. Skóra rzeczywiscie jest bardziej gładka i jedrna. Dodatkowo smaruje nogi i brzuch rano kremem a wieczorem serum Eveline. Odpowiedz Link Zgłoś
delicja11 Re: na cellulit Inneov???? 24.04.07, 10:34 To juz tydzień jak pije INNEOV. Skóra jakby jedrniejasza, ale stosuje też preparaty na cellulit. Cellulit nadal widoczny :(, ale pewnie to za króto zeby było widac znaczne efekty. Powoli przyzwyczajam się do smaku i nierozpuszczonego tego czegoś.... , czego nie da sie za chiny rozpuścic do końca. nadal bedę wypatrywac efektów. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
malgorzatav Re: na cellulit Inneov???? 04.05.07, 02:02 A mi chyba zaczal pomagac. Stosuje go od 2 tygodni, wiec krotko, ale juz widze pierwsze efekty-skora gladsza i jedrniejsza. Mam nadzieje, ze i cellulit z czasem ruszy. A jak u Was...? Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1234 Re: na cellulit Inneov???? 06.05.07, 10:17 skonczylam drugie opakowanie (a wiec miesiac kuracji) jutro zaczynam trzecie efekty sa swietne - skora gladka, bardziej napieta i jedrna, cellulitu golym okiem nie widac, a przy ucisku jeszcze lekko daje o sobie znac :) Odpowiedz Link Zgłoś
aldonus Re: na cellulit Inneov???? 09.05.07, 01:54 gabi1234, ja na I-wsze opakowanie czekam z takim utęsknieniem, że pomimo późnej godziny nie mogę spać;) napisz proszę, czy dodatkowo ćwiczysz, stosujesz masaż, kremy itp. ja niedawno odkryłam, że też należę do "pomarańczowego" grona:( moje stadium jest chyba początkowe i od niedawna. (nie przyglądałam się sobie wcześniej wnikliwie, bo jestem szczupła i nigdy nie miałam problemów z wagą, zawsze dużo się ruszałam i zdrowo jadłam). naczytałam się już dużo i wszędzie spotykam się z opiniami, że nie można się od tego uwolnić, a jeśli ktoś zapewnia, że mu się udało to albo reklama, albo wcale cellulitu nie miał. pociesz mnie i napisz od kiedy TO masz i na jakim etapie. Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1234 Re: na cellulit Inneov???? 09.05.07, 15:52 cellulit mam od zawsze :) ćwiczę, 2 razy dziennie smaruje kremami antycel., peeling kawowy 1-2 razy w tygodniu, no i inneov oczywiscie cellulit nie zniknal zupelnie ale go po prostu nie widac! jasne ze jak mocno przyszczypie skore to go widac ale uda sa naprawde gladkie bez nierownosci etc nie chce reklamowac bo nie mam w tym zadnego interesu - kto chce niech wierzy,kto nie to jego sprawa w kazdym badz razie zaczelam 3 opakowanie i na pewno kupie kolejne Odpowiedz Link Zgłoś
aldonus Re: na cellulit Inneov???? 09.05.07, 21:22 oj, jaką Ty jesteś dla mnie nadzieją! właśnie od tygodnia staram się ćwiczyć godzinę dziennie, postanowiłam peelingować się kofeinowo co drugi dzień, stosować naprzemienne natryski czyli raz lodowato, raz ciepło, masować się ok. 15 min. dziennie i właśnie pić inneov. nie wiem tylko, jaki krem anty sobie kupić, wolę wydać większe pieniądze, ale mieć pewność, że działa niż używać czegoś na czym tylko napisano, że ma pomóc. co polecasz? wspomniałam o reklamie, bo spotkałam się z opiniami, że raczej pozbyć się tego świństwa nie da, zwłaszcza przy szczupłych udach (tłumaczono mi, że jeśli uda są nieco pełniejsze to kobietom "wydaje się", że są efekty, bo następuje po prostu wygładzenie skóry). nie śmiem Cię pytać, czy Twoje uda należą do obfitych, czy raczej skąpo obdarzonych tkanka tłuszczową:):):) cieszę się, że inneov Ci pomaga, oczywiście wierzę w szczerość Twoich wypowiedzi i mam nadzieję,że niedługo napiszę o moich sukcesach z cytrusowym potworem. Odpowiedz Link Zgłoś
presens rzuciłam 10.05.07, 08:23 Nie skończyłam nawet pierwszego opakowania,bo mimo fajnego efektu na skórze,strasznie zepsuła mi się cera.Zrobiły mi się ropne ,straszne wypryski,prawdopodobnie jestem uczulona na któryś ze składników. Znam jeszcze jedną osobę,która miała podobnie. Po odstawieniu Inneovu wysypka zniknęła Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1234 Re: na cellulit Inneov???? 10.05.07, 08:43 można zajrzeć na moją wizytówkę i przekonać się do jakich ud moje należą :) staosuję rano AA slim taki brązowy a wieczorem hean (obydwa w granicach 10- 13zl, nie wierze w ich cudowne dzialanie, wiec dla mnie bez roznicy co to za krem, wole na nim zaoszczedzic na inneov) rowniez zycze ci powodzenia i wytrwalosci :) Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: na cellulit Inneov???? 10.05.07, 13:30 a ja potwierdzę - konczę drugie opakowanie i zmiana jest niewiarygodna!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wanna1999 a co z okresem? 11.05.07, 15:38 Skonczyłam 1-sze opakowanie, skóra jest super. To rewelacja. Ale mam pytanie do tych wszystkich, ktore stosowały: czy nie miałyście jakichkolwiek problemów z okresem? Bo nie wiem czy to zbieg okoliczności, czy po prostu tak mi wypadło, ale mój okres w trakcie picia Inneov był o wiele krótszy... Trochę mnie to zmartwiło. A i jeszcze jedno info: osoby czułe na siarczyny i siarczany powinny sobie odpuścić - no niestetey któras z koleżanek z forum tego doświadczyła - mam na myśli syfki... Odpowiedz Link Zgłoś
agna76 Re: gdzie najtaniej kupic? nt. 12.05.07, 13:16 ja zamawialam z tej apteki www.aptecus.com/advanced_search_result.php?keywords=inneov&manufacturers_id=&categories_id= wlasnie czekam na przesylke Odpowiedz Link Zgłoś
myszz Re: gdzie najtaniej kupic? nt. 12.05.07, 13:18 kiedy zamawiałaś? tez znalazłam tą aptekę jako najtańszą Odpowiedz Link Zgłoś
agna76 Re: gdzie najtaniej kupic? nt. 13.05.07, 19:33 zamawialam we wtorek 8 maja i jeszcze sie nie doczekalam, jakos strasznie dlugo to trwa albo ja sie juz doczekac nie moge tego inneovu:) szybciej zamowienia docieraly z www.fabrykazdrowia.pl (w tej aptece podniesli cene z 75 na ok.77zl) Odpowiedz Link Zgłoś
k_lesniewska Re: na cellulit Inneov???? 17.05.07, 10:27 Czesc dziewczyny, ja pije juz ten specyfik tydzien i wydaje mi sie ze widze juz efekty:)) Ja kupuje w aptece na swietokrzyskiej 32 w Warszawie- 90pln (w aptekach internetowych wychodzi z przesylka ok.85 pln- a ja nie czekam) Niestety nie zrobilam sobie zdjecia, ale jak skoncze 3 miesieczna kuracje to na pewno napisze jaki efekt, zmierzylam sie jednak w pasie- bo nie powiem chyba bardziej zalezy mi na likwidacji faldu brzusznego nie cellulitu- choc przyjemnie myslec ze uda sie zlikwidowac jedno i drugie:) Jak dla mnie napoj nie jest taki zly- trzeba tylko dobrze i szybko wymieszac i wtedy nie czuje sie tego osadu. Ktoras z Was pisala ze pije z pol szklanki wody- ja czytalam ze nalezy to rozpuscic w duzej pelnej szklance wody. Pozdrawiam i trzymam kciuki w Naszej walce z pomaranczowa skorka. Odpowiedz Link Zgłoś
marghot nie tylko Inneov 17.05.07, 11:15 na rynku jest więcej tego typu preparatów np. firm Lierac, Farmona czy AZ Medica Niektóre tańsze inne droższe - czy one faktycznie są w stanie w czymś pomóc? Odpowiedz Link Zgłoś
aldonus Re: na cellulit Inneov???? 23.05.07, 22:29 ja właśnie sączę moją drugą dawkę dzisiejszą, a lada dzień kończę pierwsze opakowanie, ale póki co nie oszalałam od wrażeń... gabi1234, jak Twoje efekty?:) Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1234 Re: na cellulit Inneov???? 26.05.07, 21:07 koncze 4 opakowanie i na pewno kupie nastepne uda zwlaszcza nad kolanami sa jedrne, zwarte i bez celulitu (nadmienie ze przez ponad tydzien zupelnie nie cwiczylam) Odpowiedz Link Zgłoś
wanna1999 Re: na cellulit Inneov???? 24.05.07, 09:33 Moje zachwyty nad Inneov-em trochę osłabły. Kończę drugie opakowanie, i tak jak po pierwszym byłam bardzo zadowolona z widoczncyh rezultatów, tak po drugim jakoś to wszystko "przycichło" Fakt, że przestałam pedałować na rowerku... Może to rowerek a nie inneov był sprawcą moich OCH-ów i ACH-ów???? Nie wiem, zcy kupię kolejne opakowanie... poza tym, mam jakieś niewielkie dolegliwości żołądkowe, związane z tym preparatem - no nie okłamujmy się - masa tam czystej żywej chemii.... Chyba się pogodzę z tym, że w wieku 36 lat, po urodzeniu 2 dzieciaków, moje ciało nie wygląda już tak jak przed 10 laty. Wczoraj w metrze widziałam dziewczynę, która na oko miała z 17 lat, barzdo szczupłą, zadbana, ale siedząc miała potworny cellulit na udach. My się chyba same nakręcamy... Odpowiedz Link Zgłoś
delicja11 Re: na cellulit Inneov???? 24.05.07, 09:43 Wypilam juz dwa opakowania , a cellulit pozostal (nie byl zresza wielki) Fakt , skora jedrniejsza, no i fald brzuszny jakby troszkę sie ruszyl, ale mniej jem i ćwicze.... Nie kupie nastepnego opakowania- przereklamowane Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: na cellulit Inneov???? 25.05.07, 08:49 kończe pierwsze opakowanie. cellulit sie pomniejszył ale nie zniknał (na co nawet nie liczyłam ,bo uwazam ze to za nierealne abe tylko dzieki piciu preparatu cellulit całkowicie zniknął) kupiłam juz drugie opakowanie przy którym mam zamiar juz wprowadzic diete i cos pocwiczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
aldonus Re: na cellulit Inneov???? 27.05.07, 10:40 dziś mi się kończy I-wsze opakowanie. KUPIć II-GIE???????? Odpowiedz Link Zgłoś
peppa2 Re: na cellulit Inneov???? 02.07.07, 20:34 hej,hej, i jak wam idzie , jak rezultaty? Ja dopiero zaczynam to jestem ciekawa tzn jedno opakowanie juz wypilam troszke nie regularnie pod koniec ale i tak po jednym nie oczekiwalam cudow Odpowiedz Link Zgłoś
madziulka1982 Re: na cellulit Inneov???? 02.07.07, 21:11 ja tez niebawem koncze 1 opakowanie, zastanawiam sie skad wezme pieniadze na drugie haha;) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: na cellulit Inneov???? 19.07.07, 10:53 czyli jednak ;) ja tez mam dolegliwosci zoladkowe przy przyjmowaniu preparatu spory brzuch i uczucie ociezalosci nie wspominajac ze kg przytylam Odpowiedz Link Zgłoś
bezpierscienia Re: na cellulit Inneov???? 26.07.07, 22:47 u mnie ten Inneov działa świetnie, mam gładszą i jędrniejszą skórę na udach i pośladkach. wydaje mi się , że nie bez wpływu na mój znikający cellulite pozostało także to, że zaczęłam chodzić na aerobik i gram w siatkówkę. Odpowiedz Link Zgłoś
bezpierscienia Re: na cellulit Inneov???? 26.07.07, 22:49 aha, no i jeszcze jedno. nie wolno zapominać stosować Inneov regularnie (zresztą wszystko znajdziecie na ulotce). No a poza tym, to nie oszukujmy się, że trzeba się odżywiać racjonalnie: znaczy koniec fast foodów, czipsów i paluszków a więcej wody mineralnej, warzyw i owoców. U mnie już widać efekty i trzymam kciuki też za Was!! Odpowiedz Link Zgłoś
kamillla7 jak to dłuższym okresie?ciagle efekt?- 26.08.07, 11:43 pytam np dziewczyn ktore zaczely np w kwietniu?efekt nie byl chwilowy?dorazny? a co z cwiceniami?nie z lenistwa,ale z niecheci do rozrosniecia sie moicg miesni wolalbym nie cwiczyc.nie mam jakis duzych problemow,lekka nadwage i mlode,26letnie cialo. Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1234 Re: jak to dłuższym okresie?ciagle efekt?- 26.08.07, 15:21 ja zaczynalam w kwietniu narazie miesiac juz nie pije i efekty sie utrzymuja Odpowiedz Link Zgłoś