Dodaj do ulubionych

super szczotka

IP: *.koszalin.sdi.tpnet.pl 10.05.03, 15:26
w tv reklamowana jest super szczotka czy moze ktos wie czy naprawde dziala
tak jak mowia. mam grube lekko skrecone wlosy chcialabym w koncu przestac
wiazac wlosy w kucyk. czy moze ktos ma ta szczotke? z gory dzieki za
odpowiedzi
Obserwuj wątek
    • magnolijka Re: super szczotka 11.05.03, 12:17
      ponawiam, bo też jestem ciekawa
    • isia67 Re: super szczotka 15.05.03, 19:13
      Czy masz na mysli ta, ktora reklamuja w telezakupach Mango (obrotowa szczotke)?
      Ja tez jestem ciekawa, czy ktos odwazyl sie ja kupic i wyprobowac. I w ogole
      czy kupilyscie cokolwiek w takim telewizyjnym sklepie? Moze ktoras z Was
      podzieli sie jakims doswiadczeniem w tej materii. Pozdr.
      • Gość: Aska Re: super szczotka IP: *.koszalin.sdi.tpnet.pl 16.05.03, 10:51
        no wlasnie reklamowane sa dwie szczotki jedna z mango a druga firmy moderna.
        najbardziej interesuje mnie ta druga, gdyz mozna ja kupic na raty a jak sie nie
        sprawdzi to mozna odeslac i zwracaja pieniadze. ciekawa jestem czy dziala tak
        jak mowia moze w koncu zrobilabym cos ze swoimi wlosami
        • Gość: vts Re: super szczotka IP: *.chello.pl 17.05.03, 00:45
          Też jestem zainteresowana tą szczotką i jadą ją wypróbować, niedaleko mnie
          Moderna ma swój sklep(w-wa) także jak będą już coś wiedziała to napiszę, a z
          Mango zamawiałam wałki z lokówką Jet Aire-Może pamiętacie tą reklamę zakłada
          się wałek na lokówkę, on się podgrzewa i przypina klipsem, są super:)i świetnie
          sprawdzają się na wakacjach i nie ma problemu z przewożeniem ich, loki są ładne
          i trwałe.Pozdrawiam
          • Gość: loczki Re: super szczotka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.03, 07:47
            w ktoorym miejscu w warszawie jest ten sklep?
            • Gość: vts Re: super szczotka IP: *.chello.pl 17.05.03, 23:57
              sklep jest na ulicy Naddnieprzańskiej dokładnie na przeciwko liceum
              M.Skłodowskiej na Gocławku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka