cosminka 26.03.07, 20:06 Mam worki pod oczami, mimo wysypiania sie, cienie i wyglada to tak: img48.imageshack.us/my.php?image=ddek4.jpg Co robic by to tuszowac, by wygladalo to lepiej? mam dosc ogladania tego na kazdym zdjeciu :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trocineczka Re: 23 lata - OCZY ? 26.03.07, 20:26 A uzywasz kremu pod oczy? Jesli nie, to sprobuj. Tylko nie przeciwzmarszczkowy (no chyba, ze widzisz juz pierwsze zmarszczki), a odzywcze, nawilzajace, rozjasniajace cienie pod oczami (tak, ma wykonywac te 3 rzeczy na raz :)). Odpowiedz Link Zgłoś
l81 Re: nie znam sie... 27.03.07, 10:39 Floslek - żel arnikowy pod oczy na opuchnięcia. Ponadto trzeba dobrze się wysypiać, dobrze odżywiać, przebywanie na powietrzu dobrze robi oraz nie stresować i nie przepracowywać. Odpowiedz Link Zgłoś
foty.foty Re: nie znam sie... 27.03.07, 10:44 dokladnie flos lek jest oki, farmona ,pullana i swietny Apotheker Scheller Odpowiedz Link Zgłoś
trocineczka Re: nie znam sie... 27.03.07, 19:41 To zalezy od stanu Twoich finansow ;) Ale niezbyt drogi jest np. Sensilium- Opti z serii Pharmaceris. Odpowiedz Link Zgłoś
sonia.t1 Re: 23 lata - OCZY ? 25.04.07, 10:10 cosminka napisała: > Mam worki pod oczami, mimo wysypiania sie, cienie i wyglada to tak: > img48.imageshack.us/my.php?image=ddek4.jpg > Co robic by to tuszowac, by wygladalo to lepiej? mam dosc ogladania tego na kaz > dym zdjeciu :( Przepraszam jesli Cie uraże, ale uwazam ze nie masz ani workow, ani cieni pod oczami. Byc moze jest to dla Ciebie problem, ale ja nie zauwazylam. Uzyj delikatnych zeli pod oczy ze swietlikiem badz tez z rumiankiem ale absolutnie nie kremow przeciwzmarszczkowych!! A pod fluid niewielka ilosc korektora. To powinno zalatwic ,,sprawe...". Pozdrawiam Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś