merlinek1 16.04.07, 16:31 No właśnie. Czytałam wiele dobrego o tym zabiegu i powzięłam decyzję że może warto na wiosnę.. Ale pytanie gdzie w Krakowie najlepiej na taki zabieg sie wybrać. Poradźcie!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
merlinek1 Re: Peeling Kawitacyjny Kraków-gdzie 17.04.07, 09:42 Drogie forumowiczki-pomocy! Nie wierze że żadna z was nie może polecic kogos do tego zabiegu w Krakowie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
magmaggo Re: Peeling Kawitacyjny Kraków-gdzie 17.04.07, 11:59 ja chodziłam do DER MEDu na rogu Krzyża i Tomasza ale wwyleczyłam sie już z tego salonu zabieg bardzo w pożądku, ale foch pań, zarówno tych na recepcji jak i samych kosmetyczek jest nie do zniesienia byłam tam ostatnio na laserze (jestem niestety uzależniona bo na laser mam 50% zniżki) i wyszłam chora z postanowieniem, że never żebym za własne pieniądze musiała znosic takie babska uhh też szukam nowego miejsca na kawitacje Odpowiedz Link Zgłoś
johanita Re: Peeling Kawitacyjny Kraków-gdzie 18.04.07, 11:49 jestem tego samego zdania ...mi wystarczyła lalunia na recepcji ....byla niby bardzo miła ale wszystko bylo podszyte drwiną ..... no coz, jestem zadbaną kobieta ale nie mam zamiaru ubierac sie w stylowe sukienki do salonu kosmetycznego aby szanowne Panie potraktowaly mnie na rowni z klientakmi, ktore tak aby sie "wylansowac spedzaja pare h prze lustrem zamiast npo w pracy. tak więc znalazlam idealny dl amnie salon na ul.podmiejskiej okolice almy Olsza gabinet znajduje sie w prywatnym domu..Panie kosmetyczki znaja sie n apracy a ja moge swobodnie przyjsc ubrana bez makijazu i zwyczajnie pogadac bez Ę..Ą Odpowiedz Link Zgłoś
merlinek1 Re: Peeling Kawitacyjny Kraków-gdzie 18.04.07, 12:20 UPPSS! Nareszcie, dzieki ci johanita. Dla mnie okolice almy sa bardzo dobre, bo mieszkam na pradniku. A mogłabyś podac jakieś bardziej szczegółowe namiary na ten fajny gabinet?? Jakie maja ceny, na przykład ile płacisz za osławiona kawitację?? dzieki za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
heather4 Re: Peeling Kawitacyjny Kraków-gdzie 23.04.07, 12:42 myślicie, że 110zł za taki peeling to wygórowana cena? podoba mi się oferta Alter ego, ale przyznaję, ze nie byłam. Odpowiedz Link Zgłoś
merlinek1 Re: Peeling Kawitacyjny Kraków-gdzie 23.04.07, 15:31 Wydaje mi sie że te 110 zł to nie za sam peeling, najlepiej sie zapytać. No własnie ja tez nie byłam na taki zabiegu i stąd moje pytanie na forum. Ale oddźwięk najwyżej taki sobie Odpowiedz Link Zgłoś
heather4 Re: Peeling Kawitacyjny Kraków-gdzie 23.04.07, 16:39 w tej cenie robią peeling, wtłaczają ultradźwiękami ampułkę z serum odpowiednim dla rodzaju skóry i nakładają maseczkę algową. Na forum faktycznie głucho, nie pozostaje nic innego jak wypróbować w ciemno ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
merlinek1 Re: Peeling Kawitacyjny Kraków-gdzie 24.04.07, 11:21 to prawda że odzew żaden. Ja tez chyba spróbuję, ale w tym gabinecie na Podmiejskiej, bo mam blisko a gdzieś słyszałam że jest ok. Tylko muszę tam zadzwonić. Ale jak bedę juz wiedziała to sie na forum wypowiem Odpowiedz Link Zgłoś
johanita Re: Peeling Kawitacyjny Kraków-gdzie 24.04.07, 13:16 przepraszam, że tak pozno odpisuje:) ....juz podaje namiary ul.podmiejska salon znajduje sie w prywatnym domu. polecam Pania Ize lub wlascicielkę Panią Basię. wiesz o co chodzi? o doswiadczenie.....a Pani Basia je ma. przykładowo ...za oczyszczanie twarzy ze wszytskim, maseczki ...i takie tam:0 zaplacilam 95 zł....mało ...w porownaniu np z derm-med ok.nawet nie naszym "ulubionym" salonem ale innymi zazwyczaj 130 zł.... najlepiej podejdz porozmawiaj...pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
abc1980 Re: Peeling Kawitacyjny Kraków-gdzie 24.04.07, 13:37 cena 95 zł w Krakowie to chyba faktycznie ok. Ja w Wyszkowie (woj. mazowieckie) 50 km od Warszawy zapłaciłam tyle samo. Byłam zadowolona, ale po przyjściu do odmu zauważyłam że niektóre pory nie zostały oczyszczone tak jak bym sobie tego życzyła. Tez tak macie? Czy moze mnie cos zrobili po łebkach, albo miaąłm zbyt zanieczyszczona twarz zeby usunąć wszystko? Odpowiedz Link Zgłoś
merlinek1 Re: Peeling Kawitacyjny Kraków-gdzie 24.04.07, 13:49 dzięki johanita na pewno skorzystam Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 MArionnaud 24.04.07, 14:00 Na Szpitalnej.Aparaturą Futur Tec-znakomity efekt,niemniej jednak trzeba chodzić co tydzień-kosztuje ok 75zł przynajmniej tak płaciłam rok temu przed wakacjami.Polecam bo warto. Odpowiedz Link Zgłoś