Gość: xxx IP: *.star.net.pl 28.05.03, 19:41 ??? proszę o opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: calineczka Re: tusz Pierre Rene IP: *.jeremi.pl 28.05.03, 20:37 Beznadziejny, skleja, zostawia grudki. Po krotkim czasie nie nadawal sie do uzytku i musialam go wyrzucic. Dodam, ze nie jestem raczej wymagajaca, jesli chodzi o tusze, ale ten mi bardzo nie odpowiadal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paola Re: tusz Pierre Rene IP: *.acn.waw.pl 28.05.03, 20:54 Polecam - kiedys używałam tylko Bourjousa (czy jak się to tam pisze), ale ze względu na cenę musiałam przestawić się na coś tańszego. Kupiłam tusz Pierre Rene granatowy i w niczym nie ustępuje tuszowi, którego używałam wcześniej. Moja mama uzywa tuszu Pierre Rene z lini exluzywnej i też jest bardzo zadowolona. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mag-ia Re: tusz Pierre Rene 28.05.03, 21:02 Ja mam czarny w zielonym opakowaniu (zwykly) i jestem zadowolona. Troche za duzo sie go nabiera na szczoteczke, ale to normalne - kazdy tusz najlepiej mi maluje rzesy, jak juz sie konczy ;) pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vacaloca Re: tusz Pierre Rene IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 28.05.03, 21:21 Kiedyś go miałam (jeszcze trochę nawet zostało) i myślałam ze jest w porządku. Bo w zasadzie jest..:) Ale w zetknięciu z innym, lepszym niestety okazuje sie że jest ot, taki sobie... Miałam pogrubiający, w srebrnym opakowaniu. W tej klasie cenowej naprawdę lepszy jest Eveline. Odpowiedz Link Zgłoś