Dodaj do ulubionych

G L I N K A

IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 28.05.03, 22:26
Dziewczyny,
Niedawno czytałam tu wątek o glince zielonej. Ale gdzie w Warszawie można ją
dostać. Byłam w kilku aptekach i nic.

Z pozdrowieniami, Małgosia
Obserwuj wątek
    • Gość: Kinia Re: G L I N K A IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.05.03, 22:44
      Możesz spróbować w sklepach zielarskich.Jeśli jesteś z Warszawy to podobno jest
      w drogerii na Świętokrzyskiej
    • thelma23 Re: G L I N K A 28.05.03, 22:48
      ja właśnie dziś zamówiłam w aptece, zobaczymy jutro czy pani sie udało dostać
      ją w hurtowni. Pamiętam ze kiedyś kupowałam maseczkę Argiletz z glinką zieloną
      (w proszku) w drogerii na Swietokrzyskiej (niedaleko Nowego swiatu), ale ta
      drogeria sie tak zmienila, ze nie wiem czy tam jeszcze to mają.
      Mam pytanie: czy stosując maseczki oczyszczające (bo ta z zieloną glinką chyba
      taka właśnie jest) należy przed zastosować peeling??? a po zmyciu jej krem? bo
      podobno trochę wysusza.
      • Gość: ola Re: G L I N K A IP: *.chello.pl 28.05.03, 23:18
        Kupiłam dzisiaj glinkę Argiletz w saszetce w aptece "Akademicka" przy
        Krakowskim Przedmieściu. Cena 5,20. W tej drogerii przy Świętkokrzyskiej nie
        mają.
        • Gość: Kinia Re: G L I N K A IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.05.03, 23:36
          za 4,50 sa przy bazarze szembeka, tubka za 20zl
          • Gość: maja Re: G L I N K A IP: vorax:* / 192.168.7.* 29.05.03, 17:57
            gdzie jest bazar szembeka???
            a w centrum ktos widzial te maseczki???
            Bardzo prosze od odp bo juz tyle sie o nich naczytalam (tu i na wizazu) ze
            bardzo mam ochote ją miec!
            • Gość: Kinia Re: G L I N K A IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.05.03, 18:01
              przy Zamienieckiej90 w okolicach Grochowskiej.Tam sa takie pawilony i sklep
              nazywa sie-Mydlarnia RAJ.Co do centrum niestety nie moge pomoc bo nie widzialam
              nigdzie...
            • Gość: ola Re: G L I N K A IP: *.chello.pl 29.05.03, 18:08
              Na wszelki wypadek jeszcze raz: kupiłam glinkę Argiletz w saszetce w
              aptece "Akademicka" przy
              Krakowskim Przedmieściu. Cena 5,20.
              • Gość: maja Re: G L I N K A IP: *.slp.pl / 192.168.7.* 29.05.03, 21:58
                dzięki. jadę w sobotę na polowanie. Mam jeszcze jedno pyt. do Oli: czy w tej
                aptece Akademicka jest tez ta maseczka Argiletz w tubce, albo w sloiczku?
                Pozdrawiam.
                • Gość: ania Re: G L I N K A IP: *.pwsbia.edu.pl / 172.16.0.* 30.05.03, 12:38
                  a na co ta glinka-bo cos przegapilam?
                • Gość: KK Re: G L I N K A IP: 195.94.222.* 30.05.03, 14:16
                  a ja nabyłam w klifie w drogerii (tylko musialam popytać bo sama nie dałam rady
                  znaleźć a były przy samej kasie)pakowanych po pięć torebek i płaciłam chyba
                  12PLN

pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka