Gość: EWA IP: *.crowley.pl 28.05.03, 23:48 Czy mozecie sie ze mna podzielic opiniami na temat tuszu tej marki?mam na mysli ten w zlotym opakowaniu:) Chcialabym sobie kupic fajny tusz,.ale taki wybor bogaty jest w sklepach.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nina Re: YSL IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 29.05.03, 00:58 Wejdz na www.wizaz.pl i na Kosmetyki Wszechczasow, tam jest mnostwo opinii na temat tego tuszu. Czytalam tez na innej stronie(amerykanskiej), ze ten tusz jest naprawde swietny, rzesy wygladaja cudownie ale.. no wlasnie jest jedno wielkie ale, szczegolnie, ze ten tusz jest drogi.. wysycha bardzo szybko (podobno juz po 3 tygodniach zmienia sie). Odpowiedz Link Zgłoś
masia27 Re: YSL 29.05.03, 07:01 Chodzi Ci o tusz Faux Cils? Używałam go przez pare miesiecy i zdecydowanie to najlepszy tusz jaki kiedykolwiek miałam. Rzeczywiście wysycha, a właściwie gęstniej szybko, chociaż wspomniane 3 tygodnie to przesada. Ja używałam go ok. parę miesięcy i mimo, że nie jest tani to uważam, że warto w niego zainwestować. Odpowiedz Link Zgłoś
naila Re: YSL 29.05.03, 08:22 Nie zgadzam się, że szybko wysycha. Mam go od jesieni poprzedniego roku i nadal jest świetny. Może to zależy, gdzie kupujesz, bo ja kupowałam w miejscu, gdzie dbają o sprzedawane produkty i nie otwierają tuszy (o zgrozo! czasem nawet pompując!) tylko testery - jak powinno być wszędzie. Na początku mój tusz był nawet zbyt płynny, ale po jakichś dwóch tygodniach unormował się i do teraz ma taką konsystencję, jaką powinien mieć, nie osypuje się, nie kruszy. Jestem zadowolona z niego, bo bardzo ładnie wydłuża rzęsy już po jednym pociągnięciu, trzyma się cały dzień, rzęsy są mięciutkie i sprężyste, nie tworzy 'ksero' i innych rewelacji typu 'musze nogi' itp. Na wizażu ten tusz był wybrany jako 'Kosmetyk Wszechczasów' i ja się z tym zgadzam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monias1 Re: YSL IP: 217.97.133.* 29.05.03, 08:42 bardzo dobry tusz!! naprawde polecam. pieknie wydluza, pogrubia itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWA Re: YSL IP: *.crowley.pl 29.05.03, 10:35 Dziekuje bardzo za odpowiedzi:) Wczoraj bylam w Krakowie-wymalowalam sobie testerem rzesy-efekt niesamowity!:)) niestety nie bylo w sprzedazy czarnego tuszu:((tylko brazy..fiolety..itd-a takie mnie nie interesuja:( Czy orientujecie sie gdzie w Kraku (oprocz Empika I Galleri Centrum) mozna kupic tusz tej marki? a swoja droga....czy G.Centrum ma swoja strone internetowa?macie moze do niej telefon?:) z gory dziekuje za odpowiedz! caluski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exodus774 Re: YSL IP: *.ceti.pl 29.05.03, 12:15 Ja kupowałam w INA center w Carefurze na Zakopiance tam maja je na 100%. Potwierdzam tusz jest świetny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWA Re: YSL IP: *.crowley.pl 29.05.03, 14:09 > Ja kupowałam w INA center w Carefurze na Zakopiance tam maja je na 100%. > Potwierdzam tusz jest świetny serdecznie dziekuje za odpowiedz:)))) pozdrawiam, Ewa PS.Czy benetton ma swoja strone internetowa? Odpowiedz Link Zgłoś
masia27 Re: YSL 29.05.03, 15:07 Gość portalu: EWA napisał(a): > PS.Czy benetton ma swoja strone internetowa? Ma, oto adres: www.benetton.it/ Odpowiedz Link Zgłoś