parisienne2000 16.05.07, 10:38 czy któras z Pań mogłaby doradzic gdzie mozna pojechac na weekend do spa? Ma to byc prezent urodzinowy dla mojej mamy. coś niedrogiego bardzo chętnie:)) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agusia1144 Re: niedrogie spa 16.05.07, 13:59 Witam ! Moja mama wynajmuje mieszkanie w Sopocie i może to nie jest to czego szukasz dla Swojej mamy, ale to mogłaby być niezła część oferty:)Lokum jest nad samym morzem, przechodzisz tylko przez park, niedaleko jest centrum rehabilitacyjne które oferuje cała masę różnych zabiegów Spa, jeśli byś chciała to można by znaleźć całą masę innych zabiegów w pobliskich hotelach, itp. Mieszkanie jest do wynajęcia od zaraz do końca października, cena poza sezonem 850 zł tygodniowo za mieszkanie lub 25 zł od os.doba, w sezonie drożej, z reszta większość miejsc zajęta,znacznie drożej i nie polecam bo zbyt dużo turystów i sie nie odpocznie:) Jesli jesteś zainteresowana napisz:)pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nika.78 Re: niedrogie spa 16.05.07, 16:00 Polecam Ci SPA Nałęczow. Za taki pakiet podstawowy płacisz chyba 300 zł/ doba. w tym masz: - nocleg na b.przyzwoitym poziomie, - 3 posiłki - 5 zabiegów z podstawowej oferty (np. masaż klasyczny, bicze szkodzkie, hydromasaż, masaż limfatyczny, fango itp. całkiem spory wybór) - wstep wolny na płwalnie (sauna, jaccuzi itp.) ośrdoek leży na terenie parku uzdrowiskowego w nałączowie. Ja bardzo przyjemnie spędziłam tam weekend, polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
florentynka Re: niedrogie spa 21.05.07, 21:58 a możesz podać jakieś bliższe namiary albo link na ten nałęczów? choćby nazwę tego spa? Odpowiedz Link Zgłoś