pola-80 21.05.07, 19:45 mam pytanko odnośnie strawberry, trzy tygodnie temu zamówiłam perfumy i czekam sobie nie wiem jak długo jeszcze. Czy zawsze czeka się tak długo na paczkę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
littlefrog Re: trzy tygodnie i nic 21.05.07, 23:09 moje perfumy doszły w 6 dni, pozostałe paczki dochodzą nawet w 5.. może nasza poczta ukradła :/ Odpowiedz Link Zgłoś
pola-80 Re: trzy tygodnie i nic 24.05.07, 14:18 a gdzie mam się zwrócić z tym problemem: poczta, DHL, napisać emaila, na którego i tak nikt nie odpisze? a za zakupy muszę zapłacić bankowi. te całe zakupy przez internet są poprostu o kant d..y potłuc. Odpowiedz Link Zgłoś
littlefrog Re: trzy tygodnie i nic 24.05.07, 15:05 hmmm.. sama nie wiem jak to jest z przesyłkami zagranicznymi, bo tak naprawdę to nie wiadomo gdzie ona zginęła, czy w PL czy gdzieś po drodze :/ mi zdarzyła sie trochę inna sytuacja, moją paczkę ukradziono listonoszce z torby, ta przyszła do mnie zapłakana i mi o tym powiedziała, zdecydowała się tez pokryć wszystkie koszty i po prostu oddała mi równowartość zamówionego kosmetyku. Odpowiedz Link Zgłoś