Gość: MAJA IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.03, 13:26 PORATUJCIE MNIE-JAKIE KOSMETYKI SĄ W MIARĘ SKUTECZNE NA SUCHE STOPY? JAKIEŚ NAWILŻANIE??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anja Re: COŚ NA STOPY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.03, 13:38 Spróbuj nowych preparatów Avonów, takich o zapachu cytrusów. Jest kąpiel, żel i spray, za cały zestaw w promocji zapłacisz 24 zł. Ja właśnie odebrałam je dziś od konsultantki, nie mogę doczekać się powrotu do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAJA Re: COŚ NA STOPY IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.03, 14:08 JA TEŻ ZAMÓWIŁAM.BĘDĄ NA 9.06.POCZEKAM,ALE UŻYWAM TERAZ KĄPIELI DO STÓP Z AVONU I PO NIEJ TAKIE EFEKTY??? MOŻE CYTRUSY POMOGĄ.DZIĘKI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anja Re: COŚ NA STOPY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.03, 15:54 Moja koleżanka już używała, ma kosmetyki od soboty. Jest zachwycona! Odpowiedz Link Zgłoś
akasiq Re: COŚ NA STOPY 03.06.03, 06:41 A znacie może jakiś krem,albo żel który naprawdę by chłodził? Odpowiedz Link Zgłoś
mycha_ Re: COŚ NA STOPY 06.06.03, 16:11 Ja mam inny sposob na wysuszone stopy. Kiedys uzywalam specjalnych kremow do stop ale one jeszcze bardziej wysuszaly moja skore. Pedicurzystka polecila mi raz na jakis czas po wymoczeniu stop w wodzie z dodatkiem plynu do kapieli lub mydla, na wysuszone stopy nalozyla gruba warstwe kremu nawilzajacego- ja nakladam Nivea Soft- i oblozyla stopy folia spozywcza. Folie trzymam na stopach jakies 3-4 godz, a czasmi cala noc. Super sposob na nawilzenie skory. Goraco polecam, rewelka :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bożena Re: COŚ NA STOPY IP: *.acn.waw.pl 08.06.03, 21:30 Spróbuj olejek lawendowy do stóp Yves Rocher.Dla mnie ostatnio to najbardziej skuteczny kosmetyk,którego używam. Lekko natłuszcza, stopy są rano bardzo miłe w dotyku. Efekt utrzymuje się też dłużej. Pozdrawiam B. Odpowiedz Link Zgłoś