Dodaj do ulubionych

COŚ NA STOPY

IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.03, 13:26
PORATUJCIE MNIE-JAKIE KOSMETYKI SĄ W MIARĘ SKUTECZNE NA SUCHE STOPY? JAKIEŚ
NAWILŻANIE???
Obserwuj wątek
    • Gość: Anja Re: COŚ NA STOPY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.03, 13:38
      Spróbuj nowych preparatów Avonów, takich o zapachu cytrusów. Jest kąpiel, żel i
      spray, za cały zestaw w promocji zapłacisz 24 zł. Ja właśnie odebrałam je dziś
      od konsultantki, nie mogę doczekać się powrotu do domu.
      • Gość: MAJA Re: COŚ NA STOPY IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.03, 14:08
        JA TEŻ ZAMÓWIŁAM.BĘDĄ NA 9.06.POCZEKAM,ALE UŻYWAM TERAZ KĄPIELI DO STÓP Z AVONU
        I PO NIEJ TAKIE EFEKTY??? MOŻE CYTRUSY POMOGĄ.DZIĘKI.
        • Gość: Anja Re: COŚ NA STOPY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.03, 15:54
          Moja koleżanka już używała, ma kosmetyki od soboty. Jest zachwycona!
          • akasiq Re: COŚ NA STOPY 03.06.03, 06:41
            A znacie może jakiś krem,albo żel który naprawdę by chłodził?
    • mycha_ Re: COŚ NA STOPY 06.06.03, 16:11
      Ja mam inny sposob na wysuszone stopy. Kiedys uzywalam specjalnych kremow do
      stop ale one jeszcze bardziej wysuszaly moja skore. Pedicurzystka polecila mi
      raz na jakis czas po wymoczeniu stop w wodzie z dodatkiem plynu do kapieli lub
      mydla, na wysuszone stopy nalozyla gruba warstwe kremu nawilzajacego- ja
      nakladam Nivea Soft- i oblozyla stopy folia spozywcza. Folie trzymam na stopach
      jakies 3-4 godz, a czasmi cala noc. Super sposob na nawilzenie skory. Goraco
      polecam, rewelka :))
    • Gość: Bożena Re: COŚ NA STOPY IP: *.acn.waw.pl 08.06.03, 21:30
      Spróbuj olejek lawendowy do stóp Yves Rocher.Dla mnie ostatnio to najbardziej
      skuteczny kosmetyk,którego używam. Lekko natłuszcza, stopy są rano bardzo miłe
      w dotyku. Efekt utrzymuje się też dłużej.
      Pozdrawiam
      B.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka