Dodaj do ulubionych

a rexona cristal ?

IP: *.markom.krakow.pl 02.06.03, 22:28
ale mnie dziś "wzięło" na antypers. :)
ktoś juz wypróbował? miałam kiedys rexone w sprayu, bodajże cos z bawełna,
była straszszszna :/
Obserwuj wątek
    • Gość: nana Re: a rexona cristal ? IP: *.acn.pl 02.06.03, 22:53
      triss,ale mamy dzisiaj połączenie antyperpiracyjne:_))))) na trzech wątkach...
      hi hi hi
      rexona crystal? Zużyłam jedno opakowanie. faktycznie nie brudzi,ale działanie
      słabsze od np. rexony aloe vera czy oxygene herbina zdecydowanie lepsza.
      • Gość: triss Re: a rexona cristal ? IP: *.markom.krakow.pl 02.06.03, 23:33
        pełna kompatybilność :))
        dzieki za info ;)
        • Gość: kali Re: a rexona cristal ? IP: pluto:* / 10.136.0.* 04.06.03, 14:16
          dla mnie te rexony i inne tego typu sa beznadziejne! na mnie wogole nie
          dzialaja od wczorj zaczelam stosowac antidrali teraz jest suchutko plam tesh
          nie ma bo nie ma byc po czym:) a kiedys dziewczyna ktora znam psiknela sobie
          na reke rexona na reke (nie pamietam rodzaju) i zaczelo jej sie cosrobic na
          tej rece, ropa jej leciala potem miala rane i odbarwienie... nio ale raczej
          nikt nie daje z Was na reke i odradzam do tej pory ma blizne
          • Gość: monia Re: a rexona cristal ? IP: *.u.mcnet.pl 04.06.03, 14:35
            Gość portalu: kali napisał(a):

> dla mnie te rexony i inne tego typu sa beznadziejne! na mnie wogole nie
            > dzialaja od wczorj zaczelam stosowac antidrali teraz jest suchutko plam tesh
            > nie ma bo nie ma byc po czym:) a kiedys dziewczyna ktora znam psiknela sobie
            > na reke rexona na reke (nie pamietam rodzaju) i zaczelo jej sie cosrobic na
            > tej rece, ropa jej leciala potem miala rane i odbarwienie... nio ale raczej
            > nikt nie daje z Was na reke i odradzam do tej pory ma blizne

kali, uzywaj czasem znakow przestankowych, bo nic nie mozna zrozumiec z twojego
            postu
            • Gość: kali Re: a rexona cristal ? IP: pluto:* / 10.136.0.* 05.06.03, 16:36
              sorry za to ale sie spieszylam:P postaram sie to zmienic:D pzdr
    • Gość: requiem Re: a rexona cristal ? IP: *.kogeneracja.com.pl 10.06.03, 11:45
      Rexona Cristal capi kocimi sikami i brudzi, mimo potrzasania pojemnikiem
      energicznie przed urzyciem i tak pod pachami mialam bialawa skorupke czegos, co
      sie zaczelo natychmiast obsypywac :/ Kupilam zastepczo, bo nie bylo mojej
      ukochanej bawelnianej slodkawo - pudrowej ...
      Precz z Rexona Cristal ! Viva Rexona Cotton ! ( ktora w koncu udalo mi sie
      gdzies upolowac) :)
      • Gość: requiem Re: a rexona cristal ? IP: *.kogeneracja.com.pl 10.06.03, 11:47
        Gość portalu: requiem napisał(a):

> energicznie przed urzyciem
        Oczywiście - "użyciem". Przepraszam, ręka mi sie omsknęła :>
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka