zuza120 31.05.07, 08:43 Zazwyczaj łamią mi się paznokcie i są krótkie więc zanim zużyję połowę lakieru, już jest sztywny. Nie wytrzymuje nawet 1 miesiąca! Możecie polecić lakier, który dłużej nadaje się do użycia ? Wielkie dzięki za podpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marghot Re: jaki lakier do paznokci długo nie gęstnieje ? 31.05.07, 09:03 duługo wytrzymują mi lakiery Inglot, Lumene oraz Bourjois. Niestety w obecnie nam panujących upałach nawet te najlepsze potrafią zgęstnieć. Dlatego zaleca się przechowywanie lakieów w lodówce oraz wycieranie gwinta zmywaczem (wówczas pozostałe tam resztki lakieru nie powodują zasklepiania zakrętki) Odpowiedz Link Zgłoś
rzofinka Re: jaki lakier do paznokci długo nie gęstnieje ? 31.05.07, 09:12 Tak!..Bourjois jest ok i jeszcze Artdeco ale jak możesz to kup Chanel!!!..dla mnie nie ma lepszego.. Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: jaki lakier do paznokci długo nie gęstnieje ? 31.05.07, 09:57 Isadora - używałam go 2 lata. Odpowiedz Link Zgłoś
poopka Re: jaki lakier do paznokci długo nie gęstnieje ? 31.05.07, 09:58 ja za to bardzo NIE polecam lakierów z AVONU .. nie dosc ze sa dosyc drogie to gestnieja w rekordowym tempie Odpowiedz Link Zgłoś
fresa_82 lakier AVON 31.05.07, 19:25 A to dziwne bo ja właśnie używam lakierów AVONu i bardzo sobie chwalę. Przechowuję je jednak w lodówce dzięki czemu mam je już chyba z rok. Dla mnie niewypałem jest zachwalany przez wszystkich INGLOT. Odpryskuje po 2 dniach. Natomiast AVON trzyma mi się spokojnie tydzień. FRESA Odpowiedz Link Zgłoś
colour-ize Re: jaki lakier do paznokci długo nie gęstnieje ? 31.05.07, 14:37 Lakier w odpowiedni sposób przechowywany. Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: jaki lakier do paznokci długo nie gęstnieje ? 31.05.07, 14:54 czyli? w lodówce? wg mnie bardziej wypływa na to jednak marka niż miejsce przechowywania. sprawdzone na co najmniej kilkunastu markach. Odpowiedz Link Zgłoś
sophisticated_shrew Re: jaki lakier do paznokci długo nie gęstnieje ? 31.05.07, 15:41 zdecydowanie Revlon mam krwistoczerwony 17 vixen jeszcze mojej mamy i ma ponad 5 lat i pojemność 15ml nie mogę go skończyć :D Odpowiedz Link Zgłoś
ewuniaaa3 Re: jaki lakier do paznokci długo nie gęstnieje ? 31.05.07, 17:18 Inglot Odpowiedz Link Zgłoś
sigrun Re: inglot koniecznie w lodówce 01.06.07, 07:40 Niekoniecznie. Wystarczy szafka w łazience. Właśnie przedwczoraj użyłam swojego złotego Inglota. Konsystencja i zapach jak dopiero co kupionego lakieru. Schnie w minutę. A kupiłam go w Roku Pańskim 1997 :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
laila80 Re: jaki lakier do paznokci długo nie gęstnieje ? 01.06.07, 08:18 Ja od pol roku uzywam lakieru Avon nailwear (czerwony). Trzymam go w lodowce i przez caly czas nie zmienil swej konsystencji. Jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
zuza120 Re: jaki lakier do paznokci długo nie gęstnieje ? 01.06.07, 08:31 No to na początek przetestuję Inglot, miejsce w lodówce już jest gotowe :-). Właśnie cudem udało mi się wychodować dłuższe paznokcie i chcę by ta chwila trwała jak najdłużej a lakier doskonale mi w tym pomaga tworząc twardą skorupkę ;-).Dzięki za podpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
renate_s Isadora 01.06.07, 11:07 Rekord absolutny, dostalam w prezencie czerwony lakier (4 lata temu!), poniewaz rzadko go uzywam, przez przypadek odkrylam , ze nie gestnieje, sama jestem wq szoku. Odpowiedz Link Zgłoś