wredna.suka 03.06.07, 13:43 Czym powinnam sie kierować? Jakie lampy są najlepsze? Jaki czas odpowiedni? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nymphaea88 Re: Solarium.... 03.06.07, 14:33 zdrowym rozsądkiem :) nie wiem jeśli idziesz pierwszy raz to 5-7 min., potem 10 Odpowiedz Link Zgłoś
molonela Re: Solarium.... 03.06.07, 14:57 jesli masz jasna cere, zacznij od 5 minut i rob sobie takie sesje 5-minutowe 1- 2 razy w tygodniu, dopiero po jakis 3-4 tygodniach zwiększ czas, lepiej powoli niz spalic sobie skórę nie martw sie, ze na poczatku nie bedzie nic widac, albo ze najszybciej beda sie opalac uda i brzuch - to normalne, bezpieczne opalanie=powolne opalanie Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Solarium.... 03.06.07, 16:58 Chcialabym jeszcze wiedzieć jakie lampy są najsilniejsze, Ponieważ wiele razy już byłam w solarium. Spotkałam się z różnymi, takimi np. że leżałam po 20- 30 minut dosłownie - efekty było widać, ale strasznie dużo czasu. Inym razem już po 5 minutach nie mogłam wyleżeć bo tak paliło. Gdybym wiedziala coś o tych lampach wiedziałabym jaki czas będzie dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
maludka1 Re: Solarium.... 03.06.07, 17:03 nie wiem, czy są jakieś rodzaje lamp, nie znam sie na tym za bardzo, ale na pewno mogło mieć znaczenie to czy lampy są nowe czy nie. Najlepiej zapytaj kogoś z obsługi. Jeżeli są nowe to na pierwszy raz max 5min, jeżeli nie za bardzo to możesz sprobować dziesiec. Tak żeby sprawdzić solarium. Odpowiedz Link Zgłoś
m_aggi Re: Solarium.... 04.06.07, 11:29 obsługa solarium powinna wiedzieć takie rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś