gazela100 09.06.07, 23:13 nie wiecie jak nazywa się odżywka do włosów stosowana przez osoby po chemioterapii (do kupienia w aptekach) ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
myszmusia Re: odżywka 11.06.07, 14:19 torebka.kafeteria.pl/katalog.php?mode=view&id=3275 Odpowiedz Link Zgłoś
gazela100 Re: odżywka 11.06.07, 15:34 jak ogrzewać skoro jest lato - czy wystarczy jak zawine w ręcznik? mam włosy sredni blond i nie chcialabym ich rozjasniać więc chyba nie musze z rumiankiem? jak czesto trzeba stosować, zeby były efekty - mam cienkie włosy, szybko przetłuszczajace się, przyklejające się do głowy. Ile kosztuje ta odżywka? Odpowiedz Link Zgłoś
farelkaa Re: odżywka 12.06.07, 11:06 wpisz sobie w wyszukiwarkę "wax" dużo już było na ten temat. Ja używam tej do ciemnych włosów. Żeby były efekty to jakieś 2-3 razy w tygodniu, co do ogrzewania, to ja używam takiej suszarki którą zakłada się na głowę, a teraz latem po prostu wychodzę na balkon i się wygrzewam. Cena ok 22 zł Odpowiedz Link Zgłoś