iwionna 10.06.07, 15:45 krem do rak oliwkowy,Serum na zniszczone koncowki AVON.Nivea visage płyn do demakijazu oczu.POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
internistka Re: fajne kosmwetyki-wpisujemy 10.06.07, 22:54 Cała seria Rosmannowska Rival de Loop. Są bardzo tanie, ale świetnie wpływają na skórę. Wszystkie koleżanki, którym poleciłam używają. Ziaja jest także godna polecenia (oprócz kosmetyków do włosów). Odpowiedz Link Zgłoś
princessofbabylon Re: fajne kosmwetyki-wpisujemy 13.06.07, 20:14 internistka napisała: > Cała seria Rosmannowska Rival de Loop. taaaaak?????, a napisz cos więcej. :) Odpowiedz Link Zgłoś
monika01_2006 Re: fajne kosmwetyki-wpisujemy 11.06.07, 14:01 Garnier czerwony intensywna pielęgnacja-Rewelacyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
ann2 Re: fajne kosmwetyki-wpisujemy 13.06.07, 20:11 Podpisuje sie obiema rekami!!! Krem Garnier czerwony jest wspnialy!!! Od ponad roku uzywam tylko jego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gruszka_na_wierzbie Re: fajne kosmwetyki-wpisujemy 15.06.07, 21:32 1. o tak! balsam i krem do rąk garnier czerwony- nic go nie przebije! 2. melonowy krem do rak- cuudownie pachnie:) 3. niebieski nivea- klasyka po prostu, swietny pod podklad Odpowiedz Link Zgłoś
mrocznaja Re: fajne kosmwetyki-wpisujemy 11.06.07, 17:00 dove :) cudeńko się fajnie rozprowadza i długo utrzymuje się na skórze Odpowiedz Link Zgłoś
extreme_honey Re: fajne kosmwetyki-wpisujemy 11.06.07, 18:39 Krem na dobranoc Gosh - rewelacyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.oliwka Re: fajne kosmwetyki-wpisujemy 11.06.07, 19:03 masło oliwkowe ziaja - cudeńko!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
farelkaa Re: fajne kosmwetyki-wpisujemy 11.06.07, 19:14 Balsam do ciała czekoladowy Dax Cosmetics - zabójczo pachnie, podobnie jak waniliowy, ale ja jestem czekoladofil :) Odpowiedz Link Zgłoś
stormy1 Re: fajne kosmwetyki-wpisujemy 11.06.07, 21:15 balsam brazujacy dove summer glow tusz do rze bourjois cienie i lakiery do paznokci inglota Odpowiedz Link Zgłoś
cynamonn1 Re: fajne kosmwetyki-wpisujemy 11.06.07, 22:44 1. dove summer glove!rewelacja;) 2. jedwab do włosów bio silk:) 3. muss (podkład) do twarzy z Schleckera 4. maskara 2000 calorii 5. puder matujący transparentny z yardleya 6. puder transparentny brązujacy z joko!!!!REWELACJA! 7. i cała seria giordani gold z oriflame!!!! 8. żele pod prysznic zavonu z serii senses!!przecudne zapachy i doskonałe własciwości myjące;) Odpowiedz Link Zgłoś
karuzella23 Re: fajne kosmwetyki-wpisujemy 12.06.07, 15:23 no to tak: ja od zawsze używam płynów do kąpieli i mydełek Dove, ostatnio skusiłam się na nowy balsam summer glow do ciała, pobija wszystkie jakich dotychczas uzywałam.. Odpowiedz Link Zgłoś
callaa Re: fajne kosmwetyki-wpisujemy 11.06.07, 22:53 JOOP ROCOCO. Cudny Body Lotion z malutenkimi swiecacymi drobinkami o przepieknym zapachu:) Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_w_sadzie Re: fajne kosmwetyki-wpisujemy 12.06.07, 00:04 Róż i cienie do oczu Bourjois wypalane - piękne kolory i praktycznie nie do wyczerpania! Maseczki do twarzy i peeling enzymatyczny Dermiki. Odpowiedz Link Zgłoś
pisklak9 Re: fajne kosmwetyki-wpisujemy 12.06.07, 23:40 tusz do rzęs Rimmel Extra Super Lash w rewelacyjnej cenie samodzielnie robiona mikstura przeciw rozstępom: oliwa z oliwek + sól gruboziarnista szare mydlo - dobre na wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
czarodziejka87 Re: fajne kosmwetyki-wpisujemy 13.06.07, 00:09 Ten tusz jest do d...,no chyba ze dla Ciebie liczy sie tylko cena. Wole dolozyc troche grosza i miec rewelacyjny 2000 calorie. > szare mydlo - dobre na wszystko a co to znaczy 'na wszystko'? mozna jakos szerzej??;> Odpowiedz Link Zgłoś
strzygula Re: fajne kosmwetyki-wpisujemy 13.06.07, 01:49 nie mozna oceniac czy komu zalezy na kasie czy na jakosci bo mialam najpierw ten tusz do d.... i bylam baardzo zadowolona ale stwierdzilam ze kupie sobie jakis drozszy (lepszy) no i kupilam wlasnie 2000calorie i dostalam strasznego uczulenia i lezy w szafce uzyty tylko raz bo nie wytrzymuje z nim na rzesach dluzej niz 10 min. z kosmetykami jest tak ze jeden dla kogos jest do d.... a dla kogos rewelacyjny i odwrotnie i akurat cena czesto nie ma na to wplywu Odpowiedz Link Zgłoś
arieska Re: fajne kosmwetyki-wpisujemy 13.06.07, 06:25 czarodziejka87 napisała: > Ten tusz jest do d...,no chyba ze dla Ciebie liczy sie tylko cena. Wole dolozyc > > troche grosza i miec rewelacyjny 2000 calorie. A wg mnie (gdy jeszcze mialam do czynienia z firma MF) 2000 Calorie to jedna z najgorszych mascar, jakich uzywalam. Badziewie i strata pieniedzy. Jak widzisz takie ocenianie,ze cos jest do d...nie ma sensu, bo ktos moze nie podzielac zachwytow nad twoim wyborem. Odpowiedz Link Zgłoś
branzoletka Re: fajne kosmwetyki-wpisujemy 13.06.07, 10:42 - Nivea Soft to moja podstawa :D - błyszczyki Vichy Oligo 25 - serum do włosów Avonu - pomadka ochronna Oeparol - lakiery Inglot & Astor Odpowiedz Link Zgłoś
extreme_honey Re: fajne kosmwetyki-wpisujemy 13.06.07, 11:57 Tusz Magnoscopic EL, kolejny po Fatale, który, mimo negatywnych opinii, dla mnie okazał się doskonałym wyborem. Odpowiedz Link Zgłoś
czarodziejka87 Re: fajne kosmwetyki-wpisujemy 13.06.07, 13:04 Oeparol jest spoko, ale ma nieprzyjemny zapach dlatego wole np. Melise:) Odpowiedz Link Zgłoś
czarodziejka87 Re: fajne kosmwetyki-wpisujemy 13.06.07, 13:04 Oeparol jest spoko, ale ma nieprzyjemny zapach dlatego wole np. Melise:) Odpowiedz Link Zgłoś
kotbalamot Re: fajne kosmwetyki-wpisujemy 18.06.07, 14:57 Na zawsze pozostaną ze mną: 1. Szampony bez SLS dla dzieci HIPP i Babydream 2. Odżywki do paznokci, jedyne które mi pomogły-Wibo z wit. C i wapniem oraz odżywka do paznokci tej samej firmy , która produkuje balsam do ust Tisane 3. Do pielegnacji ust - Tisane i szminka Melissa, 4. puder sypki APC 5. na końcówki włosów - jedwab Biosilk i Joanna- serum na końcówki z serii Nutri-system, 6. Lumene- baza pod cienie do powiek 7. Kredki do oczu i ust- Gosh 8. Konturówka do ust - Lumene 9. krem matujący Siarkowa Moc - firmy Barwa 10. baza pod makijaż, cienie , szminki - YSL 11. Szminki Stellars- Helena Rubinstein 12. cienie poczwórne- Guerlain 13.do rąk- krem czerwony Garniera w tubce, Kamill, krem różany Hegron, Kawior i Trufle Bielendy 14. Cienie do powiek Inglot- za duży wybór kolorów 15.Diacneal Avene- wygładza tłustą skórę a jednocześnie odmładza 16. pielęgnacja oczu- Anti-gravity Clinique 17. Balsam do ciała Powitanie z Afryką Bielendy 18. Maseczki do tłustej cery - Flos-leku zelowa antytrądzikowa, Garnier w saszetce z ogórkiem 19. korektor pod oczy - pisak z pędzelkiem L`Oreala i rozświetlacz YSL 20. Evelline- Błyszczyki rózne rodzaje Odpowiedz Link Zgłoś