kasiase 17.06.07, 18:26 witam.prosze poradzcie jaki krem matujacy bedzie najlepszy na upaly pod makijaz do pracy??? probowalam lancome zel matujacy ale bez rewelacji..moze ktoras z Was ma swoje jakies odkrycie??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tisanee Re: krem matujacy???? 17.06.07, 18:54 podobno Dax Cosmetics z serii Perfecta ale jeszcze nie próbowałem, własnie przymierzam sie do kupienia, bo te upały sa okropne, buzia świeci sie po godzinie... Odpowiedz Link Zgłoś
octobre Re: krem matujacy???? 17.06.07, 22:33 ja odkryłam ostatnio apteczny Biodermine z drożdży dla cery tłustej i mieszanej i jak dla mnie rewelacja, matuje na b. długo. Stosuję też równolegle krem nawilżający Iwostin. Odpowiedz Link Zgłoś
elisssa Re: krem matujacy???? 18.06.07, 16:20 Ja stosuje matująco-nawilżający Effaclar La roche posay. Nie wiem czy działa, bo mam koszmarnie tłustą cerę, więc mi żaden matujacy nie pomaga. Ale odkąd mam podkład Revlon Colorstay dla tłustej/mieszanej cery, to buzia mi sie nie świeci. Odpowiedz Link Zgłoś
czarodziejka87 Re: krem matujacy???? 18.06.07, 20:06 ja tez go uzywam i nie narzekam ale spektakularbego efektu matujacego nie ma a jakiejs bardzo tlustej cery nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
czarodziejka87 Re: krem matujacy???? 18.06.07, 20:05 Biodermine matuje az z przesada. Wrecz sciaga cere:/ Odpowiedz Link Zgłoś
kajka85 Re: krem matujacy???? 18.06.07, 20:31 polecam pudrowy zel matujacy z serii Bielenda,super jest!! nakladasz go w ciagu dnia na makijaz pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś