Dodaj do ulubionych

PORAŻKA Ewa z MATRIXA !!!!!

IP: *.acn.pl / 10.70.6.* 12.06.03, 00:23
czytając same superlatywy o pani Ewie postanowiłam tam się wybrać
miła sympatyczna i to wszystko !!!!!!!!!!
włosy moje są trudne grube i bardzo gęste
strzyżenie beznadziejne zrobiła mi okrągły wielki kask czego bardzo
nienawidze ,włosy nie zęby odrastają !!!!!!!!!!!
są gusta i guściki
MOCNO PRZEREKLAMOWANA
skruszona wracam do mojej fryzjerki notabene trafiłam do niej w ten sam
sposob była mocno zachwalana i jej solon na tym forum

Pozdrowienia
Obserwuj wątek
    • Gość: Anka Re: PORAŻKA Ewa z MATRIXA !!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.03, 00:55
      No wiesz, na szczęście nie wszystkie będziemy wyglądać tak samo. Ufff! Co by to
      było jakby wszystkim pasowały te same bluzki, buty czy spodnie? Dramat!!! A tak
      jednej pasuje, drugiej nie. I to jest to szczęście od Boga!
      • Gość: Katia Re: PORAŻKA Ewa z MATRIXA !!!!! IP: *.spray.net.pl 12.06.03, 01:23
        Gość portalu: Anka napisał(a):

> No wiesz, na szczęście nie wszystkie będziemy wyglądać tak samo. Ufff! Co by
        to
        >
        > było jakby wszystkim pasowały te same bluzki, buty czy spodnie? Dramat!!! A
        tak
        >
        > jednej pasuje, drugiej nie. I to jest to szczęście od Boga!

No wiesz, nie o to chodzi, żebyśmy wszystkie wyglądały tak samo. Dobry fryzjer
        potrafi dobrać fryzurę i technikę strzyżenia do każdych włosów. Właśnie, tak
        jak ta niezadowolona z usług pani Ewy, mam trudne włosy, gęste, trochę
        kręcone. Żaden fryzjer,tańszy, czy droższy nie sprostał nie tylko moim
        wymaganiom, ale przede wszystkim włosom. Przetestowałam bardzo wielu. I
        myślałam, że niestety tak już będzie, bo co tu ukrywać większość fryzjerek,
        czy fryzjerów kończy jakieś zawodówki, w których chyba od wieków uczą
        instuktorki, starsze panie. Ale zdarzył się cud i wiem, że jest fryzjer,
        którego mogę polecić z naprawdę czystym sumieniem, który odmienił mój sposób
        patrzenia na fryzjerstwo jak na sztukę - Krzysztof Chodorski z
        salonu "Krzysztof". Młody chłopak,który nie tylko szkoli się we Francji,
        prowadzi szkołę, ale co najważniejsze ma dar. Przed strzyżeniem można
        porozmawiać spokojnie, tłumaczy wszystko od początku co będzie robił, jaki to
        da efekt i potrafi dobrać odpowiednią fryzurę do kształtu twarzy. Muszę
        powiedzieć, że byłam kiedyś na prowadzonym przez niego szkoleniu, jako modelka
        i wszystkie panie, które też były w tym czasie, nie tylko były zadowolone, ale
        mi się podobało, jak one wyglądały. Nieraz była taka zmiana, radykalna, ale
        świetna. W każdym ranie jego strzyżenie i czesanie bardzo przypadło mi do
        gustu.
        • mantha Katia! 12.06.03, 09:20
          Z Twojego opisu wynika, ze mamy podobny "gatunek" wlosow, i mam podobne
          doswiadczenia - mnostwo fryzjerow - efekt (w 99%) nedzny.
          Dlatego mam uprzejma prosbe o adres bądz/i telefon do tego fryzjera z ktorego
          jestes zadowolona.
          Z gory dziekuje i pozdrawiam
          • Gość: aneta Re: Katia! IP: *.acn.pl 12.06.03, 09:58
            Mam to samo !

Opis moich włosów idealnie pasuje do twoich ale
            fryzjerzy w ogóle nie biorą tego pod uwagę i ścinają je
            tak jakbym miała idealnie proste druty - efekt to garnek
            na głowie a la kasjerka z hipermarketu, nie piewrwszej
            młodości na dodatek. Jestem na skraju załamania
            nerwowego, jest lato, wyglądam okropnie, ja się błąkam od
            salonu do salonu i wciąż nie jestem zadowolona.

Za namiary do pana Krzysztofa będę wdzięczna.
          • dun-ka Re: Katia! 12.06.03, 11:25
            Też jestem chętna telefon do p. Krzysztofa.
            Pozdr.
            • Gość: Katia Re: Katia! IP: *.spray.net.pl 12.06.03, 12:12
              Tel. do salonu, w którym on obcina, na razie chyba jest jeszcze tylko
              komórkowy, 605 239 735, to na Żoliborzu, Krasińskiego zdaje się. W tym salonie
              usługi, niestety nie są tanie. Można jeszcze zobaczyć, jakie są ceny w innych
              salonach Krzysztofa, jest ich chyba trzy. Tam, w końcu pracują wyszkoleni
              przez niego ludzie. Ale myślę, że podobne. Jedno wiem na pewno, że jest też
              jego salon w Radomiu, bo tam pracuje moja znajoma, nie muszę chyba dodawać, że
              cena o połowę niższa. Ja osobiście wiem, że nie ma jak ręka Mistrza, mi
              naprawdę pomógł. Przy pierwszym strzyżeniu, nauczona doświadczeniem, najpierw
              obrazowo mówiłam, o co mi chodzi. Że nie chce wyglądać jak stara baba, chcę
              mieć jakąś nowoczesną fryzurę, ale bez przegięć, chcę po prostu ładnie
              wyglądać, a że mam mnóstwo włosów na głowie, chciałam, żeby jakoś zmniejszyć
              ich ilość. Cały czas mówiłam, a później patrzyłam mu na ręce i doppytywałam
              się, co robi, czy tak będzie dobrze, czy nie będzie wyglądało to źle.
              Strasznie bałam się, że spieprzy. Ale nie. Chciałam mieć pocieniowane włosy i
              to mocno, mam. I nie man szopy na głowie, bo brzytwą "pracował nad ich
              materią". Bardzo fajnie mi je postrzępił na całej długości, układają się
              lekko, lekko są powykręcane. Ja po prostu mówiłam, co chcę, brałam pasmo
              włosów i mówiłam, jak ja chcę, żeby to wyglądało, jaki ma być efekt. Ze to
              chcę krócej, to dłużej, do tego oddzielną grzywkę, bardziej gęstą. A on mówił,
              jak to da się osiągnąć. Ja akurat od dawna wiedziałam, jak powinnam być
              ostrzyzona, żeby było dobrze. Ale on ma również intuicję i proponuje coś, na
              przykład w tracie strzyżenia. Poza tym pięknie czesze. Okazało się, że mogę
              mieć proste włosy, bez obrzydliwego kasku jak i lekko podkręcone. Rewelacja.
              Podałam ten telefon z naprawdę czystym sumieniem, że nikomu nie zaszkodzę.
              Taką mam nadzieję. Gdybym miała jakąkolwiek wątpliwość, w ogóle bym go nie
              polecała, bo znam to rozczarownie, jeśli płaci się ciężkie pieniądze, a efekt
              żaden. Może w jakiś sposób uda się wam znaleźć np. na takim szkoleniu, gdzie
              płaci się za usługę mniej niż połowę, a obcinają mistrz i uczeń. I nie ma się
              co bać, bo ja w ten sposób korzystałam.
              Ale pamiętając te zachwyty nad panią Ewą, która nie dała jednak rady mocnym
              włosom, to nie chciałabym kogokolwiek wpuścić w maliny. Ja po prostu nie
              spotkałam się, żeby ktoś wyszedł od Krzysztofa niezadowolony, wręcz
              przeciwnie, nawet babcie, które przychodziły ze swoimi córkami, czy wnuczkami
              i cały czas się wtrącały, były szczerze zadowolone i gratulowały mu talentu.
              • mantha Re: Katia! 12.06.03, 14:25
                dzieki za odpowiedz.
                jakbys mogla jeszcze przyblizyc ceny? piszesz, ze sa wygórowane, wiec chce sie
                nastawic, zeby nie bylo potem obciachu, jak przyjdzie do placenia, a ja nie
                dysponuje taką kasą :-))
                pzdr.
                • Gość: Katia Re: Katia! IP: *.spray.net.pl 12.06.03, 14:55
                  mantha napisała:

> dzieki za odpowiedz.
                  > jakbys mogla jeszcze przyblizyc ceny? piszesz, ze sa wygórowane, wiec chce
                  sie
                  > nastawic, zeby nie bylo potem obciachu, jak przyjdzie do placenia, a ja nie
                  > dysponuje taką kasą :-))
                  > pzdr.

Zadzwoń na komórkę, powiedz, że chciałabyś się zorientować ile kosztuje np.
                  strzyżenie + czesanie. Wydaje mi się, że komplet, czyli farbowanie, strzyżenie
                  i czesanie 270 zł. Może nie jest to aż tak dużo, ale też niemało. Poza tym,
                  biorą po uwagę, że jakiś wcześniejszy wątek dotyczył tego fryzjera i rzekomo,
                  zajmuje się on tylko znajomymi i strżyże na jegno kopyto, co jest, moim
                  zdaniem, zupełnym nieporozumieniem, możesz zajrzeć do salonu i porozmawiać z
                  Krzysztofem. Jeśli uznasz, że potrafi cię ostrzyc, to się ewentualnie umówisz.
                  Życzę pięknej odmiany :)
                  • mantha Re: Katia! 12.06.03, 15:29
                    Gość portalu: Katia napisał(a):

> mantha napisała:
                    >
                    > > dzieki za odpowiedz.
                    > > jakbys mogla jeszcze przyblizyc ceny? piszesz, ze sa wygórowane, wiec chce
                    >
                    > sie
                    > > nastawic, zeby nie bylo potem obciachu, jak przyjdzie do placenia, a ja ni
                    > e
                    > > dysponuje taką kasą :-))
                    > > pzdr.
                    >
                    > Zadzwoń na komórkę, powiedz, że chciałabyś się zorientować ile kosztuje np.
                    > strzyżenie + czesanie. Wydaje mi się, że komplet, czyli farbowanie,
                    strzyżenie
                    > i czesanie 270 zł. Może nie jest to aż tak dużo, ale też niemało. Poza tym,
                    > biorą po uwagę, że jakiś wcześniejszy wątek dotyczył tego fryzjera i rzekomo,
                    > zajmuje się on tylko znajomymi i strżyże na jegno kopyto, co jest, moim
                    > zdaniem, zupełnym nieporozumieniem, możesz zajrzeć do salonu i porozmawiać z
                    > Krzysztofem. Jeśli uznasz, że potrafi cię ostrzyc, to się ewentualnie
                    umówisz.
                    > Życzę pięknej odmiany :)

Dziekuje bardzo, licze na odmiane jak nigdy w zyciu, i mam nadzieje, ze bedzie
                    piekna, jak to fajnie ujęłaś.
                    Wydaje mi sie, ze 270 za taki zestaw uslug nie jest kosmiczna ceną, tym
                    bardziej, ze mi chodzi tylko o strzyżenie (nawet nie chce zeby mnie czesal, bo
                    chce sprawdzic jak bede naprawde codziennie wygladac).
                    Poza tym bardzo kusi mnie fakt, ze jest to na zoliborzu, gdzie pracuje i to
                    ulatwia sprawe.
                    jeszcze raz dziekuje i pozdrawiam :-)

• Gość: Anka Re: PORAŻKA Ewa z MATRIXA !!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.03, 11:54
          Gość portalu: Katia napisał(a):
          > No wiesz, nie o to chodzi, żebyśmy wszystkie wyglądały tak samo.

Przeciez dlatego dodałam "na szczęście"!

• Gość: aga Re: PORAŻKA Ewa z MATRIXA !!!!! IP: *.sloneczny.pl / 10.102.17.* 12.06.03, 15:09
        Sorry, że spytam, ale czy Ty jesteś adwokatem pani Ewy? Może przestań już robić
        jej tą nachalną reklamę, bo wychodzi Ci antyreklama. Żadna z nas tu piszących
        (jak przypuszczam) nie jest kretynką i sama będzie umiała ocenic czy "robota"
        p. Ewy jej pasuje czy nie. I pozwól nam na to.
        • Gość: Monika Re: PORAŻKA Ewa z MATRIXA !!!!! IP: 213.17.162.* 12.06.03, 15:15
          Gość portalu: aga napisał(a):

> Sorry, że spytam, ale czy Ty jesteś adwokatem pani Ewy? Może przestań już
          robić
          >
          > jej tą nachalną reklamę, bo wychodzi Ci antyreklama. Żadna z nas tu piszących
          > (jak przypuszczam) nie jest kretynką i sama będzie umiała ocenic czy "robota"
          > p. Ewy jej pasuje czy nie. I pozwól nam na to.

ja po przeczytaniu wszystkich postow Anki na temat pani Ewy doszlam do wniosku
          ze albo jest to sama Ewa albo ktos z jej rodziny ;)
        • Gość: Anka Re: PORAŻKA Ewa z MATRIXA !!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.03, 15:29

> Sorry, że spytam, ale czy Ty jesteś adwokatem pani Ewy?

Sorry, że odpowiadam, ale adwokatem jej nie jestem i nie wiem skąd to niezwykle
          dowcipne przypuszczenie? Że chwalę ją na forum??? Forum chyba po to jest, by
          pisać o czymś/kimś dobrze lub źle. Ktoś kto pisze w samych superlatywach np. o
          Krzysztofie, o dziwo, nie wyzwala w Tobie takiej dawki adrenaliny jak ktoś kto
          dobrze pisze o Ewie!?! Nie jest to dziwne?

Może przestań już robić
          >
          > jej tą nachalną reklamę, bo wychodzi Ci antyreklama.

W końcu "kretynką nie jesteś, jak przypuszczasz" i powinnaś wiedzieć, że nikt
          nie zmusi Cię do pójścia tam, gdzie iść nie zamierzasz, nie? Więc czemu tak
          podniecasz się niezdrowo tym, że być może jest to antyreklama? Ty na tym nie
          stracisz, a zapewniam Cię, że ona też nie. Wręcz przeciwnie.

Żadna z nas tu piszących
          > (jak przypuszczam) nie jest kretynką i sama będzie umiała ocenic czy "robota"
          > p. Ewy jej pasuje czy nie. I pozwól nam na to.

Absolutnie nikomu niczego nie zabraniam. Voila! Wątek o zaletach pracy Ewy
          powstał po to, by niektóre z Was mogły sprawdzić na własnej skórze czy to
          prawda. Jestem jedną z setek zadowolych kilentek z Jej kunsztu i fantazji
          fryzjerskich, ot co! A że (powtórzę po raz trzeci) nie wszystkim, na szczęście
          podoba się to samo, co chwala Bogu! Dlatego wątek o niezadowoleniu z jej usług
          też ma szansę na przeżycie. Po co ta niezrozumiała agresja i napaść???
          Dziewczyno, wyluzuj. Nikt nie zmusza Cię do niczego. Mamy demokrację i wolność
          słowa. Popatrz tylko czasem trzeźwo na to co piszesz. Tylko tyle i aż tyle. :)
          • Gość: aga Re: PORAŻKA Ewa z MATRIXA !!!!! IP: *.sloneczny.pl / 10.102.17.* 12.06.03, 18:19
            eee, to ty wyluzuj :) ja jestem bezstronna, pani ewa mnie ani ziębi, ani
            grzeje, tak samo jak pan krzysztof, czy kto tam jeszcze... nie rozumiem tylko,
            dlaczego rzucasz sie na każdą dziewczynę, która niepochlebnie się o twojej
            idolce wyraża. wszyscy już znamy twoją opinię i naprawdę nie musisz każdego
            listu na "nie" kontrować listem na "tak". nie możesz zostawić bez komentarza
            wątku, który nie zgadza się z twoją opinią? nie? no dobra... ale to robi się
            nudne. bez urazy, oczywiście. pozdrawiam bardzo serdecznie! :))
            • bukra Re: PORAŻKA Ewa z MATRIXA !!!!! 12.06.03, 18:57

> eee, to ty wyluzuj :) ja jestem bezstronna, pani ewa mnie ani ziębi, ani
              > grzeje, tak samo jak pan krzysztof, czy kto tam jeszcze...

Wiesz co? Postanowiłam właśnie sobie, że dam spokój. Jasne. Wyluzowuję, tylko
              jeszcze jedno sprostowanie. Wiesz czemu odpisuję? Bo przeraża mnie ta pustka
              tych dziewczynek, które namiętnie demonstrują swoje durnowate przypuszczenia,
              że ja = Ewa. I to mnie w zasadzie wali, bo p. Ewa jest dla mnie jedynie
              profesjonalistką i that's all a nie rodziną, mężem, kochankiem, uciemiężoną,
              pokrzywdzoną, etc. etc. I też staram się byĆ bezstronna i obiektywna, ale
              jeżeli jedna z drugą gąską upierają się, że wątek o nachalnie reklamowanych
              dobrach wszelakich jest bardziej podniecający niż wątek o salonie p. Ewy, to
              wytłumacz mi na jakiej podstawie można wydawać tak denne sądy!? To walka z
              wiatrakami. Pasuję. Amen.

nie rozumiem tylko,
              > dlaczego rzucasz sie na każdą dziewczynę, która niepochlebnie się o twojej
              > idolce wyraża.

Na żadną bidulkę się nie rzucam. Naprawdę nie widzisz różnicy między
              komentarzem a w napastliwym postem??? Naprawdę??????

Też pozdrawiam serdecznie. A durnowate panny niech pozostaną z własnymi
              wyimaginowanymi twierdzeniami, że Anka = Ewa. Jeżeli mają być szczęśliwsze, to
              czemu tego misiom o malutkim rozumku zabronić...? :))

• Gość: Monika Re: PORAŻKA Ewa z MATRIXA !!!!! IP: 213.17.162.* 12.06.03, 11:56
      Gość portalu: Nina 2 napisał(a):

> czytając same superlatywy o pani Ewie postanowiłam tam się wybrać
      > miła sympatyczna i to wszystko !!!!!!!!!!
      > włosy moje są trudne grube i bardzo gęste
      > strzyżenie beznadziejne zrobiła mi okrągły wielki kask czego bardzo
      > nienawidze ,włosy nie zęby odrastają !!!!!!!!!!!
      > są gusta i guściki
      > MOCNO PRZEREKLAMOWANA
      > skruszona wracam do mojej fryzjerki notabene trafiłam do niej w ten sam
      > sposob była mocno zachwalana i jej solon na tym forum

jesli zauwazysz to mocno reklamowala ja pani o nicku Anka, a oprocz niej
      niewiele wiecej osob;
      ja chodze od ponad roku regularnie co 2 miesiace do pani Renaty z salonu Trend
      na Kabatach, wiele razy byla o niej mowa na tym forum i 99% kobiet opisujacych
      swoje wizyty bylo zachwyconych jej talentem; dobiera ksztalt fryzury i kolor
      wlosow do koloru cery, oczu, gestosci wlosow, ksztaltu glowy itd. jest naprawde
      niesamowita a najlepiej o niej chyba swiadczy to, ze na wizyte trzeba czekac
      ponad miesiac; bardzo wazne jest, zeby pojsc koniecznie do p. Renaty czyli
      wlascicielki zakladu, poniewaz reszta jej pracownic nie dorownuje jej talentem
    • Gość: Anka Re: PORAŻKA Ewa z MATRIXA !!!!! IP: *.acn.waw.pl 12.06.03, 13:16
      kiedyś rozpoczęłam watek o panu Krzysztofie Chodorskim, chciałam się
      dowiedzieć, co sądzicie o jego pracy, opinie były rózne, niektóre takie, że
      srtzyże na jedno kopyto, a najchetniej zajmuje się tylko swoimi znajomymi. to
      są oczywiście opinie z poprzednich wątków, jestem ciekawa jak jest naprawde,
      tym bardziej że chodziłam przez jakiś czas do p. Małgosi z MK de Varsovie, ale
      ostatnio sie nie popisała. czy ceny u Krzysztofa Chodorskiego są podobne jak w
      Mk de Varsovie?, jest tez teraz na pierwszej stronie watek - relacja z wizyty w
      JACQUES DESSANGE, u p. Ewy Iwanickiej, czy ktos jeszcze chodzi do niej?
      • Gość: Orchidea Re: Ewa=Anka IP: *.acn.pl 12.06.03, 16:01
        Ja też uważam,że Anka co ją tu tak nachalnie reklamuje, jest albo samą Ewą albo
        kimś z jej rodziny.Żadna klientka nawet najbardziej zachwycona kunsztem
        fryzjera, nie pisałaby aż tyle i z takim zaangażowaniem.Mało tego pilnując
        sumiennie, coby wątek nie spadł, dopisując ciągle nowe rzeczy.
        Kobito zamów sobie płatną reklamę w jakimś babskim pisemku i przestań w kółko o
        sobie pisać, bo już wszyscy mają dość twojego samowychwalania się.
        • bukra Re: Ewa=Anka 12.06.03, 19:01
          A to, że podbijam wątek o życiowej porażce p. Ewy, też świadczy o tym, że ją
          reklamuję na "TAK"? Lecz się, dziewczynko a nie zajmuj wyciąganiem idiotycznych
          wniosków, bo nie wychodzi Ci tonajlepiej, niestety. :( Anka
          • Gość: Orchidea Re: Ewa=Anka IP: *.acn.pl 12.06.03, 19:57
            To ty się lecz, bo jak widać ja nie jestem odosobniona w swojej opinii.A to,że
            włazisz w każdy wątek jej dotyczący to znaczy,że jeste osobiście tym
            zainteresowana.
            No i jak widzę masz następny nowy login do zachwalania pani Ewy?
    • anna-kl Re: Ewa=Anka 12.06.03, 20:22
      Hahaha, droga fryzjerko co zmieniasz nicki i udajesz tu zachwyconą klientkę
      myślisz,że ktoś się na to nabierze ? Tak jak powiedziała Orchidea- wykup sobie
      reklamę w jakimś babskim piśmie i już, a nie się tutaj produkujesz.
      Swoją drogą ja do takiej przekupy nigdy nie poszłabym, a już najgorsze są
      takie "co to wszystko od razu wiedzą w czym klientce do twarzy"a ty się ponoć
      do takich zaliczasz, hahaha!
      • Gość: gogaaaa Re: Ewa=Anka IP: *.torun.mm.pl 12.06.03, 20:24
        HA HA HA HA

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka