Gość: koko IP: 194.250.98.* 12.06.03, 15:09 czy możecie mi podpowiedzieć o jakie perfumy mogę poprosić osobę wyjeżdżającą do USA? Chciałabym jakiś oryginalny zapach, którego u nas nie miałabym szans kupić. Wiem, że mogę na Was liczyć Pozdrawiam koko Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ina Re: perfumy z USA-pilne! IP: 148.246.104.* 12.06.03, 23:43 bardzo trudno Ci cokolwiek doradzic, bo okreslenie "ladne, oryginalne perfumy" kazdy interpretuje bardzo indywidualnie. Jednakze moge wskazac Ci te marki, ktore, mysle, nie wystepuja w Polsce, choc zdecydowana wiekszosc jest juz dostepna. CREED (francuska marka z ogromnymi tradycjami), w Polsce chyba nieznana, np. Imperial Millesime, z nuta kolonska, moze troszke przypomina Eau du Soir Sisleya, ale bardziej kolonska Oscar de la Renta - Volupte Jacomo - nie pamietam nazwy, ale chyba tylko Jacomo, dla pan Jakos nic wiecej nie przychodzi mi do glowy, ale, jesli moge cos zasugerowac, to radzilabym Ci kupienie perfum jednak na miejscu, w Polsce, bo prawie wszystkie liczace sie na rynku perfumiarskim marki sa tam obecne, a bardzo wazne jest jednak "dopasowanie" zapachu do wlasnych gustow. Zeby uprzedzic wszelkie na mnie ataki, musze podkreslic, ze nie wiem na 100%, czy marki, ktore wskazalam sa niedostepne w Polsce. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: perfumy z USA-pilne! IP: 194.250.98.* 13.06.03, 12:37 Wielkie dzieki! pozdrawiam serdecznie koko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nitka Re: perfumy z USA-pilne! IP: *.ipt.aol.com 13.06.03, 18:05 Moze M.Kors,Anna Sui,Kenneth Cole,Stila... nie widzialam tych zapachow w Polsce... Troszke tego tutaj jest.... Oprocz tego w Sephorze jest smieszna seria "Demeter Fragrances" gdzie jest np zapach "Laundromant" i rzeczywiscie pachnie pralnia...."Tomato" "Gin&Tonic" "Snow" Odpowiedz Link Zgłoś