filipjanka1 23.06.07, 20:17 Kiedy zaczyna się lato na dekoldzie wyskakują mi krostki, prawdopodobnie od słońca. Wygląda to kiepsko. Może któraś z was miała ten problem i skutecznie go zwalczyła. Proszę o radę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
farelkaa Re: krostki na dekoldzie 23.06.07, 21:36 Idź do dermatologa, to może jakieś uczulenie albo coś. Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_w_sadzie Re: krostki na dekoldzie 23.06.07, 23:25 A nie spryskałaś się czasem jakąś wodą toaletową przed wyjściem na słońce?? Przede wszystkim używaj kremów z wysokim filtrem - to ważne! Po drugie - smaruj po kilka razy dziennie maścią nagietkową (kosztuje grosze w każdej aptece). Odpowiedz Link Zgłoś
sathi1983 Re: krostki na dekoldzie 24.06.07, 08:50 Sprubój przemywać skórę mydłem siarkowym. Odpowiedz Link Zgłoś
bonda2 Re: krostki na dekoldzie 25.06.07, 15:14 Mialam taki problem jak uczelenie od slonca. Poszlam do apteki i babeczka z apteki szybko mi poradzila czym powinnam smarować..Fenistli gel ... i krostki od slonca zniknely. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś