Dodaj do ulubionych

cud tabletki odchudzające - poleccie cos prosze

26.06.07, 15:36
Poleccie mi prosze jakies tabletki ochudzajce, ktore przetestowalyscie i z
doswiadzcenia wiecie,ze maja super dzialanie wyszczuplajace. Niestety nie
moge jeszcze cwiczyc, bo jestem po cesarskim cieciu i rana w dalszym ciagu
nie moze byc obciazana,a schudnac chce. Cwicze na gorne czesci ciala ale
niestety na pupe, biodra i nogi nie moge. Prosze pomozcie!
Dziekuje!
Obserwuj wątek
    • gofera2 Re: cud tabletki odchudzające - poleccie cos pros 26.06.07, 15:43
      a karmisz piersia?
      polecam racjonalne jedzenia,nie ma tabletek cud to fikcja wymyślona przez firmy
      farmaceutyczne ...
      • vertiggo Re: cud tabletki odchudzające - poleccie cos pros 26.06.07, 15:50
        nie karmie piersia.

Jestem poprostu zalamana. Przed ciaza 46 kilo a teraz 67kg. Czuje sie strasznie
        brzydka. Jak zrzucic ten balast bez cwiczen?
        • annszc Re: cud tabletki odchudzające - poleccie cos pros 26.06.07, 16:46
          ja zaczełam cwiczyc 4 dni !!! Tak, dni, po cesarce abyło to 9 mies temu ,
          delikatnie bardzo, a potem codziennie spacery po 2 godz - naprawde działa,
          tabletki nie istnieją choc do rucchu warto dodac L-karnityne
        • kornelka_morelka Zacznij karmić piersią 26.06.07, 23:37
          vertiggo napisała:
          > nie karmie piersia.
          > Jestem poprostu zalamana. Przed ciaza 46 kilo a teraz 67kg. Czuje sie strasznie
          > brzydka. Jak zrzucic ten balast bez cwiczen?

Zacząć karmić piersią.
          • vertiggo Do karmelki 27.06.07, 12:38
            Jakbym mogla karmic piersia to bym karmila. Mam problemy z piersiami.
    • es_el_ka Re: cud tabletki odchudzające - poleccie cos pros 26.06.07, 16:52
      Tylaś 9 miesiecy to teraz daj sobie przynajmniej tyle samo na zrzucenie.
      Tablety z "super dzialaniem wyszczuplajacym" mozna sobie miedzy bajki wsadzic.
    • zeeliah Re: cud tabletki odchudzające - poleccie cos pros 26.06.07, 19:02
      ruch, ruch i jeszcze raz ruch no i racjonalna dieta, poszukaj w googlu "akademi
      żywienia" oni pomogą
      a tabletki cud to tylko w matrixie:)
    • zettrzy Re: cud tabletki odchudzające - poleccie cos pros 26.06.07, 23:00
      dowolne tabletki, musi ich byc 80 w opakowaniu, rozrzuca sie po podlodze i
      zbiera podnoszac kazda indywidualnie
      • kat_ja1 Re: cud tabletki odchudzające - poleccie cos pros 26.06.07, 23:49
        zettrzy napisała:

dowolne tabletki, musi ich byc 80 w opakowaniu, rozrzuca sie po podlodze i
        zbiera podnoszac kazda indywidualnie

:))))Dobre, zaśmiałam się na głos:)A najlepiej jakby tak przez godzinę rozrzucać
        i zbierać, co uzbierasz, to rozrzucasz:) Nie no poważnie, nie ma żadnej cud
        tabletki, gdyby taka istniała, to w stanach nie byłoby ani jednego grubasa, a
        przecież tam jest ogrooomny, o ile nie największy przemysł środków
        odchudzających. Oczywiście są środki, które dopóki się je bierze i utrzymuje
        dietę, działają, ale trwa to krótko i na chwilę, a biorąc pod uwagę iloś chemii
        w tych preparatach naprawdę nie warto. Tym bardziej, że teraz utrzymać dietę
        jest łatwiej, warzyw i owoców w bród, pomyśl ile kg tego kupisz, zamiast
        jakiegoś nie wiadomo jak działającego środka....Pamiętam taki obrazek, przed
        łóżkiem klęczy kobieta, modli się, w modlitwie prosi, Boże, była już dieta
        cud...teraz poproszę o sam cud:)
        • magdoska1 Re: cud tabletki odchudzające - poleccie cos pros 27.06.07, 07:25
          co dziennie spacer 2 godz, z pożytkiem dla dziecka i ciebie (nie licz na cud
          tabletki!!!!) + karmienie piersią też zabiera energię u mnie jeszcze doszło
          opieka nad wymagającym maleństwem, do tego balsam do ciała. Opieka nad dzieckiem
          lepsza od ćwiczeń!!! A jak tobie chce się jeszcze ćwiczyć pomimo że masz
          malutkie dziecko to chyba masz spokojnego dzidziusia :-)))) Moje tak dało mi w
          kość w dzień i w nocy że od razu schudłam (i spacerowałam po minimum!!! 2 godz.
          dziennie - ale spacer a nie iście na lody, cze z przekąską w rece)
    • top.x tabletki odchudzające odchudzaja portfele 27.06.07, 08:01
      Tabletki odchudzające jedynie odchudzają portfele ;)
      Spróbuj wykonywać ćwiczenia izometryczne. Tak może ćwiczyć każdy niezależnie od
      stanu zdrowia. Ćwiczenia zajmują zaledwie kilka minut dziennie i są przyjemne
      oraz absolutnie nie męczące.
    • othala76 Re: cud tabletki odchudzające 27.06.07, 12:06
      "takie rzeczy to tylko w erze"
      ruch ruch ruch
    • komyszka Re: cud tabletki odchudzające - poleccie cos pros 27.06.07, 14:51
      czerwona herbata pu-erh , błonnik w tabletkach, dużo wody mineralnej.
      nie żałuj że nei mozesz karmic piersia bo to wbrew pozorom nie jest zadna
      gwarancja gubienia kg. (wrecz przeciwnie- mozna dodatkowo utyc- zalezy od
      predyspozycji oczywiscie).rozumiem ból bo sama po porodzie przez ok. miesiac nie
      patrzyłam po prostu w lustro aby sie nie dołować. wspomniane przez mnie wyzej
      sposoby okazały sie w powrocie do przedciazowej wagi b. pomocne. jednak
      zdecydowanie polecam również ruch- regularny, zaplanowany,najlepiej zapisz sie
      najakies zajęcia bo to dodatkowo mobilizuje oraz umozliwia urozmaicenie
      codziennej monotonii. i nie martw sie. wrócisz do dawnego wygladu. wiekszym lub
      mniejkszym wysiłkiem- ale wrócisz:)tzrymam kciuki!!:)
    • nadinka_nadinka Re: cud tabletki odchudzające - poleccie cos pros 27.06.07, 15:19
      sa takie, pochodne amfetaminy. na pewno chcesz takie?
      • blackkattzy90 Re: cud tabletki odchudzające - poleccie cos pros 29.06.07, 00:47
        Ja slyszlam ze dobry jest meizitang... dzis nawet go zamowilam 90zl z przesylka.
        z tego co czytalam ma podzielona opinie co do tego czy jest odpowiednim (pod
        wzgledem zdrowotnym)preparatem dla calego organizmu,ale zaryzykowalam i kupilam.
        mam 168cm wzrostu i waze 72kg,wygladam jak potwor,probowalam
        wszystkiego,ostatnio nawet pilam ocet... pomoglo,ale stracilam duzo
        wlosow,paznokcie zaczely mi sie lamac,balam sie pic tego na dluzsza mete,wiec
        przestalam, teraz sprobuje tego... zaczynam kuracje od poniedzialku,bo w sobote
        powinnam juz dostac swoje "tabletki szczescia" sa chyba moja ostatnia deska
        ratunku. Oczywiscie nie ogranicze sie tylko do lykania tabletek,bo przez te
        30dni bede jezdzila na rowerze,cwiczyla,duzo pila,jadla owoce,warzywa,zero
        ziemniakow,makaronow itd... dam znac czy cos pomoglo tylko podaj jakies namiary
        na siebie.Pozdrawiam cieplutko.Kaska :)
        • ginny22 Re: cud tabletki odchudzające - poleccie cos pros 29.06.07, 00:52
          > mam 168cm wzrostu i waze 72kg,wygladam jak potwor,

Litości, nie mów takich bzdur. Masz leciutką nadwagę, nie dramatyzuj.
          • kat_ja1 blackkattzy90 29.06.07, 04:00
            Wydział do Zwalczania Zorganizowanej Przestępczości Narkotykowej zarządu w
            Wa-wie CBś....na pewno będzie zainteresowany...chcesz dokładniejszy namiar?:)
        • kat_ja1 Re: cud tabletki odchudzające - poleccie cos pros 29.06.07, 03:45
          "Na Pomorzu pojawił się niebezpieczny chiński "lek" na odchudzanie. Działa
          podobnie do amfetaminy, uzależnia jak narkotyk i może zabić. Najpierw do
          szpitala psychiatrycznego, a potem do Kliniki Toksykologii gdańskiej Akademii
          Medycznej trafiła pacjentka w stanie psychozy, donosi "Dziennik Bałtycki".
          Kobieta biorąc nielegalnie sprowadzany z Chin preparat - próbowała schudnąć. W
          preparacie tym znajduje się sibutramina, substancja o działaniu podobnym do
          amfetaminy - mówi dr Wojciech Waldman, toksykolog z AMG. Preparat meizitang jest
          reklamowany w internecie jako "hit w odchudzaniu", który po 30 dniach stosowania
          pozwala na zmniejszenie wagi nawet o 12 kilogramów.

Można go bez problemu kupić na internetowej aukcji lub u osób, przedstawiających
          się jako "lekarze medycyny chińskiej". Tymczasem meizitang spowodował już na
          świecie śmierć co najmniej kilkudziesięciu osób! Ostrzegają przed nim zarówno
          niemieccy, jak i brytyjscy lekarze. Specjaliści podkreślają, że sibutraminę
          można zażywać wyłącznie pod kontrolą specjalisty. - Już dwukrotnie nie
          dopuściliśmy do przemytu tego preparatu - twierdzi Jolanta Twardowska,
          rzeczniczka Izby Celnej w Gdyni. - Pierwszy raz w lutym, drugi w minionym
          tygodniu. Łącznie zatrzymaliśmy na granicy 13 600 tabletek."

faktycznie, hicior, pogratulować "zdrowego" rozsądku
        • kat_ja1 Re: cud tabletki odchudzające - poleccie cos pros 29.06.07, 13:29
          Jeszcze jedna ważna sprawa, pewne specyfiki, typu meridia, są przepisywane przy
          otyłości, żaden normalny lekarz, nie przepisze środka tak obarczonego efektami
          ubocznymi osobie z nadwagą. To samo dotyczy innych preparatów. Są przepisywane
          dla grubasów, którzy ważą po 120-180 kg.
          Jeżeli nie jesteś osobą sprzedającą ów coś, i ważysz 72 kg, to bardzo
          ryzykujesz....Była kiedyś pewna baaaaaardzo bogata i bardzo samotna mimo
          bogactwa, kobieta..Tak pragnęła być kochana, że stwierdziła, że powodem braku
          miłości jest jej nadwaga...odchudzała się więc, a że nie było efektów przy
          normalnej diecie, sięgnęła po specyfiki nie do końca zbadane...Straciła w
          krótkim czasie 20 kg..... łącznie z życiem, serce nie wytrzymało. Nazywała się
          Christina Onasiss....i nie zmarła jak niektórzy twierdzą "dzięki" narkotykom, a
          właśnie odchudzaczom.
    • izar2 Re: cud tabletki odchudzające - poleccie cos pros 29.06.07, 06:45
      brałam ten meizitang;jeść się nie chce,spać też-ogólnie wszystko ok pod
      warunkiem,że ściśle przestrzega się "instrukcji obsługi"
      • agatka_to_ja Re: cud tabletki odchudzające - poleccie cos pros 29.06.07, 12:16

izar2 napisała:

> brałam ten meizitang;jeść się nie chce,spać też-ogólnie wszystko ok pod
        > warunkiem,że ściśle przestrzega się "instrukcji obsługi"

JAsne... a tyu przypadkiem handlujesz tym gownem???????????????????????????????

a wielu klientow juz wacha kwiatki od spodu......

tak to jest, jak sie dupy nie chce ruszyc i mniej zrec...
    • bromba-i-inni Re: cud tabletki odchudzające - poleccie cos pros 29.06.07, 09:52
      Meridia. W aptece na recepte. Nie wiem po co ludzie kupują jakieś śmiecie na
      straganach, skoro w aptece dostępna jest legalnie meridia;/
      Wyprzedzam durnowate głosy: NIE uzależnia-to nie jest narkotyk, poprawia humor
      (raz że sie chudnie, dwa-to pochodna antydepresantów), NIE ma efektu jo-jo, NIE
      powoduje zaburzeń snu ani skoków ciśnienia. Tyle że to lek do leczenia
      otyłości, normalny lekarz nie przypisze tego komuś kto waży 72kilo;))))
      • blackkattzy90 Re: cud tabletki odchudzające - poleccie cos pros 29.06.07, 12:26
        Trudno... juz zamowilam. pewnie wszystko bedzie dobrze,bo jak to mowia "zlego
        diabli nie biora" haha :) duzo czytalam o tych taletkach i wielu ludzi
        wypowiedzialo sie pozytywnie... sami nie wiemy ile chemii zjadamy w zwyklych
        produktach do codziennego spozycia i zyjemy.Wszystko ma 2 strony medalu :)
        • gofera2 Re: cud tabletki odchudzające - poleccie cos pros 29.06.07, 12:38
          co uspakajasz swoje sumienie
          ja od listopada schudłam 8 kg, chudłam powoli ale zdrowo i nie wieżę w jakieś
          cud środki właśnie wszystko ma 2 strony medalu, schudniesz a jak nie zmienisz
          sposobu odżywiania jojo gwarantowane , powinni to pisać na ulotce ...........
          • blackkattzy90 Re: cud tabletki odchudzające - poleccie cos pros 29.06.07, 13:04
            JA WE WRZESNIU WAZYLAM OK 85KG TERAZ WAZE 72,ALE SCHUDLAM TYLKO DLATEGO,ZE NIE
            MIESZKALAM W DOMU. TUTAJ NIE POTRAFIE SCHUDNAC I MUSZE SOBIE JAKOS POMOC.
        • kat_ja1 Re: cud tabletki odchudzające - poleccie cos pros 29.06.07, 13:13
          Mówisz "złego diabli nie biorą"...niby tak, ale wydaje mi się, że jeżeli ktoś
          chce się truć i ta trucizna mu nie szkodzi, to mimo tego, nie powinien jej
          reklamować, jako nieszkodliwej bo "wielu ludzi wypowiadało się pozytywnie"
          Leczenie otyłości farmakologicznie, nie jest niczym nowym, te próby są
          podejmowane od blisko 100 lat, mówię próby, bo od lat uczonym nie udało się
          opracować preparatu, który byłby skuteczny i jednocześnie bezpieczny. Dawno temu
          stosowany manocil-Aminorex wywoływał epidemię śmiercionośnego nadciśnienia
          płucnego ( zgony z tego powodu utrzymywały się jeszcze po trzech latach od
          wycofania leku) Dwunitrofenol- kiedyś stosowany w leczeniu otyłości, dziś
          stosowany jest jedynie jakoś środek konserwujący drewno. Powodował ciężką
          niewydolność wątroby. Karierę robił Isolipan lek, który zalecano szczególnie
          ,gdy ktoś palił papierosy i lubił słodycze -w obu przypadkach powodował niechęć
          do tychże nałogów. Niektórzy z wielkim żalem wspominają ów preparat jako świetny
          środek, ale Wyeth, koncern produkujący ów cudo, wypłacił swojego czasu 13 mld
          dolarów odszkodowań za zgony, leczonych owym specyfikiem. Mazindol też robił
          furorę, co nie uchroniło go od tego, że został wycofany z uwagi na liczbę
          zgonów.W tym Twoim reklamowanym złotym środku, jest sibutramina-pochodna amfy w
          dawce przekraczającej o 66% normę, norma wynosi 15 mg i taka to norma jest np w
          meridi. W meizitang sibutraminy jest 25 mg. Także nawet jeżeli nic Ci nie będzie
          po tym gó...e, to nie mów, że to środek bezpieczny, bo Tobie nic się nie stało,
          poza suchością w ustach, jak niektórzy reklamują to coś. Zresztą wydaje mi się,
          że ta część, która wypowiada się tak pozytywnie o tym preparacie, to właśnie ta
          część, która na tym zarabia, np rozprowadzając i sprzedając w/w. A przecież zbyt
          trzeba mieć, gorzej że wyrzutów sumienia już nie..
          Zresztą już sam fakt, że niektórzy po meizitangu chudną 12-13 kg przez miesiąc,
          powinien dawać do myślenia...I to nie euforycznego, że skoro tak, to musi być
          świetny.
          I jeszcze jedno, koncerny, które wprowadzały pewne leki, brały na siebie także
          finansową odpowiedzialność i musiały liczyć się z odszkodowaniami jak w
          przypadku w/w Wyeth'a, ciekawe kto wypłaci odszkodowanie, w przypadku specyfiku
          rozprowadzanego delikatnie mówiąc "pod stołem"??
        • klymenystra Re: cud tabletki odchudzające - poleccie cos pros 29.06.07, 14:49
          czy Ty jestes jakas idiotka??
          nie lepiej zaczac sie racjonalnie odzywiac (znow bede tu agitowac za Metoda
          Montignaca) i ruszac sie????
          • blackkattzy90 Re: cud tabletki odchudzające - poleccie cos pros 29.06.07, 16:37
            Od idiotek to sobie nazywaj swoich znajomych :/
            • klymenystra Re: cud tabletki odchudzające - poleccie cos pros 29.06.07, 16:41
              niestety, nie moge, dookola mnie sami inteligentni ludzie, ktorzy, jesli chca
              schudnac, to sie biora za siebie, a nie postepuja jak bezmozgie kury i lykaja
              trucizne :/
              • kat_ja1 Re: cud tabletki odchudzające - poleccie cos pros 29.06.07, 16:59
                lymenystra napisała:

niestety, nie moge, dookola mnie sami inteligentni ludzie, ktorzy, jesli chca
                schudnac, to sie biora za siebie, a nie postepuja jak bezmozgie kury i lykaja
                trucizne :/

Nawet nie to jest najgorsze, niech sobie łykają i popijają to płynem Borygo:)
                Najgorsze jest to, że potrafią wmawiać innym, że skoro im nic nie jest, to
                środek jest bezpieczny....Jak słyszę takie coś, to mam wrażenie, że komuś zależy
                na zbyciu tego dziadostwa, a przecież to ktoś rozprowadza i na pewno nie są to
                apteki. Takie coś powinno być karalne i tyle.
                A rzecz bardzo istotna, rynek środków, szczególnie pseudo-odchudzających jest
                ogromny, o ile nie największy. Ludzie zawsze mają ochotę pozbyć się nadwagi,o
                ile ją mają, najmniejszym kosztem w sensie, że po co mają się ruszać etc, skoro
                można łyknąć cudowną pigułkę i zamienią się w cud syrenę, tudzież macho, chociaż
                mężczyźni nie są chyba tak zdeterminowani i wśród nich, zawsze mniejszy jest
                odsetek tych, którzy doznali uszczerbku zdrowia wskutek łykania tego czy owego..

Mam tylko takie nieodparte wrażenie, że pani, która tak się oburza na nazwanie
                jej idiotką, ma jakiś cel, żeby środek ów tak bardzo reklamować...W końcu pani
                nigdy nawet na forum żadnym nie zaistniała, a tu, ot tak się znalazła z cudowną
                pigułką na cud figurę.....ciekawe
                • blackkattzy90 Re: cud tabletki odchudzające - poleccie cos pros 29.06.07, 19:34
                  Reklamowac?? Hahaha... nigdy tego nie bralam,a wystarczy wpisac w google nazwe
                  tych tabletek i wyskakuje wiele reklam,forum na jego temat,jest srodkiem
                  dostepnym na naszym rynku.
                  • klymenystra Re: cud tabletki odchudzające - poleccie cos pros 29.06.07, 21:15
                    spirulina i l-karnityna tez sa dostepne- nawet w normalnych sklepach- a
                    ostatnio okazalo sie, ze sa bardzo szkodliwe.
                    napisz tylko, jak dostaniesz te trucizne, czy na etykietce sa napisy po polsku-
                    nie jest legalne sprzedawac sumpelenty, ktore nie sa atestowane w polsce.
                    kupujac je, popelniasz przestepstwo.
                    • kat_ja1 Re: cud tabletki odchudzające - poleccie cos pros 29.06.07, 23:46
                      kiedyś w jakimś periodyku medycznym czytałam na temat szkodliwości pewnych
                      środków homeopatycznych. Podobno wiele jest niesprawdzonych i bardzo
                      szkodliwych, a ludzie biorą je, myśląc często że to takie ziółka, które nawet
                      niekoniecznie działają.
                  • kat_ja1 Re: cud tabletki odchudzające - poleccie cos pros 29.06.07, 23:48
                    środkiem dostępnych drogą internetową...myśląc takimi kategoriami, na rynku też
                    są dostępne narkotyki, tylko o czym to świadczy?
    • wuj_truj Re: cud tabletki odchudzające - poleccie cos pros 29.06.07, 15:45
      Polecam "Requiem dka snu"
      Wytrwałości życzę.
      Aha, słyszałam, że świetnie działa preparat na astmę dla koni
      • zettrzy Re: cud tabletki odchudzające - poleccie cos pros 29.06.07, 20:33
        skoro juz na tej fali, to czemu nie tasiemiec albo chociaz owsiki?
        efekt gwarantowany
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka