Gość: Ksenia IP: w3cache:* / 192.168.20.* 14.06.03, 10:17 Czy ktoś stosował może ampułki Elancyl przeciw cellulitowi"?? Jak efakty?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eeva_lisa Re: Elancyl... 14.06.03, 10:48 Efekty żadne. Zużyłam jedno opakowanie (może to za mało?) i mam wrażenie, że jest gorzej niż było + popękane naczynka na udach. Fakt, przyjemnie się stosuje- ładny zapach, fajna, konsystencja, dobrze się wchłania. I nic poza tym. Osobiście odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gogaaaa Re: Elancyl... IP: *.torun.mm.pl 14.06.03, 16:35 A dla mnie rewelacja. Ja polecam. PaPa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joars Re: Elancyl... IP: *.pf.com.pl / 10.1.5.* 16.06.03, 13:00 eeva_lisa napisała: > Efekty żadne. Zużyłam jedno opakowanie (może to za mało?) i mam wrażenie, że > jest gorzej niż było + popękane naczynka na udach. Fakt, przyjemnie się stosuje > - > ładny zapach, fajna, konsystencja, dobrze się wchłania. I nic poza tym. > Osobiście odradzam. Podobna tak działa kofeina. Nie jest przeznaczona dla osób, które maja kłopot z pękającymi naczynkami. Sama niedawno wypróbowałam nowy specyfik Ives Roches ( w rózowej buteleczce) i efekty są. Teraz właśnie stosuję Elancyl. Zobaczymy z jakim efekte. Słyszałam jednak o nim dużo pozytywnych oponii. Odpowiedz Link Zgłoś
zalotka Re: Elancyl... 15.06.03, 20:26 stosowalam i zero efektu. wyrzucone piniadze. moze gdyby polaczyc z cwiczeniami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moniq Re: Elancyl... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.03, 20:30 U mnie zero efektu. Bylam tylko zla ze wydalam tyle kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mona Re: Elancyl... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.03, 15:25 kupa kasy wyrzucona w bloto znacznie lepiej sprawdza sie CelluliSculpt, czy jakos tak Avonu Odpowiedz Link Zgłoś