Gość: aga IP: *.sloneczny.pl / 10.102.17.* 15.06.03, 09:37 Wczoraj kupiłam szampon i odżywkę w spray'u, ale jeszcze nie wypróbowałam. Znacie to? Jakie wrażenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lady Re: Gliss Kur Połysk Jedwabiu 15.06.03, 13:37 Nie znamy, ale się zastanawiamy. ;-) Napisz, jak wrażenia po zastosowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża małpa Re: Gliss Kur Połysk Jedwabiu IP: *.lublin.mm.pl 15.06.03, 21:46 Szampon rewelacyjny jak na tą cenę! Widac róznice , przynajmniej u mnie, łatwo sie rozczesują....Polecam!!! Odzywke wypróbuje jak tylko gdzieś znajdę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Gliss Kur Połysk Jedwabiu IP: *.sloneczny.pl / 10.102.17.* 19.06.03, 10:05 Wypróbowałam kilka razy. Niestety, efekty niezbyt widoczne. Moje włosy nadal są matowe, suche i "nieukładalne". Szampon chyba może być, ale odżywka skleja włosy- nieprzyjemne uczucie w dotyku. Jednym słowem produkty nie są warte swojej ceny (za szampon i spray zapłaciłam ponad 30pln). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewwwa Re: Gliss Kur Połysk Jedwabiu IP: *.star.net.pl 19.06.03, 14:10 Mi sie bardzo podoba odzywka (szamponu jeszcze nie zakupiłam)- włosy sa błyszczące, ładnie sie układaja i bardzo podoba mi sie ich zapach. Jednym słowem warto kupić( ja zapłaciłam 6.99zł w Rossmanie) Uważam jeszcze że jakośc kosmetyku nie zawsze związana jest z jego ceną Odpowiedz Link Zgłoś