kasia_werr 01.07.07, 16:27 jak dbacie o swój biust?ja stosuje zimno-ciepłe prysznice i zwykły balsam taki jak do całego ciała.dodam ze mam 23 lata i czy juz moge używac specjalnych kremów do biustu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sunemi Re: pielęgnacja piersi 01.07.07, 16:47 oczywiscie ze mozesz...na początek polecam cos delikatnego bardziej wspomagającego...ja uzywam tego avonu i jest fajny (tez mam 23lata)stosuje go juz 2 lata choc nie regularnie, ale skora jest napieta, piersi ladnie wymodelowane i uniesione, kiedys uzywalam jeszcze eveline czy jakos tak ale nie bylo w nim nic szczegolnego pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jaagna Re: pielęgnacja piersi 01.07.07, 16:48 Mozesz juz stosować specjalne balsamy do biustu, dlaczego nie. Są łągodne, delikatne - jeśli nie jestes w ciaży, nie ma przeciwwskazań. Dobrze byłoby tez zadbać o dobry biustonosz - tylko właściwie dobrany rozmiar pomoże ci długo utrzymać biust w dobrej kondycji. Zapraszam na Forum, gdzie dziewczyny pomogą Ci dobrać rozmiar, mozesz tam poczytać również o masażu piersi i polecanych balsamach. http:://www.biusciaste.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kotek1239 Re: pielęgnacja piersi 01.07.07, 21:10 dokładnie tak samo, masaz na przemian zimna i ciepła wodą i balsam ujedrniajacy... czasami masaz kostkami lodu Odpowiedz Link Zgłoś