helenka33333 01.07.07, 19:19 co mi dziewczęta możecie polecić? generalnie nie przepadam za szminkami, a błyszczyki są prześliczne...tylko często się kleją;/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cinabar Re: znacie błyszczyk, który się nie klei? 01.07.07, 20:21 Hellena Rubinstein Stellars Gloss Helena Rubinstein Odpowiedz Link Zgłoś
elfia4 Re: znacie błyszczyk, który się nie klei? 01.07.07, 21:30 AA w tubce nie jest klejący, bebe też jest całkiem fajny. Oba za kilka złotych. Własnie mam na ustach błyszczyk z avonu i też się nie klei. Napewno nie będzie ci odpowiadał inglot w takiej sporej tubce, bo mocno sie klei, rimmel winyl cos tam również. Max factor ma też jeden błyszczyk, który wmóglby być dobry, kiedyś próbowalam, ale nazwa wypadla mi z glowy. Zwykle te gęste, mocno nablyszczające z efektem mokrych ust są bardziej kleiste, wiec szukaj czegoś mniej błyszczącego, o bardziej naturalnym efekcie. Odpowiedz Link Zgłoś
omniabulgari Re: znacie błyszczyk, który się nie klei? 02.07.07, 08:26 vichy oligo Odpowiedz Link Zgłoś
silverwitch Re: znacie błyszczyk, który się nie klei? 02.07.07, 09:38 Spróbuj Eveline - mają całkiem fajne błyszczyki za grosze. Czy sie kleją? Na pewno mniej niż niektóre błyszczyki Diora ;) Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: znacie błyszczyk, który się nie klei? 02.07.07, 11:29 polecam pomadkę nabłyszczającą Oriflame. jest to w zasadzie błyszczyk, a nie pomadka, wcale się nie klei, a bardzo ładnie nabłyszcza. Odpowiedz Link Zgłoś
ginger156 Re: znacie błyszczyk, który się nie klei? 02.07.07, 14:39 Polecam Watershine z Maybeline. Ślicznie się mieni, pięknie pachnie i według mnie konsystencja jest znakomita :) Odpowiedz Link Zgłoś
0lgunia Re: znacie błyszczyk, który się nie klei? 02.07.07, 21:51 Spróbuj Lovely w tubce z pędzelkiem. W Rossmanie za grosze. Odpowiedz Link Zgłoś
arieska Re: znacie błyszczyk, który się nie klei? 02.07.07, 22:08 Nowy Bourjois Eau de Gloss - jest na bazie wody, zaden super glue ;) Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a z tych co mam: 02.07.07, 22:22 bebe young care-w marketach, nie klei sie, bez koloru, w tubce juicy tubes maybelline-klei sie jak cholera, ale z tego powodu to moj ulubiony, w tubce estee lauder pure color crystal gloss-nie klei sie, male drobinki, z kijkiem(gabka) dior addict ultra shine-blyszczyk w pomadce, nie klei sie, male drobinki astor intense gloss-gesty, kryjacy, srednio klejacy,kijek(gabka) dalej nie chce mi sie szukac;) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulllka1 Re: z tych co mam: 02.07.07, 22:25 rimmel delicious sheer lipgloss - nie klei sie;p za to jest sliczny i smaczny:) polecam Odpowiedz Link Zgłoś
nuova AA Oceanic 03.07.07, 00:26 nie klei się ani nie wysusza ust - już go nie zamienię na żaden inny :) Odpowiedz Link Zgłoś