jzabro 13.07.07, 17:13 Widziałam na allegro, po 19zł, nawet licytowałam, podobno daje efekt pończoch. Ja mam drobne żylaki pod kolanami, chciałabym je przykryć. Może używałyście czegoś podobnego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trawa_cytrynowa Re: Spray do nóg Sally Hansen? 13.07.07, 19:01 Ja używam Sally Hansen i powiem tak: może być. Po pierwsze: z bliska wygląda jakbym miała podkład na nogach, ale to tylko ja z bardzo bliska widziałam :-), z daleka fajne gładkie nogi. Po drugie: mam na nogach rozstępy i myślałam, że nie będzie wogóle widać, pomyliłam się; niestety nie kryje idealnie. Po trzecie: trochę zostawia ślady na ubraniu, ale to już minimalnie i nie ma problemu z spraniem. Odpowiedz Link Zgłoś
ofelia1982 Re: Spray do nóg Sally Hansen? 13.07.07, 20:04 pewnie je widzialas: www.allegro.pl/item215273877_sally_hansen_rajstopy_w_sprayu_airbrush_tan_glow.html nie jestem pewna czy to oryginal, patrz jak wyglada oryginalne opakowanie: www.sallyhansen.com/airbrush_legs.cfm ja bym nie ryzykowala - z wysylka to juz 25zl, czyli polowa oryginalu. ale mozna tez kupic oryginal na allegro taniej (nawet ponizej 30zl). Odpowiedz Link Zgłoś