wakacyjne.sloneczko 17.07.07, 22:36 ktora firme bardziej lubicie,ze wzgledu na ceny, jakosc i asortyment????wiem ze w roznym wieku rozne gusta, \ ja mam 22/ buziaki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarodziejka87 wyszukiwarka 17.07.07, 22:47 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=65467178&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
cmokwyznanie Re: Avon czy Oriflame 18.07.07, 07:57 Hm.. też się kiedyś nad tym zastanawiałam:) Chyba oriflam, bo mają ładny zapach i właściwości. Są naturalne. A Avon ma fajne szminki i perfumy, ale tylko niektóre. Więcej dla siebie znalazłam w oriflame, ale nie wszystko. A Ty co wolisz? pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
monia816 Re: Avon czy Oriflame 18.07.07, 09:48 Mam kosmetyki z różnych firm, od tanich do bardzo drogich. ja sie skusiłam na oriflame, na ten krem z SPF 30 i zuzyłam juz 2 opakowania, zamowie sobie 3. Nie wiem jak mamie słuza kosmetyki, bo cos tam jej jescze kupiłam. Mnie akurat podpasował ten krem. Nie wiem jak z innymi kremami, np pod oczy. Zamowie sobie jak cos bedzie w promocji i wypróbuje. A własnie macie jakies doswiadczenia z kremami przeciwzmarszczkowymi z oriflamu? Odpowiedz Link Zgłoś
gofera2 Oriflame 18.07.07, 09:55 ja wolę zdecydowanie Oriflame,jakość jest lepsza Avon jest dla mnie beznadziejny pod każdym względem, kiedy po uzyciu pianki do mycia twarzy wyskoczyły mi krostki, które podeszły wodą i strasznie to swędziało, wydałam na dermatologa 100 zł i lekarwstwa 50 zł, więc sama widzisz dlaczego sie zraziłam, nigdy więcej nie zużyję żadnego kosmetyku ........... Odpowiedz Link Zgłoś
hania0001 Re: Oriflame 18.07.07, 11:33 ani to ani to. Nie mam przekonania do tych firm... Lubię przejść się do drogerii, dotknąć, powąchać, poczytać i wtedy wybrać to co mi odpowiada.... Odpowiedz Link Zgłoś
gofera2 Re: Oriflame 18.07.07, 11:37 jak mam wybierać firmy to zdecydowanie oriflame, ale to fakt wole iść do Rossmana jest dużo promocji i kupić coś dobrego nie drogiego......... Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Avon czy Oriflame 18.07.07, 12:29 Lubie kilka kosmetyków Oriflame- maja fajne zapachy, konsystencje i są takie "kobiece" w wygladzie. Nie maluje się prawie wcale wiec nie wypowiem sie o kolorówce. Odpowiedz Link Zgłoś