Dodaj do ulubionych

Avon czy Oriflame

17.07.07, 22:36
ktora firme bardziej lubicie,ze wzgledu na ceny, jakosc i asortyment????wiem
ze w roznym wieku rozne gusta, \ ja mam 22/
buziaki
Obserwuj wątek
    • czarodziejka87 wyszukiwarka 17.07.07, 22:47
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=65467178&v=2&s=0
    • cmokwyznanie Re: Avon czy Oriflame 18.07.07, 07:57
      Hm.. też się kiedyś nad tym zastanawiałam:) Chyba oriflam, bo mają ładny zapach
      i właściwości. Są naturalne. A Avon ma fajne szminki i perfumy, ale tylko
      niektóre.

Więcej dla siebie znalazłam w oriflame, ale nie wszystko.
      A Ty co wolisz?

pozdrawiam:)
      • monia816 Re: Avon czy Oriflame 18.07.07, 09:48
        Mam kosmetyki z różnych firm, od tanich do bardzo drogich. ja sie skusiłam na
        oriflame, na ten krem z SPF 30 i zuzyłam juz 2 opakowania, zamowie sobie 3. Nie
        wiem jak mamie słuza kosmetyki, bo cos tam jej jescze kupiłam. Mnie akurat
        podpasował ten krem. Nie wiem jak z innymi kremami, np pod oczy. Zamowie sobie
        jak cos bedzie w promocji i wypróbuje. A własnie macie jakies doswiadczenia z
        kremami przeciwzmarszczkowymi z oriflamu?
        • gofera2 Oriflame 18.07.07, 09:55
          ja wolę zdecydowanie Oriflame,jakość jest lepsza
          Avon jest dla mnie beznadziejny pod każdym względem, kiedy po uzyciu pianki do
          mycia twarzy wyskoczyły mi krostki, które podeszły wodą i strasznie to
          swędziało, wydałam na dermatologa 100 zł i lekarwstwa 50 zł, więc sama widzisz
          dlaczego sie zraziłam, nigdy więcej nie zużyję żadnego kosmetyku ...........
          • hania0001 Re: Oriflame 18.07.07, 11:33
            ani to ani to. Nie mam przekonania do tych firm... Lubię przejść się do
            drogerii, dotknąć, powąchać, poczytać i wtedy wybrać to co mi odpowiada....
            • gofera2 Re: Oriflame 18.07.07, 11:37
              jak mam wybierać firmy to zdecydowanie oriflame, ale to fakt wole iść do
              Rossmana jest dużo promocji i kupić coś dobrego nie drogiego.........
      • przeciwcialo Re: Avon czy Oriflame 18.07.07, 12:29
        Lubie kilka kosmetyków Oriflame- maja fajne zapachy, konsystencje i są
        takie "kobiece" w wygladzie. Nie maluje się prawie wcale wiec nie wypowiem sie
        o kolorówce.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka