megi.1 24.06.03, 14:50 Nie mam raczej kłopotów z cerą, moim mankamentem są jednak rozszerzone pory co niestety jest dość widoczne. Jaki krem mogłybyście mi polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: penelope_75 Re: krem ściągający pory IP: 213.17.175.* 24.06.03, 15:13 Effeclar LRP. Kupisz go w aptece i kosztuje ok.45 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uma Re: krem ściągający pory IP: *.w80-15.abo.wanadoo.fr 24.06.03, 21:32 neurogena visibly refined lub szisejdo pureness Odpowiedz Link Zgłoś
bela_mari Re: krem ściągający pory 24.06.03, 23:11 a ja calkowicie przypadkiem zmniejszylam widocznosc moiich porow kiedys mialam w nich calutki nos..i byly strasznie widoczne,Piling pomagal tylko na chwile ostatnio kupilam sobie antybakteryjny płyn do zmywania twarzy Clean&Clear nie dosc ze oczyszcza mi twarz to dodatkowo zmiejszyl widocznosc porow.teraz sa prawie niewidoczne.kupiłam sobie juz drugi,polecam Odpowiedz Link Zgłoś
dun-ka Re: krem ściągający pory 25.06.03, 10:23 A może seria bodajże trzech kosmetyków Cleanance Avene. Jest tam i płyn do mycia twarzy (tego nie używałam), dwufazowy tonik (osobiście przetestowany przeze mnie, faktycznie zmniejsza pory i ładnie matuje, cena niestety wysoka - troche ponad 40 zł) i krem matujący, ale z kolorkiem niestety i wszystkie odcienie bardzo ciemne... Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś