Dodaj do ulubionych

Naomagic-Noami Campbell

IP: 212.160.106.* 25.06.03, 15:00
Dziewczyny bardzo Was prosze o opinie na temat tego zapachu.
Moje finanse sa od jakiegos czasu znacznie ograniczone wiec musze sie
zdecydowac na tanszy zapach.
Bede wdzieczna za wszelkie oceny.
Obserwuj wątek
    • eilen Re: Naomagic-Noami Campbell 25.06.03, 15:14
      Nie sugeruj sie cudzymi opiniami- ile kobiet, tyle roznych gustow. Jesli Tobie
      sie zapach podoba, to go kup i nie zwracaj uwagi na to, ze kolezanki kreca
      nosem :)))
    • joan1973 Re: Naomagic-Noami Campbell 25.06.03, 15:49
      zgadzam się! najważniejsze aby tobie zapach się podobał. poza tym zauważyłam,
      że perfumy, które na mnie ładnie pachną i wzbudzają powszechny zachwyt na
      innej śmierdzą przeokropnie. mam takie malutkie perfumy na nuta konwali, cudne,
      świeże w sam raz na lato, koleżanka z pracy zchwycona psiknęła się i zapach był
      zupełnie inny, konwalie gdzieś wyparowały został sam spirytus. co do Naomagic
      ma je moja teściówka, bardzo ładny zapach, delikatny, i nie męczący. bardzo mi
      się podobają!
    • coralin Re: Naomagic-Noami Campbell 25.06.03, 16:16
      Moim zdaniem piękny. Nie ma sie co sugerować ,że to średnia półka, jeśli Ci
      odpowiada to kupuj.To udana kompozycja.Zwróć uwagę ,że w przypadku tego zapachu
      inaczej rozwija sie EDT i EDP.
    • elve Re: Naomagic-Noami Campbell 25.06.03, 16:23
      jak sie podoba, to kupuj. zapach jest ok, bardzo go lubie, choc nie nosze.
    • Gość: Monka Re: Naomagic-Noami Campbell IP: *.almainternet.pl 26.06.03, 12:25
      Kup jesli jestes przekonana :). Ja dostalam go .. i nie podobal mi sie,
      przelezal pol roku gdzies w szufladzie zapomniany... jakies dwa tygodnie temu
      psiknelam sie znow i... zaskoczenie, zmienil mi sie chyba gust :)) teraz psikam
      sie czesto :)
    • Gość: Baby Re: Naomagic-Noami Campbell IP: *.ey.com.pl / 10.106.67.* 26.06.03, 16:03
      Albo spróbuj taki w wydłużonej złotawej (???) buteleczce (chyba nazywa się po
      prostu Naomi Campbell, ale pewności nie mam). Zapach podobny do Emporio
      Armaniego (złotego)
      • Gość: marcela Re: Naomagic-Noami Campbell IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.03, 17:33
        ładny zapach- dostałam go niedawno. chętnie ci odsprzedam 50ml, sama kupiłam
        wcześniej inne perfumki, więc sama rozumiesz...
        odezwij się na maila: mar.celcia@gazeta.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka