Gość: Aśka IP: 212.160.106.* 25.06.03, 15:00 Dziewczyny bardzo Was prosze o opinie na temat tego zapachu. Moje finanse sa od jakiegos czasu znacznie ograniczone wiec musze sie zdecydowac na tanszy zapach. Bede wdzieczna za wszelkie oceny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eilen Re: Naomagic-Noami Campbell 25.06.03, 15:14 Nie sugeruj sie cudzymi opiniami- ile kobiet, tyle roznych gustow. Jesli Tobie sie zapach podoba, to go kup i nie zwracaj uwagi na to, ze kolezanki kreca nosem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
joan1973 Re: Naomagic-Noami Campbell 25.06.03, 15:49 zgadzam się! najważniejsze aby tobie zapach się podobał. poza tym zauważyłam, że perfumy, które na mnie ładnie pachną i wzbudzają powszechny zachwyt na innej śmierdzą przeokropnie. mam takie malutkie perfumy na nuta konwali, cudne, świeże w sam raz na lato, koleżanka z pracy zchwycona psiknęła się i zapach był zupełnie inny, konwalie gdzieś wyparowały został sam spirytus. co do Naomagic ma je moja teściówka, bardzo ładny zapach, delikatny, i nie męczący. bardzo mi się podobają! Odpowiedz Link Zgłoś
coralin Re: Naomagic-Noami Campbell 25.06.03, 16:16 Moim zdaniem piękny. Nie ma sie co sugerować ,że to średnia półka, jeśli Ci odpowiada to kupuj.To udana kompozycja.Zwróć uwagę ,że w przypadku tego zapachu inaczej rozwija sie EDT i EDP. Odpowiedz Link Zgłoś
elve Re: Naomagic-Noami Campbell 25.06.03, 16:23 jak sie podoba, to kupuj. zapach jest ok, bardzo go lubie, choc nie nosze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monka Re: Naomagic-Noami Campbell IP: *.almainternet.pl 26.06.03, 12:25 Kup jesli jestes przekonana :). Ja dostalam go .. i nie podobal mi sie, przelezal pol roku gdzies w szufladzie zapomniany... jakies dwa tygodnie temu psiknelam sie znow i... zaskoczenie, zmienil mi sie chyba gust :)) teraz psikam sie czesto :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baby Re: Naomagic-Noami Campbell IP: *.ey.com.pl / 10.106.67.* 26.06.03, 16:03 Albo spróbuj taki w wydłużonej złotawej (???) buteleczce (chyba nazywa się po prostu Naomi Campbell, ale pewności nie mam). Zapach podobny do Emporio Armaniego (złotego) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcela Re: Naomagic-Noami Campbell IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.03, 17:33 ładny zapach- dostałam go niedawno. chętnie ci odsprzedam 50ml, sama kupiłam wcześniej inne perfumki, więc sama rozumiesz... odezwij się na maila: mar.celcia@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś