paola56 01.08.07, 15:03 czy któras z pań uzywa kenzo jungle?? uwielbiam ten zapach jednak mój mąż uważa ze jest chyba w nim jakis narkotyk i kręci nosem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosikc Re: kenzo 01.08.07, 15:44 JA JESTEM ZACHWYCONA TYM ZAPACHEM JUŻ DOBRE KILKA MIESIĘCY. JEST REWELACYJNY. Ma coś w sobie z narkotyku - raz spróbujesz i już nie możesz się uwolnić :) Myślę, że Twój mąż jest o Ciebie zazdrosny, bo wie, że ten zapach uwodzi mężczyzn. Odpowiedz Link Zgłoś
lili000 Re: kenzo 02.08.07, 09:27 hm być może , nie myślałam o tym w ten sposób raczej sądziłam ze po prostu mu sie nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: kenzo 01.08.07, 21:16 używam, choć najchętniej zimą, mój chłop uwielbia ten zapach Odpowiedz Link Zgłoś
gofera2 Re: kenzo summer 02.08.07, 09:43 a ja uwielbiam kenzo summer kojarzy mi sie z wakacjami nad morzem, uważam ,że to idelny zapach na lato Odpowiedz Link Zgłoś
paola56 Re: kenzo summer 02.08.07, 09:53 no ja jestem zauroczona jungle elephant, nie jest to nowy zapach,zadziałał na mnie jak go jeszcze nie znalam wówczas szukałam i szukałam w tym czasie zaledwie u kilku osób go czułam, całkiem przypadkiem aż w koncu zapytałam jedna panią o nazwe. nie wiem co o ma w sobie ale tak na mnie działa........ Odpowiedz Link Zgłoś
karmelek4 Re: kenzo 02.08.07, 18:28 Użuwałam prawie 10 lat..i tylko w okresie jesienno-zimowym:) Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenkaaa4 Re: kenzo 03.08.07, 13:04 jak kenzo ty tylko L'eau par Keanzo :D Już kilka lat używam i nie moge sie przestawić na nic innego Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: kenzo 03.08.07, 13:31 Dla mnie to jeden z najohydniejszych zapachów, z jakimi się zetknęłam, przez jakiś czas koleżanka z pracy namiętnie używała,koszmar zapachowy. Odpowiedz Link Zgłoś