ooopolka Re: dobry dermatolog W 04.08.07, 15:47 Chodzi mi o dobrego dermatologa w warszawie, oprocz dr wasylyszyn ,niestety nie pomogl mi.. mam tradzik i nie moge sobie z nim poradzic...czy ktos zna jakiegos dobrego? ja wiem ze potrzebuje czegos od srodka, a nie tylko jakies masci.. Odpowiedz Link Zgłoś
tora83 Re: dobry dermatolog W 04.08.07, 17:47 Moge Ci polecic dr Chlebus, z warszawskeigo Novadermu, chociaz rozne opinie kraza o niej. Pozatym dr Hanna (chyba) Wolska, niestety nie dysponuje telefonem, przyjmuje na ul.Anielewicza. Postaraj sie poszukac w necie. Genialna kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
milena72 Re: dobry dermatolog W 06.08.07, 13:47 ja lecze sie u dr Chlebus juz od kilku lat...przechodzilam juz przez wszystko lacznie z Roaccutanem...I nic.... Dzis ide do dr Walyszyna...mam juz dosc faszerowania sie antybiotykami.....: ((((( Odpowiedz Link Zgłoś
milena72 Re: dobry dermatolog W 06.08.07, 13:49 sorki Wasylyszyna...przekrecilam nazwisko.. Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: dobry dermatolog W 05.08.07, 10:01 Ja polecam dr. Bogusława Samolińskiego tel. 0601 802 088 przyjmuje k/sądów w Al. Solidarności. To jeden z lepszych specjalistów w kraju, mnie postawił b. szybko na nogi i problemy już nie wracają. Gorąco polecam, sprawdzony też przez wielu moich znajomych. Czasami można go zobaczyć w wywiadach TV. Odpowiedz Link Zgłoś
ooopolka Re: dobry dermatolog W 05.08.07, 15:43 A czy mogłabyś mi powiedziec czy Dr Samolionski tez zajmuje sie tradzikiem (czy tylko alergiami) i co zwykle przepisuje? z gory dzieki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sad_anna Re: dobry dermatolog W 06.08.07, 14:56 Ja z kolei leczyłam się bezskutecznie u dr Wolskiej, a bardzo szybko i z sukcesem zakończyłam kurację u dr Wasyłyszyna. Jak widać nie ma reguły... Odpowiedz Link Zgłoś
milena72 Re: dobry dermatolog W 10.08.07, 22:10 ja wlasnie ja rozpoczelam...mam plyn i masc .Oba produkty robione w aptece za 5zl...Zobaczymy...za 2 miesiace do kontroli... Odpowiedz Link Zgłoś
anula84 Re: dobry dermatolog W 13.08.07, 15:32 a jesli chodzi o dermatologow przyjmujacych nie-prywatnie??mozecie jakiegos polecic?? Odpowiedz Link Zgłoś