Dodaj do ulubionych

Do Balbiny A.

IP: *.acn.pl 27.06.03, 12:59
Witaj gąsko Balbinko.Tu kurczak Ptyś ;-))))))))))))))
Zapusciłam sobie specjalnie dla Ciebie tego syfa na brodzie. Wysmarowałam go
tym purenessowym zelem i ...czy ja wiem?Chyba jest całkiem niezły.Mówię tak
bez przekonania,bo w prównaniu z działaniem Lysnela jest jednak cieniasem.
Pewnie gdybym nie znała Lysanela to bym napisała "świetny". Ale sama
rozumiesz.Moze jednak spróbuj Lysanel active.Nie na cała twarz,skoro Ci
wypala,ale punktowo na ufoludki,na noc.Po jednej nocy wszystkie moje syfy sa
zupełnie płaskie,co znacznie ułatwia zamalowanie ich.Nie mam ich zbyt czesto
odkąd używam regularnie kwasów,ale zdarza się.

Jaki masz motyw na brzuszku...?
pozdrawiam 3miasto
nana
Obserwuj wątek
    • Gość: Balbina Alexandra Re: Do Balbiny A. IP: *.interglob.com.pl / 192.168.0.* 27.06.03, 13:22
      Witaj Nano kochana, cmok!!!
      jak miło że się odezwałaś! Moje problemy z bródka znikły, podejrzewam że okres
      mocno się do tego przyczynił! Zadusiłam go moją ukochana pastą cynkową i
      benzacne nakładanym na 2 godzinki :) chyba pójdę za Twoją radą i przeproszę
      się z tym lysanelem, zacznę go nakładać punktowo na bródkę :) Na razie mam
      spokój, aha a w dzień smaruję takiego wroga zabarwionym korektorem Clarinsa
      lub Clinique i jest ok. A na razie z powodów finansowych to do końca miesiąca
      wstrzymuje wszystkie wydatki bo będę musiała ogłosić plajtę!!! ;) Ciagle
      jednak myslę nad tym perparatem shisieido ale na razie nie ma potrzeby.
      Ech mam straszną słabość do tatuaży, na razie mam dwa i hamuję swoje żądze
      zrobienia kolejnego, w końcu w mojej pracy jednak nie moge wyglądać jak żywa
      galeria. Mam wielkiego chińskiego smoka na brzuchu i częściowo na tzw łonie,
      to było moje długoletnie marzenie, strasznie chciałam miec tatuaż w tym
      miejscu ale wszyscy pukali się w głowę, komentując taka stara a głupia :). A
      potem zdarzył mi się straszny wypadek i czułam się okropnie więc postanowiłam
      robić to co uczyni mnie szcześliwą, i zrobiłam sobie ten tatuaż. Wielki, 4
      godz tortura, bo normalnie tautaż nie boli ale w tym miejscu i owszem... no i
      mam, bardzo mi się podoba :) Jak w zeszłym roku wyskoczyłam na plazy w bikini
      to ludzie strasznie wlepiali we mnie oczy, hahahaah! Nie dość że kuśtykałam o
      kulach pachowych to jeszcze ten tatuaż!!! Co cnotliwsze dziewczątka patrzały z
      przerażeniem, a starsi ze zgorszeniem... no a ja nie uznaję motywów
      dziewczyńskich typu mi=otylek czy delfinek. mój smok to imponująca bestia :) I
      te pytania w kółko, a co zrobisz jak zajdziesz w ciążę... mnóstwo śmiechu.
      Mam słabość do smoków :) i stąd ten motyw. (no i dlatego na wizażu jestem
      śmoczycą).
      A ty Nano jesteś z warszawy? Zaglądasz na wizaż? Pozdrawiam cmok!!!
    • Gość: Balbina Alexandra do Nany IP: *.interglob.com.pl / 192.168.0.* 27.06.03, 13:24
      Ale głupek ze mnie... miałam napisać do nany!!! Cmok :)
      • Gość: nana Re: do Nany IP: *.acn.pl 27.06.03, 13:40
        JESTEŚ SMOCZYCĄ NA WIZAŻU???? NO NIE! ALE NUMER!
        smoczyce to ja kojarzę...
        Ja tam bywam codziennie,ale biernie.
        ale mam jeszcze jedno pytanie: A CO BEDZIE JAK ZAJDZIESZ W CIĄŻĘ?
        ;-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
        • Gość: nana Re: do Nany IP: *.acn.pl 27.06.03, 13:55
          miało byc do Balbiny...
          Tak tak-jestem z Warszawy.
          • Gość: Balbina Alexandra Re: do Nany IP: *.interglob.com.pl / 192.168.0.* 27.06.03, 15:09
            Ja nalpierw przez rok zagladałam codziennie wyłącznie biernie bo po pracy
            byłam skonana jak nic, ale jakiś czas temu się wreszcie zarejestrowałam i jak
            mam czas to się udzielam :) a w tym tygodniu względny luzik to i się obijam :)
            hehe tak jam jest Smoczyca, zawsze jak chcę się zalogować jakoś normalnie jako
            Ola czy coś w tym stylu to juz zajęte :(
            A z tą ciążą, to jak zajdę to się będziemy martiwć <lol> na razie się nie
            zanosi więc dumnie wypinam brzucho :)
            Całuski i pozdrowionka z upalnego Gdańska!
            • Gość: nana Re: do Nany IP: *.acn.pl 27.06.03, 15:30
              no to teraz będe bacznie sledziła oceny smoczka...
              Szkoda że tak daleko mieszkasz.:-(
              A ten smok to ile ma centymetrów?

Ale mnie nadal to nuruje : a co jak będziesz w ciązy???!!! iahiahia!!!
              • Gość: Balbina Alexandra Re: do Nany IP: *.interglob.com.pl / 192.168.0.* 27.06.03, 15:47
                No nie wiem ile ten smok ma ale sporo :) a jak zajdę w ciąże to mamy dwie
                wersje - nic się nie stanie bo ja mam podobno skórę co się goi jak na psie,
                moje blizny po wypadku są po roku czasu niezauważalne, a byłam nieźle
                poharatana :). więc mogę tego brzuszka nie mieć wielkiego i się wcale nie
                rozciągnie zanadto :). Znam taki przypadek, słowo! a jak się rozciągnie... i
                ze smoka zrobi się smoczysko... to trudno, usuniemy chyab jakimś laserem albo
                innym kwasem :) eeee nie mam sensu teraz o tym mysleć :)

No daleko :( ale nano jak masz jakieś gg albo cóś w tym stylu to możemy się
                wymienic mailikami i sobie od czasu do czasu trochę pogadać :)
                Cmok!
                • Gość: nana Re: do Nany IP: *.acn.pl 27.06.03, 15:51
                  Ciągle nie mam gadu gadu. Może mi powiesz jak sie robi żeby go mieć?
                  • Gość: Balbina Alexandra Re: do Nany IP: *.interglob.com.pl / 192.168.0.* 27.06.03, 16:08
                    Ej no co ty?????
                    Naprawdę? Mi ktoś wieki temu zainstalował ten program a później sama go
                    ściągałam do pracy :) to naprawdę proste, musisz wejśc na stronę www.gadu-
                    gadu.pl i pobrać a następnie zaisnatalować, co tez nie jest bardzo
                    skomplikowane - nie pamiętam tam są jakies takie ustawienia, i chyba ciągle
                    next next... to proste nawet taki kompletny komputerowy leszczyk jak ja dał
                    sobie radę :)
                    zresztą... jest nawet opcja że można go komuś przesłać mailem, mogę ci
                    przesłac ale ze strony chyba będzie szybciej :)
                    mój adres to alexwys@o2.pl
                    • Gość: nana Re: do Nany IP: *.acn.pl 27.06.03, 16:12
                      Dzięki. Próbuje.Dam znac jak mi poszło.
                      Eh...czego to sie nie robi zeby nie pisac pracy magisterskiej...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka