maniu111 Re: zapach na jesień 23.08.07, 21:01 za szybko wcisnełam enter.zapoznałyscie sie już z ofertą perfumerii na nowy sezon,znalazłyscie coś dla siebie?ja chyba zostanę wierna dior adict,to bedzie nasza kolejna jesień. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: zapach na jesień 23.08.07, 21:04 a to na jesien trzeb azmienic perfumy,nie widzialam:)a na serio to zostanę przy flowerbomb v&r noi kayah Odpowiedz Link Zgłoś
stasia82 Re: zapach na jesień 23.08.07, 22:07 Magda ja tak wlasnie mam :) odczuwam wewnetrzna potrzebe uzywania w lecie zapachow swiezych takich jak Aquazur Lancastera czy Envy Gucci, a zima np. Addict Diora :) ale to nie jest jakas pisana reguła, że trzeba koniecznie zmieniać perfumy, tyle ze faktem jest, ze zmienia sie odbiór tego samego zapachu zima a latem, troszke wiecej tutaj : forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=15707&w=62874810&v=2&s=0 a załozycielke tego watku zapraszam na forum o perfumach :) forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=15707 Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: zapach na jesień 23.08.07, 21:06 ja tej jesieni bede uzywac wszelkich zapachow Rosine, wszystkich moich slodkosci (darling, sweet darling, just her, jette) i wbrew pogodzie limitowanek escady .. i setek innych zapachów :) Odpowiedz Link Zgłoś
escritora Re: zapach na jesień 23.08.07, 21:10 uwielbiam zapach jaśminu - bez względu na porę roku. teraz używam Jean-Charles Brosseau Jasmin-Lilas. gdybym miała większą ilość pieniędzy, żeby zaszaleć, skusiłabym się na ciel Amouage, cudowny zapach. Odpowiedz Link Zgłoś
marti73 Re: zapach na jesień 24.08.07, 00:17 zdecydowanie versace crystal noir, szczególnie do grubego milusiego sweterka yhmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
ul4 Re: zapach na jesień 25.08.07, 01:59 Ostatnio spodobal mi sie zapach Cacharel Liberte (ale nie wiem czy to jakas nowosc czy raczej nie), wiec chyba zdecyduje sie na zakup, no a poza tym to tej jesieni nadal bedzie mi towarzyszył Bruno Banani Pure Woman i Lancome Hypnose. Odpowiedz Link Zgłoś
hazel_dobkins Re: zapach na jesień 23.08.07, 21:53 ..w moim przypadku Black Cashmere, Alien, Angel, Wish.. Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: zapach na jesień 24.08.07, 00:25 też dkny be delicious oraz dkny woman Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: zapach na jesień 24.08.07, 00:10 te same - Ange ou Demon Givenchy, Style Jil Sander. nie chce mi się szukać specjalnych perfum na jesień, mam swoje i je lubię ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nie-niebieska Re: zapach na jesień 24.08.07, 09:02 Fidji! musze je mie, a chyba przestali produkowac buuu Odpowiedz Link Zgłoś
houhou Re: zapach na jesień 24.08.07, 12:42 Nawet jeśli przestali, to wciąż można dostać:) us.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=59469&goChar=G Odpowiedz Link Zgłoś
asidoo Re: zapach na jesień 25.08.07, 07:36 Ja jak zwykle będę miała Lolitę Lempicką i tym razem wzięłam sobie wodę kolońską o zapachu bambusa z YR. Odpowiedz Link Zgłoś